نقل قول:
دقیقا چه مشکلی داری ؟؟
رو مموریت پسورد گذاشتی اگه این طوریه پسورد رو ریمو کنی درست میشه :46:
Printable View
نقل قول:
دقیقا چه مشکلی داری ؟؟
رو مموریت پسورد گذاشتی اگه این طوریه پسورد رو ریمو کنی درست میشه :46:
دستت درد نکنهنقل قول:
من xplore 1.5 رو نصب کردم و مهلتش هم تموم شده
حالا دیگه نمیشه سریال وارد کنم
پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی نشد
چیکار کنم؟
راستی کسی luck code n73 me رو داره؟
نقل قول:
برو از سايت رسمي ورژن 1.13 رو بگير و نصب كن
مگه 12345 نيست؟!کد:http://www.lonelycatgames.com/?app=lcgjukebox
نه آقا علي رو مموريم بسورد نذاشتم ،من فكر كنم رم ريدرم خرابه ،راستي شما جه رم ريدري رو بيشنهاد ميكني كه ميني اس دي بخوره ؟ با تشكرنقل قول:
سلام من پسورد مموری گوشیم رو نمیدونم چنده؟ چطوری remove کنم؟ پسورد از اول بوده و خودم عوض نکردم.
والا بازار پره از جنس های چینی و کم کیفیتنقل قول:
خودم از رم ریدر Microsim'
استفاده میکنم الان دو سالی هست که کار میکنه
در مورد مشکلتون هم توضیحی ندادین
منظورتون از خرابه چیه؟ وقتی به پی سی وصلش میکنین
بدون قرار دادن مموری توش
درایو ها رو تو مای کامپیوتر میبینین ؟
با سلام
دوستان من با ان 73 موزیک یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی میخوام گوشی رو تو حالت usb mass storage بذارم اول یه پیغامی میده که گوشی باید بره تو حالت آفلاین و میره بعدش یه اروری میده میگه مموری کارد گوشی در حال استفاده هست (من توی قسمت مسیج ستینگ مموری رو مموری کارت انتخاب کردم) و این هم توی پیغامش میگه که اون مموری رو از توی تنظیمات عوض کن وقتی مموری رو از توی مسیجینگ به فون مموری تغییر میدم یه چیزی پر میشه و ÷یغام مده حالت usb mass storage فعال شد ولی نه درایوی توی کامپوتر اضافه میشه و یه چیزی همین جور دائم توی صفحه گوشی پر میشه و اون پیغام usb mass storage mode activate هم از روی صفحه نمیره . گیرم که درحالت فون مموری هم بره و درست بشه ولی اون که 40 مگ بیشتر نیست . در اصل باید این حالت با مموری کارت فعال بشه . حالا کسی از دوستان میدونه باید چی کار کنم؟
با سلام یه N73 موزیکال دارم که وقتی یه بازی رو اجرا می کنم گاهی اوقات صدای بازی زیاده و گاهی اوقات متوسطه و من جایی تو گوشی پیدا نکردم که بتونم این صدا رو تنظیم کنم .
وقتی هم برنامه voice comm رو با گرفتن 3 ثانیه ای camera اجرا میکنم بعضی وقت ها صداش بلند و بعضی وقت ها صداش کمه . راستی وقتی صداش زیاده وقتی آهنگی رو پخش می کنم باند بالایی خرخر میکنه . هر کی میدونه راهنمایی کنه
نقل قول:
are drıveha ro mıbınam amma bad az ınke memory ro dakhele ram reader mıkonam va roye drıve clıck mıkonam yek peıghamı mıde ke manı on peıgham ıne ke aslan hıch memory dakhel ram reader nıst va aslan memory mano nemtone beshnase amma age be hamon ram reader memory sony erıcson vasl kardam tonest memory ro beshnase
قبلا هم چنین مشکلی بودهنقل قول:
یا درایور اس دی ریدر خرابه یا اینکه مموری شما مشکل داره
اگه میتونین با یه ریدر دیگه امتحان کنین
من احتمال بیشتر میدم که مشکل از ریدر باشه بیشتر
خب چند تا راه به نظرم میرسه که مرحله به مرحله انجام بدین ایشالا درست میشهنقل قول:
1.عوض کردن حافظه مسیج قبل از وصل کابل
2. خاموش روشن کردن گوشی قبل از اتصال
3.عوض کردن پورت یواس بی که کابل بهش وصل است
4.نصب از اول پی سی سوییت
5.عوض کردن ویندوز و نصب سرویس پک 2
صدای بازی رو باید از تو اپشن خود بازی کم و زیاد کنیننقل قول:
در مورد اسپیکرم باید بگم که
اگه اهنگتون کیفیت داره و علت تیزی صدای ان73 نیست (چون میدونین یکم صدای ان73 زیره)
به احتمال زیاد اسپیکرتون ایراد داره
سلام دوستان من می خوام گوشی بخرم اما اگه یه نفر بدون تعصب بگه sonyEricsson p1i بهتره بگیرم یا N73 Music Edition ممنون میشم اگه بندرو راهنمای کنید بیشتر و اگه بخوام N73 Music Edition بگیرم چه جوری اصلشو با غیر از اصلش تشخیص بدم؟! با تشکر
خب بستگی داره چه چیزایی برات مهم باشهنقل قول:
دوربین هر دو 3.2 مگا پیکسلی هستش
سی پی یو هردو 206 مگا هرتز
رزولوشن هردوتل هم 240 در 320 با 265 هزار رنگ هستش
پی 1 صفحه ی لمسی داره
ان 73 اسپیکر های استریو و سه بعدی صدای ان 73 بلند تر هم هستش
پی 1 گوشی جدیدی هست ولی ان73 یه سال و نیم هست که تو بازاره
وزیاد دست مردم هستش
کیفیت کاری ان73 های جدید به پای پی 1 نمیرسه چون نوکیا برای پایین اوردن قیمت این کارو انجام داده
از لحاظ برنامه هم هر چند واسه سیمبین یو ای کیو برنامه هایی اومده
ولی
اصلا قابل رقابت با ان73 نیست
ضمنا پی 1 بصورت اکسترنال میتونه از جی پی اس استفاده کنه ولی ان73 نه !
در مورد قیمت هم باید بگم که ان73 افت خودشو کرده
ولی پی1 بازم جا داره که بیاد پایین
نمیدونم چیزی رو از قلم انداختم یا نه ولی اگه سوالی داری بپرس
در خدمتیم
اولا ممنون از اینکه اینقدر زود جوابمو دادین, من واقعا متشکرم از شما دوست عزیزم آقا علی که اینقدر بدون تعصب جواب دادید !:10: :12:حقیقتا الان در این تاریخ زمانی توی شهر ما n73 music (370 تومان و p1 440 با گارانتی می فروشن :19: اما الان واقا موندم چی بگیرم چون با این وجودی که شما گفتید کیفیت کاری ان73 های جدید مثلی که پاینه! اما خودمم بشتر نوکیا دوست دارم دیگه ازاین گوشیم (p990)یا گوشیای سونی خسته شدم:42:اما p1 گوشی خوبیه من منکر این قضیه نمیشم! حالا امکان داره بگید اگه شما بجای من بودید با 450 تومان چی میگرفتین توی این بازار خراب؟ :wac: البته با توجه به فرمایشاتتون در پست قبل . :3:نقل قول:
والا واقعا انتخب سختیهنقل قول:
به چند دلیل
با وجود اینکه خودم ان73 دارم
ولی در موقعیت انتخاب پی1 رو میخریدم
بعلت کیفیت کار بهتر و جدید بودن
البته اینو هم بگم پی1 در واقع یه پی990 هستش با بهینه سازی های فراوان
:46:
موافقم.اگه از 990 خسته شدی ، پی 1 هم روی همون پلت فرم ساخته شده...نقل قول:
با این پول کمی صبر کن و ان 95 یا این 81 معمولی بگیر
علی جان اشتباه میکنی ....نقل قول:
CPU گوشی N73 مقدار 211 مگاهرتز هست ...
و Cpu گوشی P1 مقدار 178 مگاهرتز هست ....
سلام به همه دوستان
من یه n73me فنلاند دارم یه پیشنهاد بهم شده که با یه گوشیه i-teq x box عوضش کنم اونم دیدم گوشیه سالمیه!
به نظر شما عوضش کنم ؟؟؟
فعلا یکی از برتریهاش تک بودنش هست .
برنامه هاش مثل سیمبیان موجود هست ؟
دوستان دلایلتون رو هم بگین ...
نقل قول:
والا سامان جان من با پی990 دوستم
تو برنامه
x-poler
این مقدار رو دیدم
210 مگا هرتز زده بود
و از اون جایی که
سی پی یو این دو مدل یکی هست
گفتم که بربر اند
حالا شما اگه اطلاعات کاملتری داری در این زمینه
خوشحال میشیم مثل همیشه از اطلاعات کاملتون استفاده کنیم :11:
برای چک کردن سرعت cpu باید از برنامه های مخصوص همین کار استفاده کرد.راه راحت تر یه سرچ تو سایت های تخصصی مثل gsmarena ! :31:نقل قول:
تكليف من اين وسط چيه :19: دوستان آستين بالا بزنين يه حولي بدين:31::10:
[quote=ali racer;1886749]قبلا هم چنین مشکلی بوده
یا درایور اس دی ریدر خرابه یا اینکه مموری شما مشکل داره
اگه میتونین با یه ریدر دیگه امتحان کنین
من احتمال بیشتر میدم که مشکل از ریدر باشه بیشتر
با رم ريدر ديگه امتحان كردم اما بازم نتونست مموريمو بشناسه شما راهي ديگهاي دارين براي درست شدن مموري يا بايد ببرم تعميرات موبايل راستي اگه ببرم تعميرگاه موبايل به نظرتو ندرست ميشه يا نه؟
ممنون
[quote=tina salehe;1893569]نقل قول:
از اطلاعات مموریت بک اپ بگیر بعد با استفاده از گوشیت فرمتش کن
سلام
2 ساعت وقت گذاشتم کل این 95 صفحه رو خوندم چندین صفحه اول که همش بحث سر روش های تشخیص این که فنلاندی اصل چه جوریه چه مشخصاتی داره و.... بود اومدم جلوتر مشکلات پشت سر هم گفته شده بود از صدای ویییییییییییییییییییییییی یییییز تا صدای خش خش و ....یعد چند صفحه بعد یکی گفته بود امروز این گوشی رو خریدم آخر گوشیه یکی گفته بود چرا وقتی اس ام اس میاد گوشم رو میذارم روی اسپیکر یه صدای وییییییییییییز میده یکی گفته بود یکی گفته بود دوربین دومش مشکل داره یکی گفته بود ساسان به جای این که بگه سامان یکی گفته بود سریال گوشی رو تو فلان سایت امتحان کن یکی گفته بود رقم 7 و 8 باید 1و0 باشه اصله یکی خلافش رو ثابت کرده بود یکی گفته بود اگر روی باطری نوشته باشه Nokia اصله یکی خلافش رو اثبات کرده بود یکی گفته بود مثلث آبی سمت راست بالا نشانه تقلبی بودنه یکی خلافشو ثابت کرده بود و یکی گفته بود ..........
تا امروز قصد داشتم بخرم ولی الان با این مشکلات که مهمترینش همین تقلبی بودن بیش از حد این گوشی تو بازار هستش فعلا خرید این گوشی در هاله ای از ابهام قرار گرفته
به هر حال هر کسی که می خواد این گوشی رو بخره پیشنهاد می کنم که این تاپیک رو کامل نخونه چون مغزش می گه ویییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییز
موفق باشید
دقيقا دوست عزيز منم فرمايشاتتون تائيد مي كنم . مي خوام p1 بگيرم فعلا زياد نشده خدا رو شكر توي بازار
علیک سلامنقل قول:
عرض کنم که دو تا مشخصه هست که من با خیلی از ان73 ها امتحان کردم
و تا الان بهتر از اون ملاک تشخیصی ندیدم
1. برچسب پشت گوشی زیر باتری دقیقا روی برد گوشی
کاملا صاف نیست و حالت برجسته و پفکی داره
2. رنگ دکمه های اعداد کاملا با دکمه موزیک ودیلیت و منو وپن یکی
هست در صورتی که
در تقلبی ها رنگ دکمه ها بصورت قهوه ای سوخته هستش
دمتون گرم بابا !!!نقل قول:
فقط یه نظر کوچولو خواسته بودم .
اینه رسمش ؟؟؟؟!!!
به نظر من عوض نکن چون n73me فنلاند اصل کم گیر میاد .و همه چی داره گوشیه کاملیه
[quote=ali racer;1893838]نقل قول:
ببخشيد اگه ميشه يه راه ديگه اي بگيد كه مموريمو فرمت نكنم
سلام دوستان من گوشی ام n73 me هستش وقتی می خوام تم نصب کنم این اخطارو می ده expried certificate ! از دوستان اگه می تونن کمکم کن ممنون می شم
برو تو Clock و تاريخ گوشيتو به يه سال قبل برگردون بعد نصبش كننقل قول:
من كه ان73 معمولي دارم فريم ورش 4 بابامثل موزيك پس اينقدر بحث نكنيد با هم رم 2گيگ هم انداختم روش و ازش خيلي راضيم.
ممنون کار کرد ولی بازم تو بعضی از نرم افزارا که می خوام رو گوشی ام نصبش کنم خطا میده اگه گوشیمو آپش کنم به نظرتون رفع بشه ؟نقل قول:
ربطی به اپ کردن ندارهنقل قول:
باید بعضی از برنامه ها رو ساین کنی بعدا نصب کنی
چطور صدای فلاش عکس گرفتن و فیلم گرفتن رو قطع کنم؟
بصورت معمولی قطع نمیشه .نقل قول:
باید از برنامه های عکاسی استفاده کنی ...
همونطور که دوستمون گفتن باید برنامه ها رو ساین کنی .برو یاد بگیر زودتر یه بار برای همیشه .البته هر 6 ماه باید تمدیدش کنی ...نقل قول:
سلام ali raser
مموريمو فرمت كردم بازم نشد يه راه ديگه اي به ذهنتون نميرسه؟
چه بحثی ؟؟؟؟!!!نقل قول:
اگه منظورت اون مشکل دوستمون راجع به برنامه هاست باید بگم بعضی یا بهتر بگم بیشتر برنامه ها باید ساین بشن تو این سری ....نقل قول: