بازی با این سیستم میاد
CPU: 2800+ AMD 64 sempron 1600MHz
RAM:768 MB
VGA Geforce FX 5200 (nvidia)
Printable View
بازی با این سیستم میاد
CPU: 2800+ AMD 64 sempron 1600MHz
RAM:768 MB
VGA Geforce FX 5200 (nvidia)
آره اجرا میشه و مشکلی نداره.نقل قول:
==========================
این چی بود EA داد بیرون. آبرومونو برد بابا. هر روز بدتر از دیروز داره میشه.:18:
شما که برا ما سیو 100 % یا ترینر نزاشتید حداقل به این سوالم جواب بدین :
تو drag چه ماشینی با چه خصوصیاتی باید داشته باشی و بهتره چه طور تیونینگش کنی تا برنده بشی ؟
مرسی اگه جوابمو بدید .
چرا این بازی از سایت gamespot همیشه امتیاز کمی میگیره ؟؟
game spot كلا قاطي داره
من هرچه قدر دنبال گاراج می گردم که ماشین اسپرت کنم حتی کار لات اینا رو هم نمی بینم گفتید برید توی career بعد هم که load می زنم این می یاد توی اینم که car lot و garage نداره یه کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین ،نقل قول:
من هرچه قدر دنبال گاراج می گردم که ماشین اسپرت کنم حتی کار لات اینا رو هم نمی بینم گفتید برید توی career بعد هم که load می زنم این می یاد توی اینم که car lot و garage نداره یه کمک کنید
شما اول دنبال منو Car بگرد ، بعد Garage و Carlot .
اگه باز هم پیدا نکردی بگو تا قدم به قدم واست عکس بزارم .
موافقم .نقل قول:
game spot كلا قاطي داره
من مونم برچه اساسی امتیاز میده !
مشکل شما می دونی چیه ؟ مشکلت اینه که تو Race Day هستی ! شما باید گزینه ی Leave Race Day رو بزنی بعد تو منویی که میاد به قسمت گاراژ بری و ماشینتو اسپرت کنی .:46:نقل قول:
شما وقتی لود میکنی گزینه ای ه اولش leave داره رو بزن بعد برو تو گاراژ!!:10:نقل قول:
ترینر pro street داغ داغ !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگی حرف من و شما چه فرقی داشت که دوباره همونو تکرار کردی ؟:13:نقل قول:
دوستان یک سوال داشتم توی قسمت carear overview نوشته که چند درصد از بازی رو رفتی
بعد چرا مسابقه درگ ایقدر سخته با شورلت کوروت هم نمی تونم برم با اینکه دنده ها رو به بهترین نحو ممکن میرم بازم هم نمیشه
دوسته من شاید ماشین شما نسبت به دیگر ماشین های اون مرحله ضعیف هست و شما هر چقدر هم خوب بری به پایه شتاب اونها نمی رسی !نقل قول:
بچه ها اینکه خیلی باحال تر شده .......... هم گرافیکش هم نوع بازیش ........... ولی اصلا قابل قیاس با nfs mw و carbon نیست ........ یعنی تیریپش عوض شده ... به نظر من که بهتر شده .....هم mw خوبه هم این .......فقط تنها مشکلش اینه که خوب داغون نمیشه و گرافیک آدماش با گرافیک ماشین ها و محیطش سازگار نیست و تضاد داره .......... آدما غیر طبیعی ولی بقیه خیلی طبیعی و با جزئیات ..........
در کل باس بگم که باحال تر شده حقش امتیازه 6 نبود ...................
سلام دوستان.
بعد از یه هفته انتظار کشیدن واسه ی آمدن بازی حالا بد جوری ضد حال خوردم.
از دست P30World شاکیم. اینها آمدن نسخه ی دموی اون رو واسه ی من پست کردن که حدود 6.3 گیگ جا می گیره و تازه مال شرکت مدرن هستش که یک دی وی دیه.البته من قبل از اینکه این بازی به دستم بیاد رفتم نسخه ی دو DVD رو سفارش دادم.
بزارید خیالتون رو راحت کنم.مشخصات سیستم من اینه.
CPU: 2.8GHz
Display: nVIDIA GeForce 6200 256MB
Ram: 512
من که با این سیستم بازی کردم کفرم در اومد خیلی سیستم من پایین هست برای این بازی البته می شه با این سیستم بازی رو انجام داد ولی اصلا با گرافیکش حال نمی کنید باید با پایین ترین رزولیشن بازی کنید که اون هم خیلی ضد حاله.
واسه ی منم هر چند ثانیه تیک می زنه با رم 512 نمی شه حال کنید.
کسی که با کمترین سیستم بازی کرده
بگه سیستمش چیه
من تو قسمتي از بازي كه دو تا ماشين بايد تو يه مسير صاف سرعتي برن تقريبا مثل يه كورس ميمونه گير كردم يعني نميتونم برنده شم اگه ميشه يه كمكي بكنيد:11::11::11:
تراينر واسه اين بازي اگه كسي داره بزاره
پستهای 930 و 931 را نگاه کن.نقل قول:
سیستم من اینهنقل قول:
cpu : 3.0
ram : 512
vga : geforce 7600 gs
من روی روی رزولوشن 1024*768* 75Hz و تمام جزئیات روی high بازی میکنم.میبینید که رمم هم 512 هست.احتمالا مشکل از کارت گرافیک شماست.
هادی عزیز ، سیستم شما گرافیکش 7600gs در حالیکه مال ایشون 6200 هست ، تفاوت این دو تا کارت خیلی خیلی زیاده ، مشکل احتمال خیلی زیاد همینه .
بازی باحالیه من که باهاش حال میکنم ...!
نسخه دمو 1 گیگه:20:نقل قول:
این نسخه 1 دی وی دی نسخه با مجوز بازیه که دموهاش حذف شده:46:
درگو میگی؟باید دور موتور که به سبز رسید دنده عوض کنی تا شتاب بگیری.نقل قول:
اینو هم اضافه کنم که با دکمه ی Shift سمت چپ کیبورد دنده عوض میکنه .نقل قول:
درگو میگی؟باید دور موتور که به سبز رسید دنده عوض کنی تا شتاب بگیری.
دوستان هر کسی بازی میکنه اگه میتونه عکسهایی از ماشینش بزاره تا ما حال کنیم ( البته تیون شده و اسپرت )
ببینیم کی قشنگ تیونینگ می کنه .
نقل قول:از جفتتون ممنونم :11::11::11::11:نقل قول:
2 dvd با 1 dvd چه فرقی داره ؟
من DVD 2 رو دارم ولی فکر کنم فقط در نداشتن دمو با هم فرق دارند .نقل قول:
بابا يه سري به صفحات قبل بزنيد و اسپم نکنيد.... شايد بيشتر از 10 دفعه توضيح داده شده!نقل قول:
ايول ايده ي خوبيه فقط چطوري بايد از ماشين عكس گرفت؟نقل قول:
دگمه F12 را بزنی خودش عکس می گیره ودر محل نصب بازی سیو می کنه.یعنی دگمه F12 =اسکرین شاتنقل قول:
راستی کسی نمی دونه داستانش از چه قراره ...... چرا دیگه مثه قبل از اون دموها پخش نمیکنه ...............؟
اصلا باید چی کار کنیم اینجا...................؟
free ride چرا نداره ...........
داستان خاصی نداره فقط باید با مسابقه بدی .نقل قول:
Free Ride هم که نمیشه تو پیست داشته باشه !:31:
دیدم عده ای از Drag پرسیدن
اول یکی گفته بود Chevrolet Crovette داره باید بگم خود ماشین شما هیچ ضعفی نسبت به سایر ماشینا نداره فقط باید Upgradeش کنید تضمین میکنم خود ماشین مشکلی نداره چون من با همین ماشین Drag King شدم
حالا چیزایی که تو Drag مهمه :
1 Start خوب : باید تمرین کنید تا چراغ سبز شد فلشم رو سبز بره و دنده رو 1 کنید
2 به موقع عوض کردن دنده : اینم باید سعی کنید Prefect Shift کنید همیشه یعنی رو محدوده سبز دنده عوض کنید و دنده 1 و 2 از بقیه حساسترن و باید اونارو سعی کنید به بهترین شکل عوض کنید
3 استفاده درست از نیترو : اول اینکه بیشتر از 1 نیتو هیچ فایده ای نداره و زدن نیترو در اول راه افتادن و آخر راه اصلا جالب نیست و به نظر من بهترین جا برای زدن نیترو یه جایی بین آخر دنده 2 و تا آخر دنده 3 هست
ماشینایی که 0 تا 100 خوبی داشته باشه تو تیونینگشم که خودش نشون میده هر چی دریچه های هوا رو باز تر میکنی Top Speed پایینتر میاد پس تو تیونینگش بهتره دریچه ها بسته باشهنقل قول:
تو Upgradeش هم Upgrade های مربوط به Engine مهمتره
خودمم بهت Chevrolete Crovette پیشنهاد میکنم
خیلی رو تیونینگش کار نکردم تا الان سعی میکنم امروز تیونینگ کنم و عکس بزارمنقل قول:
بچه ها یکی می تونه برا من یه توضیح مختصر و مفید بکنه که الان تو بازی باید دقیقا چی کار کنیم ...؟
تو قسمت career که میریم یه سری race day وجود داره ... ( اونا چیه ) تو career over view که میرم تصویر یه تاج هستش که نمی دونم چیه ؟ ......... بعد تو career map چرا بعضی جاها قفله... و تو قسمت گاراژ من یه ماشینومو upgrade کردم ولی نمیدونم چرا نیومدش...در ضمن دو تا ماشینم که خودش داده رو نمیشه upgrade کرد ..... نمی دونم چرا ....... و یه چیزی توی race day ها من مسابقه grip رو بردم ولی چرا بازم می تونم اونو بازی کنم مگه نباید کنارش تیک بخوره ...و اون قسمت های speed chalenge و بقیشون چیه.....تو قسمت آپگرید اونجا که 4 قسمت موتور ماشین رو می تونی ببری تا high چیه ....اگه میشه یکم هم در مورد اینا و کلا upgrade توصیح بدید که چی کار کنیم بهتره.....مثلا من از اون قسمتی که فشار باد رو کم و زیاد می کنیم سر در نیاوردم..... کلا اگه میشه یه توضیحی بدید .... چون این اولین nfs هست که می خوام career اونو بازی کنم .......یکم گیج شدم..... با تشکر
من امروز بازيو خريدم اميدوارم كه هر دقيقه موقع نصب ارور نده
در ضمن كسي از اين سيوايه بازيو داره كه مثلا پولت 99999999999 ميشه؟
توي مست وانتد كه بود اگه كسي توي اينجا داره لطفا بزاره
مرسي
نقل قول:
من تو درگ مشکل دارم
در بخشی که باید چرخ جلو رو بلند کنی هر چقدر تونینگ میکنم
چرخش بلند نمیشه
با فورد موستانگ جی500 که 500 اسب بخار داره تازه تون هم شده این کارو کردم
ولی نشد که نشد!!
راستی یه لامبورگینی مورسیه لاگو هم تون کردم
ولی هر کاری میکنم نمیتونم درگ زیر8 برم یک چهارم مایل رو
کسی با ماشین دیگه این کارو کرده که زیر 8 بره ؟؟