سلام عضویتتو تبریک میگم امیدوارم لحظات خوبی رو در اینجا سپری کنی
بچه ها اگه نسخه اصلی بازی بیاد ممکنه سیدیش هم بیاد؟؟؟
Printable View
سلام عضویتتو تبریک میگم امیدوارم لحظات خوبی رو در اینجا سپری کنی
بچه ها اگه نسخه اصلی بازی بیاد ممکنه سیدیش هم بیاد؟؟؟
مدل انبورد هست ...نقل قول:
آخه این چه مدل کارت گرافیکی هست ! من تاحالا ندیدم از این مدل .
خوب حداقل مشخصاتشو بگو .
سلام بر همگی
این بازی جدا عجب گرافیک مرگی داره و یکی از بهترین بازی های عمر منه
سلام
xfx geforce 8800gts 320 m
چطوری اجراش میکنه
سلام
من رفتم توی شهر damascus و tamir رو کشتم بعد از اون رفتم نوی شهر acre و garnier de naplouse رو هم کشتم. حالا می خوام برم سراغ talal در شهر jerusalem تا اونم بکشم اما همین که وارد ورودی شهر می شم شروع می کنه به لود کردن و در حال لود ار بازی می پره بیرون.
من خودم فکر کنم از رم یک گیگم باشه. البته بازی روون اجرا می شه.
غمت نباشه این کارت گرافیک می تونه به خوبی بازی را اجرا کنه:11:نقل قول:
دوست عزیز بقیه سیستم شما چیه ؟نقل قول:
سلام
xfx geforce 8800gts 320 m
چطوری اجراش میکنه
چون همش به کارت گرافیک که نیست !
اين بازي وقتي نسخه اصليش بياد حداقل 2يا3 ماه طول ميكشد كه به دست ماها برسد تازه اگر فروشنده نسخه قبلي را به ما نندازد......................
این مشکل به خاطر باگ نسخه انگلیسی هست! باید صدای نسخه روسی رو بریزی تا بتونی اورشلیم رو بازی کنی!نقل قول:
کد:http://www.mininova.org/com/1217709
تو این بازی زیرنویس وجود نداره ؟؟
احتمالا نه اما شايد بعدا بتوني خودت نصب كني:46:نقل قول:
دوستان من الن مموری بلاگ 6 هستم
و وقتی وارد مرحله کیگندوم میشم از بازی میپره بیرون اگه لطف کنین سیو تمام بازی یا مموری بلاگ 7 رو بزارین خیلی ممنون میشم
بچه ها یکی که مرحله اورشلیم رو رفته سیو بازی رو بزاره که ما هم بتونیم بریم.هر دفعه گیر می کنه.:19:
اگه میشه یکی سیو مرحله بعد اورشلیم رو بزاره
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم save های بازی
مال خودمه
اقا دستت طلا !!!!!!!!!!!!:10::31:نقل قول:
سلام دوستان
من هم بازی را بازی کردم واقعا عالی
اما ارزش این بازی اون قدر بالا است که من شخصا منتظرم تا نسخه ی کاملش بیاد اصلا هم نمی خوام نسخه روسی را بازی کنم به خاطر اینکه می خوام کامل از این بازی لذت ببرم و برای همین منتظر نسخه اصلی هستم حالا شمایی که می خواین از بازی کاملا لذت ببرین 2 یا 3 سال صبر کردین این چند وقت هم روش
قابلی نداشت.نقل قول:
امیدوارم به دردت بخوره.
موفق باشی.
من خیلی ناراحتم که انقدر زود تموم شد اخه باهاش تازه داشتم اونس میگرفتم که تموم شد الانم احساس می کنم یک چیزی کم دارمو حوصله ام سر رفته.
خدا رو شکر مدرسه و درس داشتم و الا 3 روزه تمومش میکردم.
امیدوارم تو نسخه ی اصلیش 4 مرحله ای رو که قول داده بودند و بهش اضافه کنند.
راستی مگه قرار نبود assassins creed جزء بازی های طولانی باشه که زود تموم نمیشن؟
دوست عزيز مگه تموم كردنش چقدر طول كشيد؟:18:نقل قول:
طبق اون داستان و گيم پلي بازي بايد بازي تقريبا طولاني باشه
ما هم از این نسخه ی آزمایشی لذت بردیم و هم از نسخه ی اصلیش که باگ نداره لذت بیشتری خواهیم برد.من که به شخصه قول میدم نسخه ی اصلیش که اومد یک بار دیگه تمومش میکنم.واقعا بازیش لذت بخشه و آدم ازش خسته نمیشه چون روش های مختلفی هست برای انجام ماموریتها.من که خسته نمیشم ولی شما رو نمیدونم.نقل قول:
نه عزیز.نقل قول:
منم خودم متعجب شدم آخه قرار نبود اینجوری باشه.
کلا بازی 10 مرحله است(البته توی این نسخه)و من توی مدت 6 روز تازه با یک روز تاخیر برای دانلود پچ روسی و یک روز هم برای امتحانم بازی رو تموم کردم.
جمعا 4 روز برای بازی وقت گذاشتم.
اي بابا اين كه خيلي كمهنقل قول:
آقا كسي هم خبر نداره دليل اين نسخه مشكل دار چيه كه قبل از رليز شدن خود بازي اصلي اومده:41:
راستی شما هنوز بازی رو نگرفتید؟نقل قول:
خوش به حالتون ما دلمون طاقت نیوور.
من که به شخصه نتونستم منتظر بمونم.:41:
دوست من این بازی اول در استرالیا منتشر شد .
که همه ی لینک ها از اونجا نشات میگیره !
وگرنه همه میدونند قرار بود توی فروردین منتشر بشه .
جواب منو ندادین اگه نسخه اصلیش بیاد ممکنه سیدی باشه
چون dvd ram خراب شده فعلا نمیتونم یکی دیگه بگیرم
خیلی از بازی ها رو نمیتونم تهیه کنم خداکنه سیدی این یکی بیاد
گمان نکنم عزیز که cd بیادنقل قول:
یعنی این نسخه توی استرالیا با این همه خرابی و باگ پخش شده؟؟!!!!!:18:نقل قول:
در ضمن تو سایت gamespot زده برای استرالیا 27 مارس و برای اروپا 28 مارس پس چطور الان تو استرالیا پخش شده؟
مثل اینکه باید یه فکری بکنم
اگه بازیش ارزش چندین بار تموم کردنو داره یه فکری بکنم؟
برای من که ارزش چند بار تموم کردن و داره اما برای بقیه رو نمیدونم چون بعضی ها از این بازی خوششون نمیاد و براشون حتی یکبار تموم کردن شم خسته کننده است.نقل قول:
خیلی ممنون
اگه میشه شماها هم بگین ارزش اداره یا نه
agha man bazio yebar ta akhar ba x360 raftam , man ke khodam dige hosele nadaram dobare beram. baed baziro ham vaghti tamom mikoni nemitoni beri to shahr vase khodet begardi yani aslan kari nist ke bekhay anjam bedi to shahr, az bazi miai biroon baed bayad ba save haye ghadimit bazi koniنقل قول:
ببخشید اینو باید کجا قرار بدیمنقل قول:
اقا ما شنیدیم تو ویستا برای این بازی 3 گیگ رم میخواد ..درسته یا نه...بدبخت شدیم رفت دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hanoz systeme ghat ish elam nashodeنقل قول:
البته طبق آخرین سرچ هایی که انجام دادم این گروه معروفه چی بود اسمش یادم نیست تو mininova یه torrent داده که نوشته assassins creed Fixed فلان و بهمان که حجمش هم همین 6G و خورده ای هستش . حالا نمی دونم این همونیه که تو استرالیا اومده یا یه چیز دیگس ...
بازي رو سايت --------.ir براي فروش گذاشته به نظر شما خوبه مثل shoping خودمون ميشه
سلام
اینجا باید چه کار کنم .نه با یارو حرف میزنه نه میشه زدتش هیچی نمیشه باید چه کار کنم ؟
کد:http://www.bagthatpic.com/image1.php?d=81&file=Znh48893.jpg
دوستانی که میگن بازی اصلی نیست لطفا با ذکر منیع باشه. همینطور که می دونید خیلی از بازی ها زودتر از تاریخ
ریلیز پخش میشن .
مثلا كدوم بازي قبل از تاريخ رليزش مياد تو بازار اين امكان نداره:41:نقل قول: