پست اول آپديت شد......
قابل توجه دوستان خصوصا آقا پدرام عزيز
Printable View
پست اول آپديت شد......
قابل توجه دوستان خصوصا آقا پدرام عزيز
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم با اجازتون کمي نقد ميکنم ...
آقا مهدي يکي از کاربران خوب فرومه که فکر ميکنم بيشترين فعاليتش در متفرقه بر ميگرده به زمستون پارسال و يا بهار امسال ...
اون زمانا بيشتر در متفرقه پست ميداد و اگه بخوايم کمي با کلاس ترش کنيم ، نوعي اسپمر بود ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، البته اسپمري قانع :دی
فکر ميکنم بيشتر فعاليتش تو متفرقه به تاپيک صندلي داغ برميگرده که اونجا برا خودش برو بيايي داره :دی
فکر ميکنم انسان منضبطي باشه (البته اگه املاشو درست نوشته باشم :دی ) ، من اينو از پستهاش فهيمدم :دی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو تاپيک قرار ملاقاتا يه بار خودنم که آقا مهدي با ديکشنري سر قرار حاضر شده که فکر ميکنم برا ترجمه صحبتهاي يکي از دوستان شرکت کننده در قرار اونو اورده باشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(نام فرد شرکت کننده بماند :دی )
آواتار قبليش يک خرس بود ، منم هر وقت نگاش ميکردم فکر ميکردم آقا مهدي يک مقدار فت تشريف داره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و آواتار الانش هم برام کامل لود نميشه ... > [AD]
شوخ طبعي رو تا حدي داره ، که اين باعث ميشه آدم خشکي بنظر نياد ...
از لحاظ اعتقادي فکر ميکنم انساني معتقد به اصول انسانيت است ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ناراحت نشه با اينکه انساني معتقد به نظر مياد اما بعضي وقتا صحبتهاي نا اميدانه اي ميکنه (مثل محل سکونت که الان نوشته ... )
کلا شخصيتش به نوعي ميباشد که از نزديک شدن به اين فرد ، فکر نميکنم کسي احساس ناراحتي کنه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (منظورم اينه که بي آزار به نظر مياد ...)
برايش آرزوي موفقيت را دارم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا نمیشه دوران نقدم را یه مدت تمدید کنم؟
هرچند که فردا تا بعداظهر جواب نقد دوستان را خواهم داد؟
در ضمن به منم لقب بدین دیگه...(فقط پدرام لقب داده تا الان)
-نه متاسفانه نميشه چون قبلا هماهنگيها براي نفر بعد انجام شدهنقل قول:
-به خاطر گل روي شما ، ميتوني تا فردا ظهر جوابها رو بدي البته هرچي سريعتر اين كارو انجام بدي بهتره
-منم لقب: "مرد احساسات" يا "مرد احساسي" رو بهت ميدم
موفق باشي دوست خوبم
سلام آقا حمید.!!!نقل قول:
توپول نیستم ولی آروم هستم اسمم هم مهدی هست (چه ربطی داشت؟)
اره من با همه حتی اونایی که گفتی کل کل دارم...اگه بخوای دست از پا خطا کنی منم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میزنم تا یه حالی بهت بدن...:21::21::21:
قربانت
نقل قول:
ممنون از لطفتون نسبت به بنده...
چشم الان که باید برم کلاس بعدازظهر که برگشتم اگه یادم بود محل سکونتم را عوض میکنم....
در مورد امضا شرط داره ..... و اونم بسته به روحیم داره ولی بازم چشم سعی میکنم خودمو کنترل کنم
من همیشه توکلم به خداس
منم شمارا خیلی دوست دارم
موفق باشید
نقل قول:
این همه راه اومدی خوب یه چی میگفتی دیگه....
نترس من باجنبه هستم:21::8: پر رو نمیشم
نقل قول:
مطمئن باش حاجی که من تا زمانی که زندم اجازه نمیدم نقد شما بهترین نقد بشه...
در مورد جواب ها هم نظر لطفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرمایین منتظرتون بودم
زمستون پارسال را قبول دارم ولی بهار را نه چون تو بهار تلفونمون قطع بود نمیتونستم اصلا وارد نت بشم:27:
تو متفرقه پست میدادم الان هم بیشتر فعالیتم تو متفرقه هست....ولی اسپمر نیستم (چرا القاب خودتونو به من نسبت میدین؟:31:) من پستهای مفید و مفهومی میدم
در مورد منضبط بودن (البته اگه املاشو درست نوشته باشم:31:) اشتباه متوجه شدی از من شلخته تر وجود نداره
در مورد قرا ملاقات هم درست متوجه شدی اون شخص هم کسی نبود جز Saman-TC :5:
منظورت را از فت متوجه نشدم:41: البته اگه منظورت (fat ) باشه باید بگم که خیر توپول نیستم مهدی هستم:8:نمیدونم چرا اواتار فعلیم برات لود نمیشه احتمالا مشکل از گیرندس چون فرستنده مشکلی نداره
در مورد شوخ طبعی هم نظر لطفته
به انسانیت هم معتقدم:10:
محل سکونت هم به زودی (تا اخر امشب انشا الله تغییر خواهد کرد!!!)
آره والا من اینقده بی ازارم ولی نمیدونم چرا بعضیا از من میترسن:21::21:
منم برات آرزوی موفقیت دارم و اینکه ازت ممنونم که دعوتم را قبول کردی و منو نقدیدی(=نقد کردی)!
:11:
حیف شد ای کاش میتونستم یه هفته دیگه هم بمونم....:13:نقل قول:
ببخشید که الان خیلی با عجله دارم تایپ میکنم و نتونستم توضیحات بیشتری رابدم چون وقتم به پایان رسیده
لقب را هم همونی که پدرام گفت بیشتر باهاش حال میکنم:10:
برای شما هم آرزوی موفقیت دارم
=================================
نتیجه گیری انتقادها=====================================
- مهمترین مسئلهای که در نقدهای دوستان بود این بود که سوالاتم در صندلی داغ باید با توجه به روحیه و جنبه شخص باشه که سعی میکنم از این به بعد این مورد را حتما مورد توجه قرار بدم.....
- مورد بعدی در مورد کم شدن فعالیتم بود که به زودی از چند فروم که برام ارزشی ندارن خداحافظی میکنم و سعی میکنم که مجددا فعالیتم را افزایش بدم (البته باید اینم در نظر گرفت که الان دانشگاه دارم و کلی پروژه از همون روزای اول سرم ریخته و از طرفی سر کار میرم «ینی اینکه شغل دارم نه اینکه سر کارم!!!:31:»
- و در نهایت مورد نهایی در مورد محل سکونت و امضاهای ناامید کننده که قسمت اول را همین امروز اگه فرصتی شد و عمری باقی موند اجرا میکنم و مورد دوم را هم سعی میکنم که اونم اجرا کنم (ولی قول نمیدم)
در پایان خطبه!! از تمامی کسانی که لطف کردن و بنده را نقد فرمودن تشکر کرده و اونایی هم که هرچی بهشون اصرار کردم و خودشونو لوس کردن و بنده را نقدنکردن مورد نقد و انتقاد شدید قرار میدهم که دیگه این کارو نکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایان
با تشكر فراوان از آقا مهدي عزيز
دوست نقدشونده اين هفته كه لطف كردند و دعوت تاپيك رو پذيرفتند از همكاران انجمن بازي هستند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سام فيشر،مردي كه با مرگ غريبه است،سام فيشر،ميتواند در پيست رالي باشد و دقيقه اي بعد در شهر هيولاها
سام فيشر،مردي كه ميداند تنها كدهاي نسوز ميتواند به او كمك كند،سام فيشر
كابوس هيولاها،روياي نيمه شب شاهزاده ها،آيينه سرعت،مردي تنها با يك دسته بازي ،سام فيــــــــــــشر
آقايان و خانمها ،كسي اينجاست كه به اندازه موهاي سرتان غول و هيولا كشته است،چه كسي جرات ميكند در لبه پرتگاه كورس سرعت بگذارد جز سام فيشر
آقايان و خانمها اين شما و اين شخص اول داستان،ســـــــــــــــــ ـــــــــــــام فــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــيشر
خوب دوستان عنوان تاپيك هم تغيير كرد..........
ميتونيد نقد رو شروع كنيد
سلام
من در خدمتم !
كارش در تاپيك والپيپرهاي بازي ها عاليه .
sam fisher مردی از جنس xbox 360
در همه جا واقعا كارش عاليه.
اميدوارم خسته نباشه و ادامه بده.
سلام
خوب نقده
اولی
باید بشه sam fisher 08 چون فیفا 08 اومده
دومی
خیلی به بچه های pes باز گیر داد و نهایت هم به متفرقه انتقالشون داد
سومی
قبلا یعنی اون اولا من خیلی بهش گیر میدادم خودش یادشه هی میگفتم مکس پین کی میاد که آخر شاکی شد گفت سال 2010 اون موقه کاربر فعالی بازی بود ( امیدوارم هر کی هم کچلش میکنه شاکی نشه )
چهارمی
خیلی گله چون کمکم کرد تا یک کنسول خوب بخرم و تا آخر عمر دعاش میکنم
در کل بچه آقائی شده جدیدا منم خیلی دوسش دارم
من فقط یه سؤال دارم :
به طور متوسط چند ساعت در روز در PCWorld هستی ؟
سلام
ممنوننقل قول:
لینکشم میذاشتی ;) :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=5356&page=204
:31:نقل قول:
360تو عشقه ...
ولی با این حال مخلص همه PS بازا هم هستیم :46:
تا تقدیرم چی باشه ...نقل قول:
oh my god چه زبونی !!!!!نقل قول:
1
آره منظورم از 07 همون FIFA07 ، ولی قبلا گفتم 31 دسامبر ساعت 12 شب تغییرش میدم !
2
:31: به خونم تشنن ! قبول دارم یکم نژاد پرستم تو این قضیه ولی همیشه سعی کردم تحملشون کنم :27: تو انجمن ما پرو بازای زیادی هست !
3
یادش بخیر ... همین موقع ها بود ... مهر پارسال ...
4
مبارکا باشه ! پس شیرنیش ؟
Waoooooooooooo.........نقل قول:
چه متن قرایی !!!
خوشم اومد 2باره خوندمش :31:
با این خیلی حال کردم
روياي نيمه شب شاهزاده ها
راستی از کجا میدونستی فقط یه دسته دارم ؟ !!!(عین اسم یه فیلم سینمایی نوشتی)
ممنون :20:
تقریبا 5 ساعت مخصوصا تو این تابستون که همکار شدم بیشتر میومدم.نقل قول:
فرد مورد نظر sam fisher 07 یا حسین جان هست دیگه ؟!!
صادقانه بگم که از نظر من بهترین کاربر سایت هست . همین که والپیپرهای پولی رو رایگان در اختیار من و شما میذاره ، خودش خیلیه !! از معدود کسایی هست که تاپیک های مفید میزنه و به کارش هم خوب مسلط هست......... خیلی دوستش داریم :10:
به سم فیشر عزیز ! خوبی ؟ خوشی ؟ سلامتی ؟
هیچ نقدی ببهش وارد نیست ! من شخصا همه ی نقد ها رو رد میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی بچه ی گلیه ! و بر خلاف خیلی از مدیرا و همکارا خیلی هم خونگرمه ! (طفلی به خودم رفته !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مثل خودم هم عشق ایکس باکسه ! و عشق هالو ! ولی اشکال نداره به بایوشاک هم علاقه مندش میکنم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سعي نماييد فعاليتهاي + را بيان نماييد.يا فعاليتهايي كه توسط ايشان انجام شده و به مديريت انجمن كمك نموده است.همينطور كارهايي كه ميتواند انجام بدهد ولي هنوز جاشان خالي است.
نقد يعني بيان ضعفها و نقات قوت و تحليل عملكرد
ممنوننقل قول:
برو برو خودتو سیاه کن ... جدی ؟ شخصا ؟
بر خلاف کی مثلا میشه اسم ببری :31:
توهم زدی... تو مثل منی نه من مثل تو اینو هیچوقت فراموش نکن ! عمرا :31:
ولی ایول خوشم اومد. اگر مدیر شدم این پستت یادم نمیره !
ولی
دوستان نقدم کنید ! میدونم سخته ولی سعی خودتون رو بکنید . نقد کوبنده ، نقد ناجوانمردانه ! نقد همراه با نیش و کنایه که قصدی جز تحقیر و نابودی شخصیت من نداشته باشه !
به هر حال دوست دارم عیب هام رو بدونم. از هر رفتار یا پستی که تاحالا ازم دیدید و ناراحتتون کرده همینجا بگید تا حلالیت بطلبم !
هر مشکلی با من دارید دوست دارم بهم بگید تا رفع کدورت بشه !
کلا هر جور راحتید نقد کنید و اصلا مراعات و رودربایستی و این حرفا رو بیخیال شید !
سلام اين حسين جان از اون بچه هايه گله سايته
فعاليته خيلی خوبه تو فيلم داشت اما الان خيلی کم سر ميزنه اونجا اطلاعاته فيلميشم خيلی خوبه
اما نميدونم چرا مخالفه سرسخته ژانره فيلم هايه وحشته
فعاليتشم واقعا تو انجمنه بازی خوبه با اينکه من خيلی اونجا سر نميزنم اما هميشه تاپيکه
بازی هايه نسله آيندشو دنبال ميکنم
ديگه چيزی به ذهنم نميرسهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=81809
تا بعد يا علی
سلام پیمان جان شما خیلی لطف داری ... قابل شمارو نداره !نقل قول:
شما هم گلی . این آقا پیمان رو اینجور متواضع نبینید کلیه واسه خودش. خوره گیم واقعی که میگن اینو میگن !
سم فیشر عشقه halo داره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بذاره لیگمون تو انجمن بازیها برگذاز بشه که اصلا بهترین ادم دنیاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واوووووووووو........نقل قول:
آقا مهدی گل :40:
آقا شرمنده کردید به خدا !
انجمن بازی روز به روز داره بزرگ تر میشه و رسیدگی بیشتری می خواد وگرنه خودم هم خیلی دوست دارم بیشتر در جمع شما باشم .
آخه ... ...نمیدونم ... خواستم بگم دل نازکم بعد یادم افتاد تو بازی Gears of war که اره اسلحه رو میگیرم تو سره لوکاس ها خیلی حال میکنم !!! ولی کلا از خشونت خیلی عیان و سادیستی خوشم نمیاد نمیتونم تحمل کنم مخصوصا اگر بی دلیل باشه ! یه مقدارشم بر میگرده به اینکه دلشو ندارم .
جدا !!! نمی دونستن ! خیلی خوشحالم کردی !
ممنون که منو قابل دونستی مهدی جان
این گل با عشق تقدیم تو باد :11:
سلامنقل قول:
نمی خوام بهترین باشم :27:
جدا راه نداره ! باور میکنی فردای اون روزی که اومدین ترش بالای صفحه اول رو نگاه کردم، حس کردم جای یه چیزی خالیه ! عادت کرده بودم همیشه اون بالا ببینمتون ، الان تو ترکم :31:
حالا مگر اینجا چشه ؟ جا به این خوبی کسی هم کاری به کارتون نداره! آزاد آزاد ...
ولی بازم اونور ببینمتون نه که همینجا بمونید !
داشتم رد می شدم گفتم نامردی چند کلمه در مورد حسین جون ننویسم
والا اینsam fisher 07 عزیزکارش واقعا عالیه من کلا چندان به انجمن بازی نمیرم ولی یادم میاد که قبلا به تاپیک بازیهای نسل اینده می رفتم که واقعا باید بگم کارش عالی بود البته خیلی وقته که دیگه نرفتم
دیگه باید بگم که خیلی زود عصبانی می شه یادم میاد 1 بار بی دلیل به علی باحال پریده بود هرچی اون بد بخت کوتاه میومد این حسین جان ....... که اخرش دعوا شد و نمی دنم کی بود اومد همه پستها رو پاک کرد البته یحتمل موضوع از جای دیگه ای اب می خورد فکر کنم و یه جور تلافی بود
دیگه چیز منفیی ازش ندیدم
چند بار هم بهم کمک کرد که چند نمونش و می گم که دوستان بدونن که این sam fisher 07 چه ادم بزرگیه
توی بازی هیتمن 4 بهم کمک کرد
زمان عهد بوق که ف ش درست می کردم و میدادم دست مردم توی 1 سایتی که موضوعش طولانیه برام ثبت نام کرد
یکبار بهش گفتم بیا چند نفر و ضایع کنیم که اومد
و
.
.
.
فقط یه سوال دارم حسین جان الان داشتم فکر می کردم در مورد اینکه چطور شد به اد لیست من اضافه شدی
هر چقدر به مخم فشار اوردم یادم نیومد
خشن به نظر میرسه این سام فیشر خان :27:
و اما نقد من:
- از آواتار امین خفن خوشش میاد، هر وقت عوض بشه در کمتر از سی ثانیه تاپیک تقدیر و تشکر و نظرسنجی راه می اندازه که به نظرم چندان جالب نیست. البته فکر کنم ترک کرده، نمی دونم
- این که پر حرفه وعاشق تبلیغات و بزرگنماییه کاملا مشخصه
- بعضی مواقع به بعضی تاپیکا زیاد گیر می ده و تا یه بلایی سر تاپیک نیاره آروم نمی شینه. از هر فرصتی برای این کار استفاده می کنه و به هر حربه ای هم متوسل می شه
- به اینترست هاش اینا رو هم اضافه کنه: xbox، مرحوم psp، دربند، ایستک، نیکول، ماتریکس
- شب و روز نداره، 1 روز کامل می خوابه، 3 روز کامل بیداره. چه جوری تا حالا دووم آورده من نمی دونم!
- نخوام بگم تقریبا 3/3 با قاطعیت می تونم بگم 2/3 از عمرش رو تو پی سی می گذرونه، یا لااقل امسال تابستون که این جوری بوده
- هالف لایفو به کانتر ترجیح می ده
- بعضی مواقع به یه تاپیک گیر می ده بعد باز یه مدت بی خیالش می شه، مثل وال فیلم ها
- واقعا واسه انجمنشون وقت می ذاره و اگه کمکی از دستش بر بیاد دریغ نمی کنه
- اطلاعاتش تو زمینه های که می کاره (همون کار می کنه) خیلی بالاس
- در زمینه ی استعداد یابی گیمر ها هم ید طولایی داره
- با وجود این که رشته اش کامپیوتره من ندیده ام تو این زمینه هم فعالیتی داشته باشه. فکر نمی کنم جز فیلم و بازی و گاهی متفرقه، انجمن دیگه ای پا شو بزاره
- فکر می کنم از اون دسته آدماییه که دوست داره دائما تو دید باشه، رو بورس باشه،همه ی کارایی که می کنه مورد توجه واقع بشه، موفقیت هاش و تلاش هاش خیلی به چشم بیاد.
- یه آدم برون گرا که سریع احساساتی می شه(سریع خشن می شه، سریع ناراحت می شه و ...) و این احساساتشو بروز هم می ده
- خیلی عجوله و همین باعث می شه بعضی مواقع شتابزده عمل کنه
- با اعتمادبه نفس بالا و تا حدی پر رو!
- این جمله ی امضاش هم خیلی باحاله
آدما یا پیشرفت میکنن یا میگندن ::: کلینت ایستوود
دستم پکید بس تایپیدم اما خوب بالاخره نقدیدم!!!
تازه Fifa رو هم به Pes تر جیح می ده....
در ضمن علی با هال هم بن شده (خیلی وقت پیش) فک کنم به همون دلیله...lol
جدی ؟ شاید به خاطر آواتارم هست ولی چشم سعی میکنم مهربان تر باشم :20:نقل قول:
سلام مهران جان خوبی ... هنوز بن نشدی :thumbsdow ؟؟؟!!!! عجیبه !نقل قول:
آهان ... فقط واسه اینکه بگی نامرد نیستی ؟! بازم ممنون که لطف کردی و منت بر ما نهادی .
روشن گری : نه بابا دعوا کدومه ! اشتب متوجه شدی منو علی با هم رفیقیم دعوا تو تاپیک سره یه قضیه دیگه بود . یکی از دوستان عکس های بزرگ میذاشت و به نظر ما (اون موقع) نظم تاپیک رو به هم زده بود. ما هم زیاده روی کردیم و خیلی بهش گیر دادیم که همینجا ازش عذرخواهی میکنم. البته بعدش قضیه حل شده و الان با اون عزیز هم هیچ مشکلی ندارم.
قضیه بن شدن علی هم یه چیزه دیگه بود ... تنها گناهش تعصبش روی Xbox360 بود که کار دستش داد !
آره نزدیک بود کار بدی دستم و بن بشم خدا رحم کرد !
اگه ناراحتی می خوای پاکم کن ! منم یادم نمیاد ... از دوحالت خارج نیست یا تو منو add کردی یا من تورو !
این نقده یا طبل رسوایی بنده :31:نقل قول:
- آره بد خرابشم ... یه بار دیگه باید عوض کنه ببینم ترک کردم یا نه !
- نگفتی حسنه یا یه اخلاق بد ! :46:
- صامت ...
- آخه مشکل اینجاست که جا نداره باید چندتارو حذف کنم تا بتونم اینارم اضافه کنم.
- چند روزه اوضاعم ریخته به هم. وقتی زیاد پا PC میشینم سر درد میگیرم فکر کنم برم چش پزشکی بگه باید ته استکانی بذاری! پریشب ساعت 10 افطار کردم ! بس که خوابم بی نظمه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- آره این تابستون اینجوری بودم. چون اول تابستون همکار شدم .
- :31:
- آخه نیست حوزه فعالیتم خیلی وسیع ، اینه که وقت نمیکنم همیشه به تمام حوزه ام سر بزنم :5:
- صامت...
:12:
- می کاره ... اینو خوب اومدی ! اگه کپی رایت نداره بدم بروبچس بخزنش :31:
- اخیرا چندتا کشف جدید کردم و دارم روشون کار میکنم :27:...
- دقیقا ! خیلی کم پیش میاد به جز اینا انجمن دیگه ای سر بزنم !
- منظورت همون جلب توجه آره :15: ؟واسه اینکه زود پیر نشی میگم... مطمئن باش ;)
- هستم ولی روی بخش بروزش دارم کار میکنم و به موفقیتهایی هم رسیدم . کنترلش میکنم !
- آره خیلی بده ولی میگم دارم روش کار میکنم !
- صامت ...
- صامت ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام وحیدنقل قول:
من قبل از همکار شدن بالا آواتارم نوشته بود کاربر فعال بازی و فیلم حالا شما یه دانلود فقط اضافه داری ....
بهههههههههههههههه هم شهریه خودم
خوبی؟
خشی؟
چه خبرا؟؟
دیدم همشهریم نشسته اینجا گفتم منم یه نقد کوچیک بکنم؟؟؟
یه بار حالم رو شدید گرفتی!!!!!!
یادت میاد؟؟؟؟؟
لیگ پرو 6
دوره دوم
اواسطش که من داشتم بازی ها رو انجام میدادم
یه مدت نبودی
بعد که اومدی یه تیکه ی خیلی سنگین بهم انداختی
نمی دونم یادته یا نه؟؟؟
ولی خداییش خیلی اونموقع ازت ناراحت بودم
تا بعدا که بیشتر باهات اشنا شدم
و پست هاتو خوندم
و با شخصیتت بیشتر اشنا شدم
و مهمتر از همه اینکه فهمیدم همشهریم هستی دیگه همه چی رو فراموش کردم
تازه خیلی همباهات حال کردم
ولی به نظرم یه فرقی با زمان کاربر فعالیت داری
اونم اینکه خیلی جدی و خشک شدی
یه زمانی یادته وقتی تو لیگ پرو 6 پست میدادی
همه حال میکردیم
چون واقعا خیلی صمیمی و خودمونی بودی و خیلی خوب هم تاپیک رو گرم میکردی
ولی الان یکم خشک و رسمی شدی
البته نمی دونم
شاید همه ی مدیر ها و همکار ها باید اینطوری باشن
به هر حال برای من سم فیشر یکی از بهترین های پی سی هست
راستی یه سوال بچه کجای اهوازی؟؟؟
خوب من با اجازه رفع زحمت کنم:11:
=================================
ما که چاکرشیم.
سلام
این حسین رو من خیلی وقته میشناسم
البته باهم زیاد برخورد نداشتیم
اما پست هاشو یه زمانی زیاد دنبال میکردم
توی انجمن پست های 2 نفر هستن که یخورده سطحشون بالاتر از بقیس
یکی مژگانه (مطالبی که از سایت ها خودش ترجمه میکنه) و یکی هم حسین عزیز (با بقیه کار 20 ها در این زمینه برخوردی نداشتم)
برام سوال بوده... که حسین هم این مطالب رو ترجمه میکنه خودش یا از جایی میگیره؟!!
در هر صورت... خیلی کارش درسته در زمینه کاریش
و وقتی میخواد به کسی کمک کنه خیلی مایه میزاره
کارش درسته
مخلصیم دادا :دی
سلام جانمنقل قول:
ممنون ... شما خوبی ...
راستشو بخوای دقیق یادم نمیاد اگر لطف کنی و دقیق تر بگی خوشحال میشم. آخه اونجا حال خیلی ها رو میگرفتم :31: ببینم اونجا که به صحت مسابقات گیر داده بودم(الکی) آره ؟
به هر حال خیلی خیلی شرمندم. الان خیلی ناراحت شدم که میگی واقعا ناراحتت کرده بودم ، نمی دونم چی بگم فقط میتونم بازم بگم شرمنده ... اصلا دوست ندارم دلی رو بشکونم ! اون زمان هم هر چی گفتم حتما محض مزاح بوده تا یکم تاپیک از خشکی دربیاد !
آره یادته :27: چه روزنامه هایی هم میساختم الکی الکی کل کل راه انداخته بودم ....
آخ آخ آخ آخ .... همیشه از همین میترسیدم که بعد از همکار شدن اخلاقم عوض بشه ... حتما سعی میکنم خودم رو اصلاح کنم . ولی آخه میدونی نه اکثر مدیرا و همکارا اینجورین مارم اینجوری کردن. خودم اصلا اینجوری نیستم اگر هم میبینی یکم جدی کار میکنم واس خاطر اینه که باید انجمن رو اداره کنم و راستشو بخوای همیشه نمیشه از عزیزم و جانم و لطفا و ممنونم استفاده کنم .
ولی چون یادمه وقتی کسی تاپیکم رو میبست حتی اگر حق داشت خوشم نمیومد واسه همین هم همیشه سعی میکنم یه جوری تاپیک رو ببندم که طرف زیاد ناراحت نشه !
شما لطف داری عزیز... منم شمارو از سال قبل به خاطر دارم و همیشه از آواتارهات خیلی خوشم اومده و باید بگم یکی از بهترین و منظم ترین و با اخلاق ترین کاربرای انجمن بازی هستید .
قربانت بچه نیوسایت
ای ولنقل قول:
خیلی باهات حال کردم
پس هم مثل هم بچه شرکتی هستیم هم خونه هامون نزدیکه
من ملی راه هستم
ولی نیوسایت زیاد رفت و امد دارم
only sam fisher
من زیاد تا حالا با ایشون برخورد نداشتم.ولی آخرش کار دست ما پرو بازها دادش و تاپیکامونو منتقل کرد متفرقه.هرچند الان دستمون برا اسپم فرستادن باز شده.اونجا تا یکی اسپم میفرستاد هم منتظر بودن یه رعد و برقی بزنه و سم فیشر بیاد و پستا رو پاک کنه و یا تذکر جدی بده.کلا کارش در بقیه موارد بیسته ولی زیادی جذبه داره.
از این خیلی خوشم می اید...نقل قول:
ما چاکریمنقل قول:
سلام وحید
من قبل از همکار شدن بالا آواتارم نوشته بود کاربر فعال بازی و فیلم حالا شما یه دانلود فقط اضافه داری ....
سلام خوبی کمال جان ...نقل قول:
اووو.... ممنون که منو با مژگان مقایسه کردی ولی ایشون سطحشون از من خیلی بالاتره .
خبرها ترجمه هستن که بیشتر از سایت Gamespot هم میذارم. نقدها ولی از خودم هستن یعنی اونچه رو که از بازی فهمیدم مینویسم. پریویوها هم ترجمه هستن هم معلومات خودم. یعنی ویژگی های بازی رو از سایت Gamespot یا tothegame ترجمه میکنم ولی معمولا مطالب خیلی بزرگ تر مثل داستان بازی کامل ترجمه نیستن. من هر ماه تمام مجلات بازی رو میخرم و کامل میخونم واسه همین دیگه داستان هم بازیها دستمه. اگر مطلبی از سایت ایرانی یا مجله ای بذارم حتما منبع رو هم ذکر میکنم.. هیچوقت هم از سایت های ایرانی تا حالا چیزی کپی نکردم. قبل از نوشتن پریویو همیشه تریلر ها و اسکرین شات های بازی هارو بارها نگاه میکنم تا کامل از چند وچون بازی سر دربیارم.
ببخشید که دیر جواب دادم چون یکم دیشب و دیروز حالم خوب نبود...
ممنون
سلام خوبی...نقل قول:
شما اگر یه منبع فقط بزنی تنگ خبرات دیگه مشکلی نداری :46: