دوستان یه سوال
آیا امکان تغییر ورژن نرم افزار w810i هست (به روز رسانی از طریق کامپیوتر)؟
اگه مثبته چطور.
من که تو سایت خود سونی اریکسون چیزی نیافتم. اما ظاهرا ازطریق GPRS میشه.
Printable View
دوستان یه سوال
آیا امکان تغییر ورژن نرم افزار w810i هست (به روز رسانی از طریق کامپیوتر)؟
اگه مثبته چطور.
من که تو سایت خود سونی اریکسون چیزی نیافتم. اما ظاهرا ازطریق GPRS میشه.
در مورد سید 50 به بالا من یه موضوعی رو مطح کرده بودام که بوسیله باکس قسمت convert سید رو به 49 تغییر بدیم و از اون بتونیم استفاده کنیم حالا این کار شدنی هست یا نه ؟
سلام دوستان خسته نباشید
می خواستم k750_r1ca021_keylock_password.vkp روی یه گوشی نصب کنم
ولی گوشی رجیستر نشدس میترسم خراب شه چکار کنم ؟
بود ولی کار نمیکردنقل قول:
تو پچهایی که mhf_1411 عزیز جمع کرده نبود؟
دوستانی که w810i r4ea031 دارن ببینن مشکل از گوشی منه یا مشکل از پچه
ممنون
نترس Zoomin. مال من هم رجيستر اسلي نيست! اما تا دلت بخاد روش پچ نسب كردم. برو هالشو ببر. اما اگه يه هو يه چيزي شد نياي به ما گير بديا! من كه اينكارو كردم چيزي نشد.
آقايان جواب ما رو ندادن! چرا تو برنامه setool سريال رو سريال اسلي چاپ ميكنه اما وقتي اون كد 06 رو ميزنم يه چيز ديگه نشون ميده؟!
سلام خدمت همه دوستان
یک نفر برای من پچ افزایش فضای SmS رو بذاره
در ضمن ماله ذخیره اونها در مموری هم میخام
فریموار W800 R1bc002
:41::41::41::41:
با سلام .
دو تا سوال داشتم .
آیا برای ما 750 با فریمور R1BC002 پچی هست که بشه آیکن های کل گوشی را عوض کرد ؟
آیا می تونم فریمور گوشی رو به r1ca021 تغییر بدهم ؟ چگونه ؟
با تشکر .
دوست عزیز میتونی با فلش کردن اخرین نسخه یعنی r4ek001 اونو به روز رسانی کنی در ضمن اونی هم که تو خود گوشی هستش فقط برای اینه که ببینی از طریق gprs نسخت عقب موندست یا جدیده اونم که از شانس بد من فقط تو اورمیه gprs قطع هستش کسی میدونه چرا؟:41::41::41::41::41:نقل قول:
برو تو تاپیک اموزش کامل هک گوشیهای سونی اریکسون اونجا کامل نوشته که میتونی بدون پچ هم این کارو بکنینقل قول:
1:گوشیتو r1ca021 کن چون واسه اون خیلی پچ پیدا میشهنقل قول:
2: با فلش کردن این مین و fs اون رو گوشیت میشه r1ca021
ممنون از راهنماییت.نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درمورد GPRS ظاهرا همه جاییه چون تو تهران منم نمی تونم استفاده کنم
ممکنه یکی یه لطف بزرگ کنه و بگه چطوری فلش کنم (البته بجز سپردن گوشی به تعمیر کار و موبایل فروش)نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با چه نرم افزاری فلش کنم و اگه ممکنه آدرسش هم بده
ببخشید من پچی رو میخوام که فقط پوشه منو رو به حافظه گوشی بیاره نه مموری کارت.
گوشی من کا 750 با فریم ور R1ca021 هستش
آخرش یک پچ برای k800 پیدا شد اینم پچ
;K800 SW-R1KG001 prgCXC1250210_GENERIC_WI
;disable setupwizard on simcard change
;????????? ?????? ????????? ??? ????? ???-????
;© den_po
+44140000
12710fc: 02D1 09E0
با چه برنامه ای این پچ رو روی گوشی میریزند؟نقل قول:
تو مشخصات Setool2lite که هم چین چیزی نبود.
با XS هم که من هنوز نتونستم پچ نصب کنم.
نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128
1:گوشیتو r1ca021 کن چون واسه اون خیلی پچ پیدا میشه
2: با فلش کردن این مین و fs اون رو گوشیت میشه r1ca021
ممنون از لطف شما فقط درباره روش عوض فریمور گوشی کمی توضیح دهید (ترجیحا کامل)
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=185160
نقل قول:
من فکر نکنم عملی باشه چون k800 db2020
بدون هیچ مقدمه ای ......
پچ جدید واسه w810 چی اومده
bye
دوستان يه سوال داشتم اماكن داره كه پچ هايي رو كه براي k750 در صفحه ي اول گذاشتيد براي k800i كه سيستمش مشابه هست امتحان كنيم ؟ يعني كار نميده ....اخه من خيلي دنبال قفل صفحه كليد با پسورد براي اين گوشي هستم
آقا دستت درد نکنه
كسي جواب نداد خودم دارم امتحان ميكنم ببينم كار ميكنه يا نه الان كه يه نيم ساعته گذاشتم اون نوار زير برنامه كه سبزه همين جور پر ميشه دوباره از اول اين هميشه همين جوريه يا واسه اينه كه مدل گوشي به مدل پچ نميخوره ؟
راستي برنامه setool 2 هست اگه گوشي داغون شد شما اين كارو نكنيد...
دوست عزیز..نقل قول:
اولا پچ باید روی گوشی و فریمور مربوط به خودش نصب بشه..
دوما اصلا برنامه setool2Lite نمیتونه روی گوشیهای DB2020 که k800 هم جز اوناست پچ نصب کنه..
خوبه چندین بار تذکر دادم..
وای وای:18:نقل قول:
آخه چرا دقت نمیکنید.نباید این کار رو میکردید.بارها تذکر دادم که حتما از پچ مربوط به گوشیه خودتون استفاده کنید.
خدا کنه بلایی سر گوشیت نیاد:41:
سلام
ناراحت نباشيد گوشي سالمه در واقع اصلا روي گوشي كار نداد ....هيچي ديگه يعني بايد به كل اين پسورد گذاري رو فراموش كنيم بريم گوشيو بفروشيم يه نوكيا بگيريم اخه هيچ جا براي اين گوشي اينجور برنامه اي كه پيدا نميشه پچ هم كه نداره خود شركت هم كه عقلش كار نكرده بزاره خب اين وسط تكليف ما چيه ؟
گوشيو بكوبم به ديوار ؟
يه سوال : اين گوشي هيچ كد مخفي نداره كه بتونيم باهاش پسورد بزاريم ؟
يه سوال ديگه : نميشه يه كار كرد كه ديگه كسي نتونه اس ام اس هايي كه تازه ميرسه بخونه ؟ اخه شخصيه فضول زياد داريم
يه سوال ديگه ي ديگه : كسي ميتونه طوري اين پچ رو تغيير بده كه k800 بخوره ؟ يعني بتونه اين سيستم رو به نرم افزار گوشي اضافه كنه ؟ چه ميدونم تعميرات فروش نمايندگي از اين چيزا ديگه اخه خيلي حياتيه
وگرنه برم گوشي رو بفروشم
اين چيه كه اينجا پيدا كردم كلاهبرداريه ؟
نقل قول:
کد:http://www.eforosh.com/mobile/69/27858?q=%DA%AF%D9%88%D8%B4%D9%8A
اگه منظور طرف نرم افزاری باشه که روی گوشی نصب میشه اینطوری فک نکنم بتونه درست و حسابی کارکنه.چون حتما برنامه جاوا هستش که محدودیتهای زیادی داره.نقل قول:
اگه واقعا نداشتن پسورد اذیتت میکنه به فکر عوض کردن گوشیت باش!
چون فک نکنم به این زودی پچی چیزی نوشته بشه.
ضمنا مسئله خود پچ نیست بلکه برنامه ای هست که بتونه این پچ رو روی گوشی بریزه.اگه این برنامه نوشته بشه پچ ها هم به سرعت نوشته خواهند شد.
موفق باشید
يعني جاوا در اين مورد محدوديت داره ؟
مگه برنامه setool براي cid49 نيست خب گوشي k800 هم كه همينه پس چرا نميشه با اين برنامه چيزي روش ريخت ؟
يه سوال داشتم از دوستان :
من اينو فهميدم كه برنامه هاي جاوا نمي تونم روي سيستم خود گوشي دستكاري كنند و اونو تغيير بدن خب اين درست ولي ايا برنامه اي وجود نداره (جاوا) كه با ورود به اون برنامه و براي خروج از اون پسورد بخواد يعني براي اينكه از برنامه خارج بشيم پسورد بخواد اين كه فكر كنم خيلي ابتدايي باشه ....يعني اينجور برنامه اي وجود نداره ؟ كار اصلي برنامه خيلي مهم نيست.......
اگرم همچین برنامه ای باشه بازم فایده ای نداره!نقل قول:
چون اگه تو گوشیهای سونی اریکسون توی یه برنامه جاوا کلید بازگشت رو برای چند ثانیه نگه داری از برنامه میپره بیرون.
ميدونم ولي مهم نيست اگه همچين برنامه اي هست لطف كنيد بزاريد ...نقل قول:
در من توي چند فروم خارجي هم اين برنامه رو سرچ كردم كه چند جايي به طور مشابه يك سايت رو معرفي كرده بودن كه پولي اين برنامه رو ميفروشه ...در ضمن يه برنامه جاوا هست نه پچ چون هم براي k790 ....z530i و هم براي w800 همين سايت توصيه شده بود ( توجه كنيد كه چند جا ديدم ) خودم هم توي اون سايت رفتم حق عضويت 49 يورو بود ...سعي ميكنم لينكشو پيدا كنم بزارم شما اساتيد هم بريد ببينيد ....
نظرتون در مورد اين چيه اينم خالي بنديه ؟
راستش من خودم این پچو امتحان نکردم و نمیدونم چه جوری رویه گوشیه DB2020 بریزمش ولی فکر کنم بشه با برنامه XS++ 3.1 بشه روش پچ ریخت چون وقتی گوشیه کا 800 رو به ایکس اس وصل میکنم قسمت پچش فعاله به هر حال هر کس که تونست پچو بریزه تو گوشی ما رو هم خبر کنهنقل قول:
يكي به ما ميگه اين نوشته هاي نامفهموم چيه ؟ اصلا اين پچ كا 800 چيكار ميكنه و به چه درد ميخوره ؟نقل قول:
این نوشته ها رو تو نوت پد کپی کن و فایل رو با پسوند Vkp ذخیره کن میشه یک پچ. کارش هم که توضیح داده.وقتی یک سیمکارت جدید تو گوشی میزاری دیگه Wizard گوشی نمیاد تا تنظیمات جدید رو اعمال کنی.نقل قول:
يكي به ما ميگه اين نوشته هاي نامفهموم چيه ؟ اصلا اين پچ كا 800 چيكار ميكنه و به چه درد ميخوره ؟
من شنیدم تیم داوینچی گوشی های سید 51 و 52 ر و پچ کردن و انواع پچ رو برای اونا مخصوصا کا 800 تهیه کردند اگر کسی اطلاعات بیشتری دار ه بگه لطفا ؟
منم كه گفتم توي چند تا سايت خارجي در موردش خوندم ولي متاسفانه چون از اين كارا سر رشته اي ندارم چيزي ازش سر درنياوردم
ممنون از راهنماييتون ....راستي اين فروم دكمه تشكر كجاست ؟:20:نقل قول:
اینجا باید با پست تشکر کنی!!!نقل قول:
ممنون از راهنماييتون ....راستي اين فروم دكمه تشكر كجاست ؟
ممنون دوست عزیز.میرم دنبالش ببینم میتونم چیزی پیدا کنم.نقل قول:
خواهش میکنم.:11:نقل قول:
ممنون از راهنماييتون ....راستي اين فروم دكمه تشكر كجاست ؟
به سایت داوینچی رفتم و اینها رو دیدم.ولی متاسفانه کرک این نسخه ها هنوز نیومده.احتمالا تا وقتی کرک این نسخه ها بیاد برنامه های دیگه مثل XS و Setool2lite این امکان رو به دیگر امکاناتشون اضافه میکنند.
کد:Client 22.22
- Files W/o extension inside CDA Content File Bug fixed
- Test Cable Account Now Supported. User:5555 / Pass:5555
- DB2020 VKP processing +1 Block fixed
- Advanced Options Bug Fixed For Software Update and Flash Custom Software (AMR Patch etc.)
- Flashing K800 To K810, K550 To W610, D750 To W800 Added
- A lot Of Scripts Changed. Please re-install Client to EMPTY Folder
- A lot Of New Patches For W810/K790/K800/K610/W880 added in Quick Patch DB
- Links Updated in Menu\Help
- Restore Files Loading before Erasing (For Unlock and Patches)
کد:1.) News Client released V 22.29
With our new Client we released a lot of new functions which we can offer you now.
Release Notes:
-P1 Unlock Relaunched
-PNX5230 Z310 Full Unlock Added
-K770, Z550a Support Added
-PDA-Phones Identification Improved. Really Fast Now
-New Price For DB2020 CID49/51 Patches = 10 Credits
-DB2012/DB2020 CID52 Patch Unlock! Big Quantity Only (500+)
-Sound Alert On Process Finish
-Small GUI Changes
حالا اينا چيه خوبه يا بده ....البته اين كه پچ جديد اومده ( اونم براي k800 ) مطمئنم ولي حالا نمي تونيم با هيچ برنامه اي بريزيم رو گوشي ؟:3:نقل قول: