منظور شما را از كسر نمي فهمم . ميشه نمونه فايل را بذاري تا روي فايل كار كنم؟نقل قول:
Printable View
منظور شما را از كسر نمي فهمم . ميشه نمونه فايل را بذاري تا روي فايل كار كنم؟نقل قول:
:31::31::31:نقل قول:
با سلام
مشکلم حل شد منتها بازهم کارکرد این تابعو خوب متوجه نشدم اخه چیکار کنم شاگرد تنبل کلاسم
وحالا
1- در همین فایل میخوام کاری کنم که در هنگام پانچ اعداد بجای علامت / که به مفهوم ممیز است از خود غلامت . استفاده بشه و در صورت استفاده ار کاراکتر / در بین اعداد پیغام خطا بده و قبول نکنه
2- درصورتیکه که کد پرسنلی فردی وارد شد و معادل اون تو شیت اصلی نبود یه پیغام خطا بده
باتشکر
:11::11::11:
سلامنقل قول:
اينكار كه تابع خاصي نياز نداره
شما كافيه با نوشتن فرمول ساده اون محاسبه رو انجام بدي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فروردین
اردیبهشت
خرداد
تیر
مرداد
شهریور
مهر
آبان
آذر
دی
بهمن
اسفند
...........
فروردین ماه جلوتر از اردیبهشته
اردیبهشت ماه جلوتر از خرداده
.
.
به همین ترتیب
خوب من همینشم بلد نیستمنقل قول:
میشه شما بسازی و آپلود کنی ...ممنونت میشم
یا یه آموزش بزاری...البته در سطح کاملاً مبتددی
tفايلتو آپلود كن سه سوت برات بنويسمنقل قول:
نقل قول:زحمتشو بکشید لطفاًنقل قول:
کد:http://pciranian.persiangig.com/other/Book1.xls
سلام
خوبید
یک سوال من میخوام یک چارت درست کنم با این مزمون اما به مشکل بر میخورم
اعتبار پایه 400 هزار تومان است اما اعتبار اصلی 600 هزار تومان است اعتبار پرداختی 550 هزار تومان است و اعتبار باقی مانده 50 هزار تومان است میخواهم این را در چارت درست کنم اما به مشکل بر میخورم
منظور از اعتبار پایه اینه که قرار بوده بهم 400 هزار تومان بدن اما اومدن 600 هزار تومان برام حساب کردن و از اون 600 هزار تومان 550 هزار تومان را بهم دادن و 50 هزار تومان باقی مانده میخوام این رو تو چارت درست کنم
سلام.
من يك سوال دارم: چجوري ميشه خونههاي مثل هم رو پيدا كرد؟ يعني مثلا اگر من بخواهم ببينم در يك جدول 4000 سطري، چه خونههايي متن يكي دارند (مثلا جفتشون توشون نوشته "محتمل")، چكار ميتونم بكنم؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد. :46:
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما از كادر جستجو (CTRL+F) كلمه موردنظر رو بنويس بعد ميتوني از دكمه Find All براي پيدا كردن همه اونا استفاده كني
ممنون ولي سوال من چيز ديگهايست. من ميخوام در اين جدول 4000 سطري، خونههاي مثل هم رو پيدا كنم، درصورتيكه نه ميدونم چه خونههايي تكرار شدن و نه از تعداد اين تكراريها خبر دارم.نقل قول:
با اين روش كه ميفرماييد، من بايد بشينم عين 4000 تا رو سرچ كنم.
فكر كنم من سوالم رو بد مطرح كردم؛ فرض كنيد چنين امكاني وجود داشت. من ازش استفاده ميكردم و اون به من ميگفت خونههاي A130, A167; A3522, A1987 محتواي همانند دارند. من ميخوام چنين كاري بكنم.
ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد. :46:
پانويس:
با عرض شرمندگي، خودم پيدا كردم. خود اكسل (2007) يك امكاني داره به نام Data -> Remove Duplicates كه خيلي راحت اين كار رو انجام داد. ولي خودمونيم، اين مايكروسافت عجب برنامهاي ساخته!!!
البته كه 2007 اون مورد رو دارهنقل قول:
ولي شما اگه از همون ابتدا گفته بودي براي حذف موارد تكراري من اينو پيشنهاد ميدادم
يه چيز ديگه هم اينكه 2003 همداره اون مورد رو ولي دنگ و فنگ زياد داره
اين زيباتر و جالب تره
موفق باشي
ای هوار ای داد ای بیداد بابا کسی نیست یه کمکی کنهنقل قول:
آخه من از دست شما چیکار کنم
:37::37::37::37:
چجوري عكس توي سل وارد كنم ميشه؟
اكسل 2007
سلام دوست عزيزنقل قول:
در سوال اول آيا براي اعدادي كه بايد وارد شوند محدوديت هم وجود داره (مثلا اينكه اعداد فقط بين 1 تا 10 باشن يا ... )
در سوال دوم هم فايل زير رو بگير كه اگه مورد اشتباهي وارد بشه علامت " - " ميذاره
کد:http://www.4shared.com/file/63048557/7391bc4d/_2__1.html
توي سل نميشه عكس وارد كردنقل قول:
ولي در محيط خود اكسل اينكارو ميشه انجام داد
از سر برگ insert و دكمه picture
این یه فرمول ساده است شاید کارتو راه بندازه اگه خوب نبود بگو تا یکی دیگه بنویسم البته با اطلاعاتی که دادی فکر کنم همین خوب باشهنقل قول:
[HTML]http://www.4shared.com/file/63432845/ca500111/_2__Book1.html
[/HTML]
گاهی اوقات برای سیو کردن این پیغام میاد
نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/63058842/2f58c360/_online.html
سلام
آيا راهي هست كه دو سلول را در يك سلول قرار داد؟
مي خواهم دو سلول كه يكي دقيقه و ديگري ساعت است را با هم ادغام كنم، آيا راهي دارد؟؟؟
با سلام و تشکرنقل قول:
فایل مربوطه مشکلمو حل کرد ولی در مورد قسمت اول سئوال مربوط به پانچ اعداد 1 تا 100 حداکثر تا 2 رقم اعشار که متاسفانه بعضا بجای علامت اعشار (.) از علامت (/) استفاده میشه مثلا بجای 33.25 از 33/25 استفاده میشه میخوام کاری کنم که از علامت تقسیم استفاده نشه
باتشکر
:10::10::10:
سلامنقل قول:
شما تحت شبكه از اكسل استفاده ميكني
يعني فايلت روي شبكه هست؟
سلامنقل قول:
اون چيزي كه شما ميخواي با بحث ادغام ربطي نداره و يه روش ديگه اي داره
به فرض كه ساعت در خانه A1 و دقيقه در خانه B1 قرار داده شده باشد ميتوني در يك خانه فرضي مثلا C1 اين فرمول رو بنويسي تا ساعت و دقيقه رو برات كنار هم همراه با علامت " : " بذاره
کد:=A1&":"&B1
سلامنقل قول:
خانه هايي كه قراره اعداد داراي اعشار بصورت صحيح توي اونا وارد بشه رو انتخاب كن و از سر برگ Data دكمه Data Validation رو بزن و از كادر باز شده تنظيمات رو مانند شكل زير انجام بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر فایلم تحت شبکه نیست ولی گاهی اوقات سیستم تحت شبکه کارت می کند ولی از فایل فوق استفاده نمی کنمنقل قول:
اون پيغام ربطي به سيو كردن ندارهنقل قول:
براي اينه كه توي شبكه دو تا سيستم با يه آي پي وجود داره
استاد گرامی شرمنده ام به خدا آدرس آپ و اشتباه وارد کرده بودم اگه میشه اینو کهخ مربوط به سیو کردنه یه نگاه بنداز
وقتی که می خوام سیو کنم این پیغام رو میده اگه تائید کنم سیو از میشه ولی اگه کنسل کنم یه بار دیگه سیو کنم جواب میده معمولا تو فایلهایی که یک یا چند شیت آن دارای قفل و رمز است دیده میشه و توی دیگر فایلا به چشمم نخورده
[PHP]http://www.4shared.com/file/63299752/d9b9e73/eror.html
[/PHP]
سلامنقل قول:
ببين دوست من
اكسل 2007 براي اينكه بتونه فايل شما رو به درستي ذخيره كنه وقتي كه در شيتهاي شما از رمز استفاده شده باشه نميتونه اونا رو به زبان xml كد كنه و درخواست ميكنه كه شما درجه امنيت ذخيره سازي رو پايين بياري تا بتونه كارش رو انجام بده
حالا اگه اون پيغام رو No بزني اين درخواست پايين اومدن امنيت كنسل شده و بعد هم ذخيره سازي انجام ميشه و مشكلي هم پيش نمياد
ببخشید دیر شدنقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/146987397/Book11.xls.html
با سلام خدمت دوستان و آرزوی قبولی طاعات
پیشنهادی داشتم
اگر موافقید جهت افزایش اطلاعات و تسهیل در استفاده از اکسل با همدیگر توابع اکسل و کاربرد انها را با مثال بررسی کنیم
من خودم آمادگی طرح اولیه بحث مربوط به هر تابع را به عهده میگیرم
منتظر نظرات شمایم
یا علی
سلامنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
در اين تاپيك سوالات و مشكلات بيشتر مورد بررسي قرار ميگيره
تاپيك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد
سلام دوست عزیز جناب wordistنقل قول:
جالب بود برام كه اين نكات ريز رو تا حالا با دقت توي اكسل مرور نكرده بودم
سوال شما باعث شد برم و جستجو كنم و بيابم
اگه بخواي اين كارو بكني كافيه از قسمت Advanced كادر تنظيمات اكسل (Excel Option) بگردي دنبال گزينه Show a zero in cells that have zero value و تيكش رو بذار
قبلاً راجع به موضوع عدم نمایش صفر راهنمایی کردید (2007)
من در 2003 هر چی گشتم اینو پیدانکرم اگه میشه در 2003 و 2000 هم راهنمایی کنید
با تشکر
سلام عزيز جاننقل قول:
شما در ورژن 2003 هم بايد به قسمت option و سربرگ view بري و تيك گزينه zero value رو برداري
سلام . طاعات قبول
ممنون مي شم اگه راهنمايي کنين که چجوري مي شه اطلاعات ديتاي اکسل رو به فايل text تبديل کرد؟
منظورم:
export from xls to text
و يا :
export from xls to doc
هستش.:41:
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
براي اينكار كافيه شما فايل اكسل رو با فرمت text ذخيره كني
يعني اونو Save as بكني و فرمت رو Text انتخاب بكني
موفق باشي
سلام
يه مشكلي در اكسل وجود داره و اونم اينه كه وقتي ميخواهيم از طريق find يه كلمه اي روتو متن پيدا كنيم بايد حتما اونو بنويسيم و با
كپي و پيست نميشه انجام داد و اين خيلي وقت ميگيره آيا راهي وجود داره كه با كپي و پيست بشه اين كار رو انجام داد؟
ممنون
سلامنقل قول:
كپي و پيست نميشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما چطوري اينكارو ميكني كه نميشه ؟
چون براحتي ميشه كپي و پيست كرد
سلام
نميشه هر كاري ميكنم نميشه من با 2003 كار مي كنم مشكل از كجاست؟ منظور من تو قسمت edit بعد find.... و صفحه اي باز ميشه كه نوشته find what خلاصه هر كاري كردم نشد.جاهاي ديگه به راحتي كپي پيست ميشه ولي اين قسمت نميشه.
شما دقيق و واضح توضيح بده چطوري كپي پيست ميكنينقل قول:
سلام دوست عزيز
مگه كپي پيست هم راه خاصي داره ؟من يه كلمه رو ازيه متن كپي ميكنم و بعد درهمان قسمت كه تو ضيح دادم خدمتتون پيست مي كنم ولي وقتي ميخوهم تو اون قسمت مستطيل مربوط به find what پيست كنم كليك راست كه مي كنم اصلا منوي مربوط به پيست باز نميشه.
ممنون از لطف شما
سلامنقل قول:
بله كه داره
شما متن رو انتخاب كن و CTRL+C
سپس در همون كادر Find what كليك كن و CTRL+V
كپي و پيست با استفاده از صفحه كليد