ولی خداییش بازیه باحالی بود , خوبیش این بود که تکراری نمی شد (حداقل برای من که این طوری بود) .
Printable View
ولی خداییش بازیه باحالی بود , خوبیش این بود که تکراری نمی شد (حداقل برای من که این طوری بود) .
توی قسمتی که دو تا غول با بدنی مثل بدن اسب آدم رو خشک می کنند یادتون هست.
من فقط بار اول میتونم فرار کنم دفعه بعد منو پودر می کنند. راه خارق العاده ای داره یا
تنها راهش همینه.
در این قسمت از بازی برای کشتن دو Centaur بایستی با شلیک کردن آنها رو عصبانی کنید طوری که به سمت شما حمله کنند.نقل قول:
- در صورتی که عصبانی شوند و با نیروی خودشان شما را به مجسمه سنگی تبدیل کنند, قبل از حمله ور شدن آنها بایستی با زدن یک در میان و سریع دکمه های جهت راست و چپ فورا از قالب سنگی بیرون برید.
- ولی در صورتی که عصبانی و به سمت شما حمله ور شوند بایستی فورا جاخالی داده و شلیک کنید تا برای چند ثانیه بی حس شوند. بلافاصله قلاب خود را به سپر Centaur گیر بدید و بکشید تا سپر از دست Centaur بیفتد.
در حالی که نزدیک سپر هستید دوباره با شلیک کردن آنها رو عصبانی کنید تا نیروی خود رو وارد کنند. شما هم بلافاصله سپر آنها را در دست بگیرید تا نیرو به خودشان برگردد. سریع اقدام به شلیک کنید و همین روند رو تکرار کنید.
من هر کاری میکنم نمیتونم سپرشون رو بندازم زمین چیکار کنم؟نقل قول:
من نسخه ی لیسانس دارشو داشتم لیسانسش تموم شد کسی کرکشو نداره؟
وقتی یکی از این دوتا centaur به سمت شما حمله کرد باید دکمه ی مربوط به dodge(جا خالی) رو فشار بدی و هنگامی که علامت هدف قرمز شد باید شلیک کنی(اگر قبل از قرمز شدن علامت هدف شلیک کنی هیچ اتفاقی رخ نمیده).بعد از شلیک کردن،centaur گیج میشه.اون وقت باید بری جلوش و دکمه ی مربوط به grapple(قلاب) رو فشار بدی و بعد قلاب رو بکشی تا سپرش بیفته زمیننقل قول:
با سلام خدمت شما دوست محترمنقل قول:
من هم مثل ایشون تو این مرحله گیر افتادم .عجیب اینجاست که این دستگاه جابه جایی جعبه ها تو بازی من وجود نداره و منو سر در گم کرده حالا تکلیف من چیه ؟باید چه کار کنم ؟از کمک شما ممنون میشم اگر کمکم کنید.این هم عکس این قسمت که براتون میزارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي بابا عجيبه! ببينم شما 3 تا فيوز رو پيدا كرديد؟ بايد الآن شيشه ي اون اتاقكه بشكنه ولي دستگاهه نيست:18:نقل قول:
ميشه چند تا عكس ديگه از اطراف بازي بزاريد:46:
بله سه تا فیوز رو پیدا کردم . تو عکسی هم که گذاشتم مشخصه .این هم عکس های دیگه
اگر برای شما امکان داره سیو بعد از این قسمت رو برام بزارید که دیگه شما رو هم اذیت نکنم و مزاحم بشم. از لطف شما ممنونم
يك سوال : اون شيئ نوراني كه توي تصوير ديده ميشه چيه؟ همون بنفشه:13:نقل قول:
سيو لازم نيست شما فقط براي بدست آوردن اسلحه بايد بايد وارد اون خونه بشيد و اسلحه هم ميتونيد با نصب موقت يك ترينر بدست بياريد ;)
اون شئ نورانی ابزار بازیه وقتی لارا بهش دست میزنه صدای بازی کم میشه.
راستش داره کلافه ام میکنه هر کاری میکنم شیشه نمیشکنه الان 2 روزه که تو همین قسمت گیر کردم .
پس چرا براي من نداشت؟!نقل قول:
ببينم ورژن اين تامب رايدري كه بازي ميكني چنده؟ شايد مشكل از ورژنت باشه
همونطور که شما گفتی با ترینر حل شد ولی وقتی فیوز رو از پسره گرفت و وصل کرد به دستگاه ،
ادامه بازی تو این قسمت که عکسشو گذاشتم گیر میکنه ادامه نمیده .اینم بگم که گزینه های خارج شدن از بازی کار میکنه .
شانس ما یه مشکل حل شد حالا یه مشکل دیگه درست شد.
این هم ورژن و کمپانی بازی
Company:Eidios Inc
File Version:1.0.0.0
خوب مگه دكمه ي اونجا رو فشار ندادي؟ ( توي همون كابينه كه ازش عكس گرفتي منظورم همين عكسس كه الآن بهم دادي) اگه اونو روشن كردي بايد بري اونجايي كه علامت زدم ( پشتش بشيني ) و روشنش كني بعدش يك دمو ميبيني و بقيه ي مراحل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://i30.tinypic.com/11lha52.jpg
مشکل حل شد ترینر رو غیرفعال کردم درست شد .اون شئ رو هم میشه از قسمت آپشن غیر فعال کرد.
Option /Display /Commentary Effects اینجا میتونی on یا of کنی.
راستی میگم این ترینره بعضی گزینه هاش کار نمی کنه ! گزینه نگه داشتن زمان (FreezeLevelTimer) این قسمتش خیلی سخته زمان خیلی زود میگذره نمیشه رد شد .
عکسش رو میگذارم ببینید.
واي اينجا سخترين قسمت بازيه من خودم اينجا بيشتر از 30 بار مردم تا تونستم ردش كنم!:blink:نقل قول:
ولي شدنيه تازه اول كار هستيد هر چي بالاتر ميره سختر ميشه!:21::27:
سلام دوستان
من این بازی رو تا 60 درصد بازی کرده بودم ولی موقهی که دیدم نوشت یک روز مونده به مهلتت که بازی مهلتش تموم بشه کرکش رو
از اینترنت برداشتم ولی الان دیگه بازی رو لود نمی کنه ، میگه سیوهات درست نیست .
چیکار کنم ؟
کسی نیست کمکی بکنه ؟نقل قول:
خوب ببين زمان ويندوزت رو چند روز برگردون ( يا چند ماه ) ببين درست نميشه:46:نقل قول:
فکر نکنم درست بشه.(بنا به تجربه در بازیهای دیگر)نقل قول:
باید از اول بری.:18:
یا سیوش رو بگیری.:46:
بابا جون من درست تلفظ کنید.اون B تلفظ نمیشه.:11:نقل قول:
ببينم ورژن اين تامب رايدري كه بازي ميكني چنده؟ شايد مشكل از ورژنت باشه
توم ریدر(بعد از ی یه کسره هست):20:
خوب ميتونه سيو خودش رو جاي ديگه كپي كنه توم رايدر رو دوباره نصب كنه:31:نقل قول:
شرمنده در مورد اون غلط املايي ! :دي
نکته ی ظریفی بود...:46:نقل قول:
تو مرحله ی یونان اونجا که دو تا اسب با سوار هستن گیر کردم
دوستان کمک کنین
ماموریت Greece - مرحله Tihocanنقل قول:
در این قسمت از بازی برای کشتن دو Centaur بایستی با شلیک کردن آنها رو عصبانی کنید طوری که به سمت شما حمله کنند.
- در صورتی که عصبانی شوند و با نیروی خودشان شما را به مجسمه سنگی تبدیل کنند, قبل از حمله ور شدن آنها بایستی با زدن یک در میان و سریع دکمه های جهت راست و چپ فورا از قالب سنگی بیرون برید.
- ولی در صورتی که عصبانی و به سمت شما حمله ور شوند بایستی فورا جاخالی داده و شلیک کنید تا برای چند ثانیه بی حس شوند. بلافاصله قلاب خود را به سپر Centaur گیر بدید و بکشید تا سپر از دست Centaur بیفتد.
در حالی که نزدیک سپر هستید دوباره با شلیک کردن آنها رو عصبانی کنید تا نیروی خود رو وارد کنند. شما هم بلافاصله سپر آنها را در دست بگیرید تا نیرو به خودشان برگردد. سریع اقدام به شلیک کنید و همین روند رو تکرار کنید.
نقل قول:
ممنون عزیز
اعصابم خورد شد پاکش کردم ولی سیواشو نگه داشتم بدا امتحان میکنم:2:
اگه اطلاعات داری به سوال من تو تاپیک tomb rider legend پاسخ بده
خیلی ممنون
سلام
دو تا مشکل دارم ممنون میشم کمکم کنید(البته میدونم قبلا مشکل کسان دیگری هم بوده ولی خب 95 صفحه و ...)
1) مشکل از کار افتادن بازی بعد از چند وقت: License date has expired
2) غول آخر بازی را چه جوری باید کشت؟
بالهاش را زدم اما خودش را نمیتونم!
عصبیش میکنم اما هر بعد تیرش میزنم از جونش کم نمیشه.
سلام
یه جا هست دو تا غول هستن که باس اون دو تا رو کشت .چجوری باید کشتشون؟
خونشون کم نمیشه!! چرا؟
راز و رمز داره؟
ممنون
اوليشو نميدونم دوميش يكم جاخالي ميدي مينيش تا حالت دوم پيش بياد بعد يه الماس مانندي پشتش هست بايد بهنقل قول:
طرفت كه مياد جاخالي بدي اونو بزني كه در آخر اون سنگه مي افته روش و خلاص
سلام دوست عزیز
منم مشکلم همینه دیگه از اول تا آخر بازی کلی غول با جاخالی و شلیک کشتم اما این یکی نمیشه!
یعنی نمیتونم الماسه رو بزنم.
سلام. من تو مرحله Peru گیرکردم. الان من 2 تا از اون چرخ دنده ها رو پیدا کردم اما سومی رو پیدا نمیکنم!؟ در ضمن من رفتم اون بالا و دستگیره را پایین دادم و یه درب مخفی زیر آب باز شد حالا اون درب کجاست؟؟ ممنون
اون یکی توی یک غار بود اگه اشتباه نکنم باید برید اون بالای آبشاره :46:نقل قول:
اگر بري بالاي آبشار روبرو رو نگاه كني روبروي آبشار يه پل چوبي ميبيني بصورت عمود كه پشتش يه غاره ولي اونجا راهش نيست و بايد دوتا چرخ دنده رو پيدا كني و اين طرف آبشار كه نردبون داره بري بالا و چرخ دنده هارو بكاري و بري
بالاي بالا اگر بري راهشو پيدا ميكني كه ميرسه به همون غاري كه گفتم
جلوتر دايناسورم ميبيني پس مجهز برو جلو : دي
ببینید من تمام کارهای کردنی رو کردم فقط لطف کنید به دو تا سوال من پاسخ بدید : 1) در مخفی زیر آب کجاست و چجوری باید برم اونجا؟ 2) چرخ دنده ی سومی کجاست؟ درضمن کدوم غار؟ من الان تو همون محدوده ی آبشار رفتم توی یه غار ( که باید سرتو خم کنی و بری اون طرف) یه خرس بود اونو کشتم و دیگه هیچی... دو تا ستون هم هست که بالای اونها پریدم اما نمیشه کاری کرد یه سطح شیبدار هم هست لطفا واضح جواب بدهید. متشکرمنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز خوب توجه کن:
یکی از چرخ دنده ها که همون اول پایین افتاده اونو که برداشتی باید ببری بذاریش جای مخصوص خودش (از نردبون برو بالا) بعد اهرمش رو بکشی بعد میله ی که به یه چرخ دنده وصله(بالای سرت) شروع به حرکت کردن میکنه باید بپری و اونو بگیری بعد بپری به میله ی بعدی بعد نردبونو بگیری بری بالا به بالاترین نقطه ای که رسیدی خودتو باید به یه طناب که آویزونه برسونی بعد با اون طناب بپری به اون طرف که وقتی میفتی رو پل قسمتی از پل خراب میشه اگه اشتباه نکنم از همونجا یه راهی هست باید بری جلو تا برسی به یه منطقه ی پر از علف سه تا دایناسور میاد که باید اونا رو بکسی بعد دوباره سه تا دایناسور دیگه میاد اونارم باید بکشی بعد یه دایناسور بزرگ میاد اونم که کشتی یه راهی برات باز میشه ( کنار دایناسور) چرخ دنده هم فکر کنم همونجا باشه اون راهو ادامه بده تا برسی به مکان اولت دوباره از نردبون برو به بالاترین نقطه و چرخ دنده رو تو جای مخصوصش قرار بده و اهرم بکش یه صفحه ی متحرک شروع به چرخیدن میکنه بپر رو اون بعد برو جلو تا چرخ دنده ی دیگه رو هم پیدا کنی به یه اهرم دیگه هم میرسی اون اهرمو که کشیدی در پایین آبشار برات باز میشه دوباره باید برگردی و چرخ دنده ی آخرو تو جای خودش قرار بدی تا در کاملا از پشت آبشار نمایان بشه از اونجا برو تو تا مرحله تموم شه
(شاید اشتباهی هم تو توضیحات رخ بده چون این مرحله رو خیلی وقت پیش رفتم.)
موفق باشی
هرجایی که مشکل داشتی بگو تا راهنمایی کنم
ايول من دوماه پيش تموم كردم خداييش خيلي از اينا يادم نبود :20:نقل قول:
همينه عزيزم دوستمون به نحو احسنت گفتن راهشو ديگه بايد پيدا كني :11:
سلام.نقل قول:
نه دوست عزیز شما توجه نکردید من گفتم همه ی کارها رو کردم . اون طناب آویزان و بعد خراب شدن قسمتی از اون پل رو هم داشتم فقط الان وقتی میرم همونجا یه غاره که اصلا علفی نداره فقط یه خرس میاد اونو میکشم بعد از اون یه خشاب کالیبر 50 رو زمینه که اونو برمیدارم . اونجا دو تا ستون چوبی هم هست که نمیدونم برای چی اونجا گذاشته شدند چون اصلا کاری نمیشه کرد.یک سطح شیبدار هم هست که نمیتونم از اون بالا برم لیز میخورم به پایین و مطمئنم که راهش همون سطحه است حالا یادتون اومد لطفا راهنمایی کنید . خیلی ممنون
اگه اشتباه نکنم باید بری بالا اونجا(به سطح شیبدار کاری نداشته باش،اصلا به اونطرف نپر) یه چوبه که سمت راست باید بپری روش بعد بپری اونطرف..........................نقل قول:
دقیقا باید از همین غار بری به اونطرف راهش همینجاست اگه یکمی تمرکز کنی حتما پیدا میکنی:46:
ااگه نتونستی سیوشو بذار تا ببینم و راهشو دقیقا بهت بگم ( البته تا شنبه به کامپیوترم دسترسی ندارم)
باز هم نشد !!!!!!!!!!نقل قول:
من با PS2 بازی میکنم...
دوستان من بازی رو 1 سال پیش تموم کردم بعد راهنمای بازی رو یکی از دوستان در صفحه 68 زحمت کشیدن گذاشتن میتونین از اون استفاده کنین
نقل قول:
لینکش خرابه اگه شما داری بذار تا بچه ها استفاده کنن