دست اقا اميد درد نكنه
Printable View
دست اقا اميد درد نكنه
مرتضی جان انشا الله خودم و خودت با هم قرار میزاریم...آخرش اون بنده خدا رو راضی کردی که بیاد تهران... ;)نقل قول:
نوشته شده توسط MSsoftCO
اون 15 كلمه مال 1 2 جلسه اول بود نه الان :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط Ali-ss
اين حرفا چيه ميزنين بابا
اين محمد بيچاره تا الان 3 بار واسه همه حساب كرده بود هيچي نگفتين نوبت ما كه شد هي ميگين؟!
سلام راستی هم ولایتی ها شنیدم میرید ارم بعدم غیبت مارو میکنید ای بگم چی بشید شما....خب اینجا بگید دیگه...
بابا چيزي نگفتيم فقط گفتيم اين مومن خدا عجب بچه گليه
به به داش محمد...فقط همين ديگه حالا چش مارو دور ديديد ... اطلاعات اون بنده خدا كامل بود ها...خداييش چي گفتين...نقل قول:
نوشته شده توسط Mohammad Modarresi
دوستان گلم!
بهتر نیست این بحثها رو در تاپیک شیراز انجام بدید؟!اینجا خیلی شلوغ و کم کم داره میره تو خاکی
مرسی از توجه شما
سلام
بچه ها میشه یکی از افرادی که پایه قرارهای p30world است رو به من معرفی کنین؟ (منظورم تهرانه ها)
اگه اهل بازیهای موبایل باشه خیلی بهتره.
نترسین نمیخوام دردسر براش درست کنم.;)
خوب patal خودش اين قرارها رو راه انداخته خودش فكر كنم تو همه بودهنقل قول:
نوشته شده توسط Kolang
نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
محض اطلاع باید بگم که تا الان رکورددار حضور در قرار با مهدی بست است که در همه قرارها حضور داشته و رتبه ی دوم را من و امید مشترکا بدست آوردیم. (البته تا اکنون چون یه برنامه هایی برای سر به نیست کردن مهدی بست دارم :evil: )
mostafaeshghi و سعید جان دست هر دوتون درد نکنه
اگه قرار ملاقات بعدی تا 2 هفته دیگه باشه احتمالا با بچه ها از نزدیک آشنا میشم ;)
من ميخوام مطالبم رو در ايت سايت قرار بدمبايد چيكاز كنم؟
دوست عزيز مفهوم نيست منظورتون ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط omidhorami
در ضمن اينجا جاش نيست بهتره تو انجمن متفرقه تاپيك بزني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
نقل قول:
رفيق اول سلام
بعد همون طور كه دوستمون گفتن اينجا جاش نيست
اما
اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم بايد بگم كه
شما بايد اون فايل يا هرچيزي كه ميخواين اينجا بزارين رو اول جاي ديگه مثلا PersianGIG آپلود كنيد بعد لينك اون رو اينجا بزاريد
همين
شما توی پست یکی از دوستان که عکس گذاشته باشه بر روی دکمه ی [نقل قول] کلیک کن و ببین چیکار کردهنقل قول:
گوش شيطون كر ، گوش شيطون كر ، گوش شيطون كر
اين دفعه اگه مثل دفعه هاي قبل گرفتاري پيش نياد ميخوام توي قرارهاي انجمن ظهور كنم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Note : عينك آفتابي همراه خودتون داشته باشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Note : من كچل نيستم هااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا الان هر روزي كه قرار گذاشتيد من نرسيدم بيام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي دوست دارم بعضي ها رو از نزديك ببينم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط Wisdom
ما هم خیلی دوست داریم شما بیای و ببینیمت ولی هنوز قرار این ماه تو پرده ای از ابهام خاموش شده و معلوم نیست باشه یا نه اگر که باشه من که پای ثابتم.
قرار بدي آبان ماه برگذار خواهد شدنقل قول:
نوشته شده توسط mostafaeshghi
هفته ي اينده تاريخ دقيق اون مشخص ميشه
مرسي
محمود جان فقط خواستي بياي يه سايه بون همراه خودت بيار كه اگه بچه ها باز هوس كردن كسيو سرپا نگه دارن از دور بهش بخندن حداقل زير افتاب نيم پز نشي
نقل قول:
نوشته شده توسط Kolang
من 2تا سي دي باسه موبايل دارم!!!!كه همش بازي و نر افزاره!
خارج از برنامه قرار بيا بهت ميدمشون.يا آدرست رو بده بهم تو پيغام خصوصي!
به نام خدا ...
نام فيلم : شرح قرار ملاقات بروبچ كرمانشاهي پي سي ورلد ...
بازيگران:
بهروز behroooz
محسن mohsendjd
مجيد peperoni
نويد wookman
نويسنده : نويد wookman
تاريخ ساخت : از ساعت 5.30 تا 7.30 محل: پارم لاله
:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.
يكي بود يكي نبود غيره خدا هيچ كي نبود ! (پس كي اومد سرقرار)
از كجا بگم ؟ ... نميدونم ....خب بريم سر داستان ...
والا قبل از اينكه ما بريم سر قرار behroooz و mohsendjd اومده بيدند ...
من و peperoni هم رسيدم ...
از شانس بد ما بارون اومده بود و جايي براي نشستن پيدا نكرديم ...
گفتيم چيكار كنيم ... چي نكنيم ؟
قرار شد همينطور تو پارك قدم بزنيم و بحرفيم ...
خلاصه من و behroooz افتاديم جلو و peperoni و mohsendjd هم جدا ميحرفيدن ...
در مورد هميشه چي حرف زديم .... از كوپي مرغ و برنج گرفته تا كنفرانس برلين و انرژي هسته اي ....
خلاصه فكر كنم شونصد باري اين پارك رو دور زده بيديم ...
ديگه مردم پيش خودشون ميگفتن اينا چه شونه ؟ (خل شدن ؟)
ييييي ... راستي يه خورده هم غيبت كرديم كه جا داره همين جا از بروبچي كه پست سرشون غيبت كرديم طلب مغفرت كنيم ....
ولي خداييش هرچي داره از تاريخ قرارا ميگذره بيشتر صميمي ميشيم ...
mohsendjd تازه اومد بيد تو قرارمون .... خداييش بچه گلي بيد حرف نداشت ....
بعد ديگه ديديم شب شده و پارك داره خطري ميشه از پارك زديم بيرون و اقتاد راه تو خيابون بازم ميحرفيديم ...
كم كه نمياورديم .... شونصدتا موضوع واسه حرف زدن داشتيم ...
تا اينكه سر يه ميدون از بروبچ جدا شديم و نخود نخود هر كي رود خانه خود ....
قصه ما به سر رسيد كلاغه به خونش نرسيد ....
(احتمالا الان سر گذاشتين رو كيبرد خوابتون برده ...)
گزارش قرار نويسي بدون عكس مثل فوتبال بدون توپ ميمونه
نويد جون عالي بود ...
راستي از اين به بعد ار درباره من غيبت نكنيد ازتون راضي نيستم !
سعيد جان اينقدر بحثمون گرم گرفته بود كه هيچ كي بفكر عكس نبيد ...نقل قول:
از اين به بعد ديگه ! :happy: يعني اگه تو اين قرار غيبت كرديم گذشته آره ...نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
راستي غيبت من رو هم كرديد؟
اگه اعتراف كنيد چيگفتيد ميبخشمتون وگرنه..............
بازم ميبخشمتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب دادم تا نظم اين تاپيك بهم نخوره ... :happy:نقل قول:
آقا پس قرار این ماه ردیفه ! یعنی این ماه آخرین پنج شنبه میتونیم روی گل شما عزیزان را ببینیم یا نه.
بابا داريم ميرسيم به زمان برگزاري قرار كسي نميخواد جواب ما را بده.
آقا اين ماه قرار داريد ما بيايم !!!
با سلام خدمت دوستان گلم
بنده که دیگه بخاطر مشغله کاری نمیتونم سر این قرارها بیام
همینجا از همه دوستان گلم که تو این مدت باهاشون آشنا شدم معذرت میخوام
امیدوارم قرارها بهتون خوش بگذره :)
سلام اميد جوننقل قول:
نوشته شده توسط OMID
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا نمياي ؟ ديگه ما رو دوست نداري ؟
آقا يكي بگه اين ماه قرار هست؟ ... نيست؟ .... :blink:
نقل قول:
نوشته شده توسط Amin
نه امید این کار را نکن. از مهدی بست هم که هیچ خبری نیست. یکی نیست به داد این تاپیک برسه و به ما اعلام کنه که این ماه قرار هست یا نه؟!؟!؟!؟
دوستان عزیز
قرار این ماه اخرین پنجشنبه ی ابان ماه برابر با 25 ابان خواهد بود
حضور سروارن گرامی موجب دلگرمی ماست!
استاد الفین به شایعات پایان دادن پس این ماه قرار هست منم نم یتونم تضمین کنم بتونم بیام ولی احتمالش زیاده که بیام !!!
ادرس و زمان دقيق بديد - من هم شايد مزاحم شدم
نقل قول:
نوشته شده توسط Gabana
بولوار کشاورز تقاطع کارگر پارک لاله حوض مجسمه ی ابوریحان بیرونی
ساعت 16-18
من این بارم صد در صد می آم و اینبار هم احتمالا نقش ناظر رو دارم !
آخه خدایی آدم خجالت می کشه وسط این همه همکارو کار بر فعلا مدیر و اینا هیچ کاره باشه بیاد اون وسط چی بگه آخه ! اینا روشون به هم باز شده می زنن تو سر کله هم ولی ما چی !
آقا یه سوال داشتم می شه جنس بیاریم تو قرار بفروشم ؟؟؟؟!!!! ما که ناظریم حداقل یه کاسبی اون وسط بکنیم !
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط javid_blogsky
شما بيا ! من اينقدر تو سر و كلت ميزنم كه با همه خودموني بشي :ohno: :happy:
والا امین جان تو قرار قبلی مثل اینکه شما نبودی چون یه چیزایی یادمه بچه ها منتظرت بودن منم که بودم انگار نبودم ! بیشترین کسی که با من صحبت کرد الفین بود( که من نمی دونم چرا همش فکر می کنم دلفینه اسمش) که فکر کنم یه بیست باری به من گفت دیگه چه خبر منم که نمی دونستم چی بگم !!! یعنی می خواستم یه چیزی بگم ولی خوب روم نمی شد واسه همین گفتم !!!!نقل قول:
سلام
شما بيا ! من اينقدر تو سر و كلت ميزنم كه با همه خودموني بشي
من معمولا زود با همه قاطی می شم مخصوصا کسایی که اصلا نمی شناسم که اصولا بهم می گن چایی نخورده فامیل شدی از این حرفا ولی تو قرار که اون دفعه کسی ما رو تحویل نگرفت البته خوب همه مدیرن و درجه دار معلومه سرباز صفره تحویل نمی گیرن ! آدم هم می ترسه شوخی غار نشینی کنه با هاشون یه وقت بن شه یا اخراج !
به هر حال این بارم تقریبا صد در صد می آم ناظر بودن هم عالمی داره من اصولا از جمع های اینچنینی خوشم می آد شایدم با دوستم اومدم که تنها نباشم ! حداقل یکی باشه که بزنم تو سرش !