سلام به همگي .
كماكان منـتظريم.!
Printable View
سلام به همگي .
كماكان منـتظريم.!
پس آموزشها رو سریعتر شروع کن اگه سرت شلوغ نیست؟راستی شما خودتون ساخت مود رو ازکجا یادگرفتین؟ویه چیز دیگه:بابت فیلمها دستت درد نکنه.!!!!!!!!!!!!!!!یه سوال اساسی:(شاید سوال دیگران هم باشد):چرا بعضی از مودها که نصب می کنیم،سرعتشان پایین است یعنی سرعت بازی کم است؟(گرافیک و رم من هم خوب است)
ممنون اون سربازاي خوابيده كه سينه خيز ميرفتند سربازاني جدا هستند
يا سربازان معمولي سينه خيز مي شوند باتشكر:10:
حاجی یه مورد دیگه هم پیدا کردم. صدا ها را چرا فارسی کردین؟ اینجوری بازی نیمه فارسی و نیمه انگلییسی هست که :(
یه پیشنهاد داشتم برای سری بعد. قیمت ها واقعی نیستن. مثله یه تانکو 800 دلار که نیست. بهتره بکنیش 800 هزار دلار. کلا به قیمت هر چیزی یه هزار اضافه کن. یعنی جلوی قیمت ها یه حرف k یعنی کیلو بذار
بازم عکس بذار.راستی ترفندی برای تیم آمریکا سوپر ویاپون بذارید؟
لول خوراک یو اسا ای فورس هست. هیچ کاری مقابل ایر فورس نمی تونه انجام بدهنقل قول:
چین اینفنتری هم خوبه
اونها سر باز هی هستند که موقع در گیری سینه خیز میشند سینه خیز نمی رند و در موقع حر کت بلند میشند مثل سر باز های ایر ان ........نقل قول:
===================
صدا ها 90% فارسیند ........قیمتها تنها یک معیار ند نه به دلار نه به ریال اند ........نقل قول:
آقای منصوری من دوباره بازی رو نصب کردم اما بازم وقتی میرم تو solo play بازم می نویسه:please inset cd1 تو رو خدا کمکم کنید.!!!!!
شما برای بازی به صورت solo play نیاز به سی دی یک zero hour داربن ولی اگه از قسمت multi player برین دیگه نیازی به سی دی نیستش .نقل قول:
آقای منصوری من دوباره بازی رو نصب کردم اما بازم وقتی میرم تو solo play بازم می نویسه:please inset cd1 تو رو خدا کمکم کنید.!!!!!
آخه مال من که همش رو یک دی وی دیه.
نقل قول:
سلا م
شما نیاز به سی دی یک بازی جنرال زرو دار ید :
این فایل رو از حالت فشر ده خارج و سپس در یک سی دی رایت کنید و در هنگام بازی استفا ده کنید مشکل حل میشه
حجم : ۶۴۷ k
موفق باشیکد:http://wararmageddon.persiangig.com/other/cd%20general.rar
سلام به همگی
من امروز با تاپیک شما اشنا شدم یک راهنمایی میخوام من از ساعت دو بعد ضهر نشستم پای سیستم تا الان که ساعت 4 دم دم صبح . بگزریم اقا من امروز بازی جنرال Command & Conquer Generals و جنرال Command & Conquer Generals Zero Hour که مجموعن چهار تا سی دی میشه رو نصب کردم . . . و امروز پچ یا مد رو نمی دونم فایل contra 007 رو دانلود کردم که 110 مگ بود . اقا تا الان نتونستم contra 007 رو روی conquer generals zero hour نصب کنم . به هر دریم زدم نشد . این ارور رو میده : technical dificulties you have encountered a serious error . من فقط 4 تا سی دی رو نصب کردم و فایل Contra 007 رو هم دانلود کردم که ستاپ نیست یک زیپ که شامل 7 تا big فایل و یک عکس و یک فایل با پس وند ژاپنی به اسم ContraLauncher هست . ایا پچی جیزی رو Conquer Generals Zero Hour باید بریزم بعد contra 007 رو روش بریزم یا . . . . . اقا لطفا دقیق راهنمایم کنید ازتون ممنونم . من این سه چیز رو دارم پچ اضافیم ندارم که شامل دو سی دی از Command & Conquer Generals و دو سی دی command & conquer generals zero hour و یک فایل زیپ که اسمش contra 007 هست با محتویاتی که قبلا گفتم . حالا میخ.ام بدون چی کم دارم و چجوری نصبش کنم contra 007 رو . . . همین شرمنده اگه زیاد شلوغش کردم میخواستم درست بفهمین مشکلم چیه دیگه خوابم میاد خوشحال میشم فردا سری از تاپیک بزنم جوابمو کسی داده باشه مشکلم حل شه . . .
سلا منقل قول:
شما باید پک 1.04 رو دانلود کنی و روی سیستمت نصب کنی بر ای نصب هر مدی رو ی بازی جنر الها نیاز به همین پک آپدیت یعنی 1.04 هستش شما چون اون رو نصب نکردی با این ارور مواجه شدی :
لینک در یا فت فا یل آپدیت 1.04 حجم:17.5 مگا با یت (تو جه داشته با شید این فایل بر ای آپدیت کردن بازی است و یک پک بازی نیست و نیاز به پا ک کرد ن ندارد )
لینک مستقیم : [U]
نکته مهم پس از دانلود فایل نصب رو در محل نصب بازی کپی کنید و سپس در همان جا اجرا کنید و مطمئن بشید 100% فول نصب شدهکد:http://www.cnc-source.com/forums/index.php?app=downloads&module=display§ion=download&do=confirm_download&id=74
موفق باشی
سلام من این پک رو دارم وقتی کپی می کنم و اجراش می کنم این ارور رو میده : old file not found. howerer a file of the same name was found . no update done since file contents do not vatch لطفا کمکم کنید ممنونم منتظرم بازم ممنونم
_ شما بازی جنرال زرو رو آنیستال کننقل قول:
_ دوباره نصبش کن
کرک بازی رو نصب کن اگه در سی دی ات کرک نداره از این آدرس دانلود کن :
دانلود مستقیم کرک بازی جنر ال زرو :
کد:http://ufo-alien.persiangig.com/other/zip%20general/نسوز%20کننده%20جنر%20ال%20زرو/ZERO%20HOUR%20-%20Double%20Click%20For%20Patching.exe
کرک رو دانلود سپس جراش کن در قسمت آدرس آدرس محل نصب بازیتو بده.........
_ بعد از نصب اول از همه پک 1.04 رو نصب کن (اگه پکی که داری ارور داد پک 1.04 رو که آدرسشو در پست قبلی دادم دانلود کن بدون ایر اده وسپس اجراش کن)
_ بعد از این کار بازی رو اجرا کن از سلا مت نصب مطمئن شو بعداز بازی خار ج شو
_ حال در صور تامکان از فایلهای بازی یک پشتیبان بگیر
_حالا فایلهای contra 007 رو که دانلود کردی اگه زیپند از حالت زیپ خارج کن بع د در محیط بازی کپی کن هر پیغامی داد یس رو بزن ....
_ حالا وارد بازی شو انشا ء الله که مشکل بر طرف شده
موفق باشی
سلام اسم شما رو که نمی دونم ولی ممنون مشکلم از پچم بود . واقعا حال دادین انشالا جبران کنم . . . دستتون درد نکونه راستی راجب تاپیک جنرال واقعا عالی بود کار فوق العاده بود .
اقا شرمنده ولی تونستم یک بار بازی از جا ملتی پلیر نه اونجایی که باید سی دی یک باشه .... بازی تمام شد خواستم از جا ملتی پلیر بازی کنم گیر کرد . کامپیوتر رو ریست کردم بعد زدم رو ایکونش قبلا سری ارور می داد الان صفحه سیاه شد یعنی زور زد که بره تو بازی باز برگشت رو دکستاپ ارور : technical difficulties . . . yhu have encountered a serious error . . .رو داد حرسم در اومد دیگه لطفا راهنمایم کنید . . ممنونتون میشم . . . .
شما به تر تیبی که قبلا گفتم عمل کردی یا نه ؟؟نقل قول:
بازی رو اونجوری که گفتم نصب کن نه بیشتر ....:46:
من منصوری هستم
موفق باشی
سلام اقای منصوری بازی رو پاک کردم دوباره ریختم درست شد . ولی بازم ممنونم که جواب میدین . یک چیزی این تیم ایران چی شد پس . بیخیال بقیش همه چشم انتضارن تا جایی که ساختین بزاریننننننننن :40:
خوب خدا رو شکرنقل قول:
پک ایر ان هم در حال گر فتن مجوزه ......
و تو سط شر کت پر دیس گیم در باز ار منتشر خواهد شد ......
آقا از طریق اینترنت هم به فروش میگذاری؟
چی شد پس آقای منصوری دیگه عکس و آموزش چیزی نمی ذاری؟بیایید دیگه.
SHOTOR DAR KHAB BENAD PAMBE DANE GAHY LOB LOB GAHY KHOSHKO BE DANE
سلام آقای منصوری .
میشه آموزش ساختن شل مپ رو بزاری من اشکالاتم رو گفتم .:19:
من گفتم تغییر دادن شل مپ برای من کاری نداره . من می خوام یه شل مپ جدید بسازم.
ممنون.:40:
اقاي منصوري .. اگه ممكنه جواب سوالات منم بديد (فكر كنم يادتون رفته يا نديديدش) ................
خيلي ممنون و خسته نباشيد ولي در مورد سوال : 3 - منظورم اينه كه داخل كدوم فايل اين تعريف شده كه نوع تير چجوري باشه؟ 4 - شما چجوري اون تانك رو ساختيد؟ چون خودم هم داخل يه مد(فكر كنم rise to power ) ديدم .ولي بلد نيستم اونو بسازم. 5 - منظورم اينه كه به جاي اينكه مثلا nuclear از بالا بيفته پايين . مثل توپ تانك دو به جلو و مستقيم پرتاب بشه؟ 6 - جايي رو ميشناسي كه بصورت مجاني texure در اختيار ما قرار بده؟ 7 - چجوري اين fake رو بسازم ( براي generals 1 بگو و زيرو هور ) 9 و 10 - دقيقا داخل كدومش ؟ مثلا براي اينكه به چين يه قدرتي اضافه كنم كه 10 تا over lord بيفته يا : دشمن هايي مه اونجا اند بميرند ؟ و سوال بعديم اينه : 11 - لطفا بگو هركدوم از فايل ها براي چي هست.... 12 - شما هك كردن جنرالز 3 رو هم بلدي ؟ اگه بلدي به ما هم ياد بده .... .......................................و يه چيز ديگه : من داخل world builder چكار كنم كه ارتشي كه ميسازم مال خودمون بشه و 2 - چجوري تانك بي راننده بسازم كه بشه سوارش شد 3 - چجوري يه كاري كنم كه هر يه مدت يك بار از يه جايي يه ارتش بياد و مال ما باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ ................ خيييييييييييييييلي ممنون
سلام آقای منصوری جواب منو ندادید.من بازی رو دوباره نصب کردم اما بازم solo play نمیاد و می نویسه:please insert the cd 1 در صورتیکه من همه ی حنرالها را در یک دی وی دی دارم.خواهش می گنم کمکم کنید من حتی یکبار هم سولو پلی نرفتم.!!!ممنون میشم اگه جواب بدید.
:10:من هم همین مشکل را داشتم برو تو مولتی پلیر سمت چپ اولی را بزن فکرکنم کردیس گیم نوشته بعد از اون مثل اسکیمیش میمونه امیدوارم مشکلت حل شود:10:
سلام آقای منصوری پیدات نیست .درخواست یه آموزش دارم:آموزش ادیت یکی از وسایل بازی جنرال زیرو هاور.من تا حدودی تری دی مکس رو کار کردم و یه چیزایی سر در میارم.
gholam hossein جان . كافيه شما فايل W3DZH.big رو با فاينال بيگ (final big) اكسپرت (expert) كنيد كه فكر ميكتم داخل تمام اموزش هام گفتم كه چجوري اينكار رو كنيد ......................................:46:........ ...كافيه فايلي رو كه گفتم (W3DZH) رو با فاينال بيگ باز كنيد و بعد در بالاي صفحه روي edit و در منوي باز شده روي extract all كليك كنيد و در پنجره اي كه باز ميشود روي yes كليك كنيد و بعد ادرس جنرال زيرو هور رو بهش بديد (جايي كه جنرالز زيرو هور رو نصب كرديد) بعد كمي صبر كنيد تا برنامه فايل ها رو اكستراكت كنه .... .............. بعد 3dsmax رو باز كنيد و ... . . خيلي ببخشيد ولي منوي 3dsmax يادم نيست ولي فكر كنم بايد از منوي script (در بالا ) روي run script كليك كنيد و اون فايلي رو كه اقا محسن در صفحات اول گذاشتن رو باز كنيد ... بقيه اش هم همونجا خودش گفته ولي فكر كنم وقتي اين كارو ميكني ميتوني از داخل فولدر w3d داخل فولدر زيرو هور فايل هاي w3d رو باز و اديت كني .................................................. .................................................. ............
سلام
آقا یکی کمک کنه من بتونم general رو آنلاین بازی کنم
من سی دی generals ZH رو دارم ولی موقع نصب میگه که باید جنرالز نصب باشه نمیشه یه کاری کرد که اون ورژن رو نخواد بعدش میشه آنلاین بازی کرد؟
آقای منصوری رفت که برنگرده!!!!!بابا بیا دیگه دلمون یه ذره شده واست
سلام
آقای منصوری خبری ازت نیست
این پچ ایران چی شد
راستی چرا دیگه عکس نمیزارید؟؟//
سلا منقل قول:
آقا یو ن از همه شما معذر ت می خوام مدتی نمی تونم بهتون سر بزنم .....
بر ای بازی مشکلات فنی پیش آمده بود که به حمد الله رفع شد و حالا می تونید بازی رو بدو نیاز به نصب جنرال و جنرال زرو و بد ون نیاز به هیچ کرک و و پچ 1.04 وسر یال نا مبری نصب و استفا ده کنید .. و البته در هنگام باز هم هیچ سی دی دیگه نیاز نداره و تا جائی که امکان داشت مشکلاتی که احتمال می دادم به وجود بیاد که سوالات و در گیر یهای اکثر شما بود رو رفع کردم و در گیر این کار ها بو دم و یک مشکل بز رگ که رفع شد ....
این چند وقت سرم خیلی شلو غه در مورد آموزشم چشم قول دادم انجام مم می شه قط صبر کنید این پک منتشر شه بعد من خیلی گرفتارم آموزشم خیلی خیلی کار پر در دسری اگه بخواهید واقعا یا د بگیر ید نه مثل کسی که این تایپیک رو زد و رفت حاجی حاجی مکه.....
اگه می خواهید واقعا یاد بگیرید با ید یک سری مدمات رو یاد بگیر ید و سپس با کمک هم بر یم جلو و به صور ت مشق و تمرین این کا انجام بشه ........
پس اینقدر سوال نپرسید صبر کنید پله به پله بر یم جلو ......
یک سری آموزشم بر اتون می خوام آما ده کنم ولی وقت نکردم به خاطر یک سری مشکلا ت.
ولی بر اتون کلی تانک و اضا فات بازی آماده کردم که بعد از منتشر شدن پک آر ما گدون طر یقه کار و اضا فه کردن و در چه فایلی چی اضافه کنید رو به صورت کلی بهتون آموزش می دم اینجوری که هر کی یک سو ال کنه و جواب بخواد فقط وقت هدر کردنه و جواب نمی گیر ید و بعد از مدتی خسته و دلسر د می شید ....
این کار نیاز به صبر و حوصله و دقت بسیار بالای داره و دو ستان یاید بسیار با دقت عمل کنید من بعد از انتشار پک آدرس یک سایت و یک تالار گفتمان مجزا با امکانات فر اوان و فضا به همتون می دم تا او نجا به صور ت کاملا اصولی و آکا دمیک کار کنیم و هر کس بخواد آموزش بگیر ه باید حتما عضو او ن تالار و سایت بشه چون نمی خوام کار نصفه کاره ازدست بره و تا همتو ن کامل مبحثی رو یا د نگر فتید بر یم سر مبحث دیگه و تماما مشق بشید و کار هاتو ن رو تحویل بدبید در او ن فضا که بهتو ن می دم تا همه از کار های هم استفا ده و مطلع بشیم .....
پس عجله نکنید این صنعت یک صنعت تازه وارد در کشور ماست و بسیار جوان پس بیاید آکا دمیک کار کنیم ........
اون دوستمونم که نوشته بود شتر در خواب بیند پنبه دانه.....
نه دو ست عزیز ائ نجوری ا هم نیست یک بار گفتم این کار کار بسیار پر دردسریه انشا ء الله که خودتون دست به تعقییر و سا خت زدید می بینید چقدر وقتگیر و سخته ...
پک ایر ان هم در حال گر فتن مجوزه عکس و فیلم هم چشم ADSL من تموم شده به محض اینکه دو باره وصل شم عکس و فیلم رو ادامه می دم ....
اون دوستانی هم که پر سیده بودند من کجا یا د گرفتم من خودم باتمر ین و صبر و حو صلهو مطالعه بسیار این کار رو کردم و جائی آموزش ندیدم بقیش بماند.......:46:
با کمال تشکر و قدر دانی از تو جه و عنایت شما
منصوری
شاید قبلا جنرال را نصب کردی ولی نه به طور کامل اول چک کن اگه پیدا کردی همه رو حذف کن بعد بازی را نصب کننقل قول:
اگه درست نشد احتمالا cd مشکل داره »:31:
یو هوو :19::19::19::19:
کسی نیست بتونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20::20:
:19::19::19::19::19:نقل قول:
میشه آموزش ساختن شل مپ رو بزارید من اشکالاتم رو گفتم .:19:
من گفتم تغییر دادن شل مپ برای من کاری نداره . من می خوام یه شل مپ جدید بسازم.
ممنون.:40:
سلام آقای منصوری.مود آماده نشد؟
سلا م
مود ایر ان رفت ارشاد ولی فعلا توی ارشاد همچی به هم ریخته است از او نجائی که می گند رئیس روئسا عوض شد ند کار ا همه تلمبار شدند و دو ماهی هست به هیچ بازی جدیدی مجوز ندادند .....
نمی دو نم خودم خسته شدم ....
نقل قول:
بابا مجوز و ارشاد مرشاد و همه رو بیخیال شو
بده به یکی که سرعت نتش بالا هست اپلود کنه.
مطمئن باش به دست همه می رسه
سلام دوستهای عزیز
اگر مسئولین فروم پیام من رو به عنوان تبلیغ حذف نکنند ! براتون یک خبر جالب دارم !
مجموعه C&C Generals All In One 1.7 در فروشگاه اینترنتی می شاپ عرضه شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موارد موجود در این مجموعه =
بازی : Command & Conquer Generals Deluxe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خصوصیات :
1- نصب بسیار ساده و بدون نیاز به عملیات کرک کردن و ...
2- هر دو بازی ( C&C Generals & C&C Generals Zero Hour ) با هم نصب می شوند .
( حاوی : Patch ها - نرم افزار و سریال مخصوص انلاین بازی کردن , ... )
command & conquer generalscommand & conquer generals Zero HourC&C All in one : Mods (کل : پچ ها یا Mods)
Axis Of the Matrix beta 0.98Reborn V4.0 The Rise To Power
Reborn V5.0 The Last Stand
Reborn V6.0 public Beta
Contra 0.02Contra 0.06 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Contra 0.04
Rise of the Reds [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ShokWave 9.5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.6 Nproject beta [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Beng's Laser Demo Nuke Mod [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MidEast Crisis 1.9 Final [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Crazy Mod Version 0.5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The End of Days [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
An Act of War ( جنگ آمریکا و عراق ) به زودی از می شاپ
Iraq War: Global Conflict به زودی از می شاپ
- این پچ بهترین پچ بازی جنرالز خواهد بود : و ارتش های ان شامل
(عراق - روسیه - ایران - چین - امریکا - اسراعیل و سایر کشور های خاورمیانه خواهد بود )
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
عرضه شده در فروشگاه اینترنتی می شاپ