به علاقه مندان رمانهای خارجی و ادبیات کلاسیک جهان رمان دیوید کاپرفیلد را پیشنهاد می کنم . طنز سیاه ، توصیف دوران کودکی و جوانی و توصیفهایی که از حوادث می کنند بسیار جالب است .
Printable View
به علاقه مندان رمانهای خارجی و ادبیات کلاسیک جهان رمان دیوید کاپرفیلد را پیشنهاد می کنم . طنز سیاه ، توصیف دوران کودکی و جوانی و توصیفهایی که از حوادث می کنند بسیار جالب است .
در موردکتاب پرسیده بودید کتابای زیادی با موضوهای مختلف خوندم که تاثیرای متفاوتی روم گذاشتن.
مائده های زمینی اثر آندره ژیدرو دوست دارم بخاطر آرامشی که بهت میده وقتی که از انجام کاری بر خلاف عرف عذاب وجدان داری:41:
شازده کوچولو هم که معروفه بخش 11هش محشره.
مسخ ومحاکمه دو اثر از کافکا که خوندنش آدمو تا مدتها به فکر وادار میکنه ممکنه از خوندنشون اذیت بشی درست مثل بوف کور صادق هدایت.با اینکه چندین بار خوندمش هنوزم متوجه خیلی از بخشاش نشدم.توصیه میکنم اگه مشکلات روحی دارید(البته خدایی نکرده)به هیچ وجه سراغ سه تای آخری نرین.:18:
خرده جنایت های زن و شوهری
این نمایشنامه ی تقریبا کوتاه داستانی دقیقا موافق اسمش دارد ... پیرامون زن و شوهری که در رابطه ی خود وارد مراحل جدیدی می شوند ... و کم کم یکدیگر را به شکلی متفاوت می شناسند
به نظرم شرع کتاب بسیار بسیار خوب از کار در اومده (برای همین بالا داستان را توضیح ندادم) ... منظور البته استفاده ی مرسوم از کلیشه ی خاص نیست ... بلکه استفاده از این کلیشه برای توضیح عقاید و مسلک کسی برای خودش است ... حالا اگر این عقاید خاص و تفکر برانگیز هم باشند ... چند صفحه ی خوب خواندنی برای کتاب حاصل می آورندکذشته از افتتاحیه .. در ادامه نمایشنامه روند خوبی دارد ... هر چند تا اواسط کار تقریبا فرو مینشیند و جذابیتش را در حد شروع نگاه نمی دارد
دو نقطه ی عطف دیگر هم در داستان هست ... یکی چند صفحه ای، کمی بعد از میانه، که خیر و شر جابجا می شوند و یکی کمی مانده به پایان
ولی نمیتوان سطح کمی بالاتر از متوسط کتاب را در غالب مضمون از یاد برد و شاید این ایراد به هر حال به آن وارد باشد
سلام
تازگی ها کتابی خوندم که به نظرم زیبا نبود و خوشم نیومد.اما از اونجایی که تاپیک مناسبی نجستم مجبور شدم اینجا بگم
کتاب "خسی در میقات" اثر آل احمد..زیاد خوشم نیومد.طنز ظریفی داشت اما خیلی چنگی به دل نزد
به نظرم حج نامه خوب"سفر به خانه آزاد شده"اثر سید ابراهیم نب..وی خیلی قشنگتر و گیراتره
کتاب روزگار رهایی یا یوم الخلاص
نوشته کمال سلیمان
درمورد اقا امام زمان وحوادث واتفاقات قبل از ظهور وبعد از ان در 2 جلد که واقعا خواندنی است البته اگر بتوانید پیدایش کنید
من کتاب روز رهایی رو خوندم
واقعا کتاب کاملی بود
مخصوصا نشانه های زنان و مردان اخرالزمانش
من هم توصیه میکنم اگه پیداش کردید حتما بخونیدش
کافه پیانوکتاب کافه پیانو یه جورایی توصیف اتفاقات روزمره یک مرد کافی شاپ دار توی شهر مشهد هست.
که البته این آقا قبل از اینکه کافی شاپ باز کنه توی تهران مجله چاپ میکرده...
یادداشت شخصی:
من این کتاب رو توی نمایشگاه کتاب خریدم. به توصیه یکی از دوستان.
و الان به شدت افسرده هستم که پیشنهاد اون آقا رو پذیرفتم!
کتاب به شدت مسخره ، سطحی نگر ، گنگ و بی سر و ته، و فوق العاده مزخرفه!!!:2::2::2:
من نمیدونم ، یعنی وضعیت کتاب توی کشور ما انقدر اسف باره که یه همچین آشغالی ازش تقدیر میشه و کتاب برگزیده توی نظر سنجی روزنامه اعتماد هم میشه!
و به چاپ 21 هم میرسه!
من فکر میکنم تنها دلیل این جریانات این باشه که کتاب تا حد مقدور روی مرزهای +18 سال جامعه حرکت میکنه.
وگرنه من که هیچ بار فرهنگی و احساسی و غیره ای توی این کتاب ندیدم.
نکته:
شخصیت گل گیسو رو به شدت دوست داشتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول از همه بگم که این اسم کتاب طولانی ترین اسمی بود که دیده بودم تو عمرم!
من نمي دونم آقاي ماتئي ويسني از گذاشتن اين اسم روي کتابش چه منظوري داشته ؟ ( جمعا يک بار کلمه ي خرسهاي پاندا و چند بار کلمه ي ساکسيفون در کتاب تکرار شده ! ) خيلي هم مهم نيست حالا !. مهم داستان عجيب و غريب اين کتابه . البته اين کتاب يک نمايشنامه است ! داستانش ساده و پیچیده س ولی به نظرم کتابیه که حرف واسه گفتن داره به شرطی که آدم اون حرفو بشنوه یعنی به داستان فکر کنه و تجزیه و تحلیلش کنه !!
شخصیت های نمایشنامه ی داستان خرس های پاندا هم یه زن و یه مرد هستن که 9 شب طبق توافق طرفین قراره با هم باشن و این نمایشنامه تا حالا به زبان های مختلف ترجمه شده و جایزه های زیادی هم گرفته مثل جایزه ی بزرگ اس.آ.سی.دی و بومارشه
من از شب دومش خیلی خوشم میاد یه قسمت هاییش رو می نویسم
{در سایه روشن.شاید پس از معاشقه.پشت به پشت هم روی زمین نشسته اند و سر هایشان را به هم تکیه داده اند.زن انگور می خورد.مرد سیگاری خاموش بر لب دارد و فندکی در دست.}
زن: بگو آ.
مرد: آ.
زن: مهربون تر، آ.
زن: آهسته تر، آ.
زن: من یه آی لطیف تر می خوام.
زن: با صدای بلند اما لطیف، آ.
زن: بگو آ ،یه جوری انگار می خوای بهم بگی دوستم داری.
زن: بگو آ ،یه جوری انگار می خوای بهم بگی هرگز فراموشم نمی کنی.
زن: بگو آ ،یه جوری انگار می خوای بهم بگی خوشگلم.
زن: بگو آ ،یه جوری انگار می خوای بهم بگی برام می میری.
زن: بگو آ ،یه جوری انگار می خوای بهم بگی بمون.
زن: بگو آ ،یه جوری انگار می خوای بهم بگی لباسات را در آر.
مرد: ...
زن: یه بار دیگه.
مرد: ...
زن: بگو آ ،یه جوری انگار می خوای ازم بپرسی چرا دیر اومدی.
زن: بگو آ ،مثل اینکه می خوای بهم بگی سلام.
زن: بگو آ ،مثل اینکه می خوای بهم بگی خداحافظ.
زن: بگو آ ،مثل اینکه می خوای بهم بگی دیگه هیچ وقت نمی خوای من رو ببینی.
زن: نه،این جوری نه.
زن: ببین اگه به حرفم گوش ندی،دیگه بازی نمی کنم.
مرد: آ...
زن: پس بگو آ ،یه جوری که انگارمیخوای بهم بگی دیگه هیچ وقت نمی خوای من رو ببینی.
داستان خرس های پاندا به روایت یک ساکسیفونیست که دوست دختری در فرانکفورت دارد
نویسنده:ماتئي ويسني
مترجم:تینوش نظم جو
عطر سنبل، عطر كاج
نويسنده: فيروزه جزايري دوما
داستان خاطرات واقعي نويسنده از سفر و زندگي 30 ساله اش در آمريكاست. كتاب ترجمه اثر اين نويسنده با نام اصلي funny in farsi هستش كه جوايز متعددي هم ظاهرا گرفته در آمريكا.
طنز كتاب جالبه و شيوه نويسنده براي بيان مطالبش واقعا منو جذب كرد. ترجمه خوبي هم داره. خاطراتش هم تقريبا ميشه گفت بي طرفانه بيان كرده كه اين نكته اش خيلي جالب توجه هستش از نظر من!
مائو -داستان ناشناخته
داستان زندگی مائو تسه تونگ رهبر چین کمونیست و یکی از شخصیت های تاثیر گذار تاریخ که بسیار جذاب و جالبه.
کتاب حدود 1000 صفحه هست و نویسندگانش برای نوشتنش 10 سال وقت صرف کردن...منابع این کتاب 120 صفحه با فونت بسیار ریز بوده...خلاصه اینکه کاملا موثق هست.
رمان زنان کوچک ( little women ) آخرین کتابی بود که خوندم...
اثر خانم Louisa May Alcott نویسنده ی اهل پنسیلوینیای آمریکا که در سال 1832 دیده بر دنیا گشود.
داستان در مورد خانواده ای فقیره که که شامل 4 تا دختر میباشد و پدرشان که برای جنگهای داخلی اون موقع ( civil war ) عازم جبهه های نبرد شده...
خانم May Alcott پس از موفقیتی که این کتاب در آمریکا به دست آورد کتابهای Little Men و Good Wives و Jo's Boys رو قلم زد.
نکته ی جالب در مورد این کتاب اینه که نویسنده ی آن خودش در شرایط مشابهی زندگی کرد ( اینکه 3 تا خواهر داشت و فقیر بودند و ... )
و در بسیاری از جاها و همچنین شخصیت پردازی ها از زندگی رئال خودش و اطرافیانش الهام گرفته بود.
کلا رمان کلاسیک و فوق العاده ای بود و شاید این باعث بشه که بعده ها کتابای دیگه ی ایشون رو مطالعه کنم.
محتوای مخفی: معرفی شده توسط دیگر دوستان
ناشر: روزنه
نويسنده: پوريا عالمي
طراحی:توکا نیستانی :40:
قیمت:2750 تومان
دیگه نمیدونم چطور باید از یه کتابی که پوریا عالمی و توکا نیستانی باهم توش دست داشتن تعریف کنم.
فقط همین رو بگم که نخوندنش ضرر بزرگیه.:20:
" قبل از هرچیز باید گفت که سمفونی مردگان یک شاهکار است ."
هفته نامه ی دل ولت - سوییس
سمفونی مردگان ، زندگی خانواده ی اورخانی را به تصور می کشد . خانواده ای که می توان گفت نماد یک نسل از عصری نه چندان دور هستند . نسلی که زندیگشان سراسر تلخیست و سیاهی ...
پدر، جابر اورخانی، تاجری موفق است، كه با همسر و چهار فرزندش در اردبیل زندگی می كند. یوسف به دنبال حادثه ای علیل و دیوانه می شود. آیدین و آیدا هركدام به شكلی بر اثر فشارهای بی حد و حصر پدر و… نابود می شوند و اورهان كه محبوب پدر است نیز، رنگی از خوشبختی نمی بیند..
داستانی آکنده از حماقت و ظلم و مظلومیت و تردید و عشق ... داستان آدمهایی که کشته می شوند ..
کتاب از 4 فصل یا موومان است که هر یک از زبان یکی از شخصیت هاست ... ادامه ی فصل 1 در فصل 4 می آید و فصل های میانی نقاطی تاریک را روشن می کنند .
فوق العاده .. از دستش ندین:11:
مثل همه ی داستان مستور ... اما کمی بهتر !
زندگی آدمهای ساکن یک مجتمع مسکونی ، که هر یک داستان خود را در آپارتمان خود دنبال می کند و بر حسب اتفاق گاهی سر رراه یکدیگر قرار می گیرند ... داستانی از زشتی ها و تلخی ها و نا امیدی های انسان امروز ...انسان امروز شهری !!
نام کتاب از سخن حضرت علی گرفته شده : "به خدا سوگند كه دنياي شما در نزد من پست تر و حقيرتر از استخوان خوكي در دست جذامي."
نقل قول:
استخوان خوك و دست هاي جذامي داستان بلندي است از مصطفي مستور كه به شدت به حوزه زندگي شهري و متعلقات آن پرداخته است. آنچه كه مستور در اين كار ارائه داده، نمايي است از شهري بي در و پيكر كه نيكي و پليدي در هم ادغام شده اند و تشخيص اين دو از هم كاري محال به نظر مي رسد. آنچه كه در طول اين اثر با ذهن خواننده پيوندي عميق مي يابد همان چفت و بست هاي دايره هاي تو در توي زندگي شهري است، نوعي زندگي كه صرفاً با خدعه و نيرنگ پديد آمده و ادامه پيدا كرده است..
تمام عناصر اين اثر سعي دارند يك پيام انساني را در ذهن خواننده ايجاد كنند و آن پيام چيزي به جز از دست رفتن خوي و خصلت انساني در پشت ديوارهاي يك شهر نيست...
مترجم : مهدی غبرایی
داستان عشق آنت از محله های فقیر نشین پاریس به آرمان آنارشیست جوانی که سودای بهبود وضع جهان رو داره ! آرمان بیشتر از هر چیز به هدف و مبارش اهمیت میده و همراه گروهش با کشتن شاه ها و بزرگان میخواد که انقلابی به پا کنه که به آزادی برسه ... اما آنت برای رسیدن به معشوقش و کمک کردن به او تبدیل میشه به یه لیدی انگلیسی ...
رویایی عشق ِ آنت و مبارزه برای آزادی آرمان از قسمت های زیبای کتابه ... که گاهی عشق پیروز میشه و گاهی ...
صفحات اول کتاب اصلا جذاب نیست، تا وقتی که آنت وارد داستان می شه . بقیش خوبه ... و فوق العاده تموم میشه ...
سقوط
آلبر کامو / شورانگیز فرخ
هیچ چیز نمی تواند این کتاب رو جز کلمه ی شاهکار توصیف کند ...
بدون شک این اثر برتر و وارسته از کامو ی بزرگ یکی از بهترین کتاب هایی است که تو زندگیم خوانده ام و خواهم خواند
در مورد مردی که داستان زندگیش و عقاید شخصیش رو برای رهگذری در یک کافه تعریف میکند ...
این کتاب یک کاراکتر اصلی بیشتر ندارد (به نوعی 2 کارکتر هم میتواند باشد) و بسیار درون گراست
تلفیقی از بیا احساسات ، عقاید مذهبی ، اجتماعی و ....
سقوط از آن دسته کتاب هاست که مستقیما زندگی و طرز تفکر شما را هدف قرار میدهند ، شما را به تفکری دوباره درباره خودتان و تمام مسائلی که تا به امروز به آنها بی تفاوت بوده اید یا از جهت دیگر هر روز بخشی از تفکر شما بوده وا میدارد ...
..................................
در یک کلام باید بگویم سقوط قبل از هرچیز یک کتاب مقدس است
قمارباز اثر فئودور داستایوفسکی ، رمانی تلخ با حال و هوایی خوش...
سرگذشت یک معلم سرخانه به نام الکسی ایوانوویچ که عاشق پولینا ، دختری میشه که در همان خانه ای که او برای تدریس رفته بود زندگی میکنه...
اما پولینا الکساندروفینا که دختری زیبارو و صاحب کمالاته ، چندان اشتیاقی نسبت به کنار گذاشتن مردان ثروتنمد برای سینه چاکی مثل الکسی نشون نمیده
و بیشتر ترجیح میده که از مجنون بودن الکسی نسبت به خودش استفاده کنه....... .
پس از مدتی و طی اتفاقاتی که برای شخصیتهای این رمان میفته...نوعی روان پریشی با حماقت و شکست در روح داستان با یکدیگر آمیخته میشوند که همین اسباب تلخ بودنش
را فراهم میکنه...تلخی ای که اسباب یک رمان شیرین رو فراهم میکنه.
شب های سرای
نویسنده: میشل دوگرس
مترجم : عبدالرضا (هوشنگ) مهدوی
رمانی تاریخی که اطلاعات جالبی رو در مورد ترکیه عثمانی در اختیار ما قرار می دهد.
این داستان سرگذشت دخــتری زیبائیه به نام امه دوبوک دوریوری که بر حسب اتفاق دخــترخاله ی ژوزفین (البته از به عنوان دوست نزدیک ژوزفین هم نام برده اند) همسر ناپلئون بناپارت و امپراتریس فرانسه هست.این دخــتر در مسیر یه سفر توسط کشتی های دزدان ربوده می شه و چون خیلی زیبا هست به عنوان پیشکش به سلطان عثمانی تقدیم می شه و در زمره ی زنان سلطان عثمانی قرار می گیره. اما امه دخــتری نیست که به سرنوشت غم انگیز زنان دیگه تن بده بلکه با تلاش و هوش خود پله های ترقی رو یکی یکی طی می کنه و در زمره ی قوی ترین زنان تاریخ قرار می گیره که نقش به سزائی در تاریخ عثمانی رقم زده.
قابل توجه دوستداران ریاضیات
تاریخ ریاضات یونان
نویسنده: سر تامش لیتل هیث
مترجم : احمد ارام
ناشر: شرکت انتشارات علمی و فرهنگی
یونانیان در پیدایش و پیشرفت ریاضیات سهم به سزایی داشته اند، چه آنان بوده اند که نخستین بار ریاضیات را به صورت یک علم عرضه کرده اند. تاریخ ریاضیات یونان علاوه بر آنکه به عنوان علم، خود جالب توجه است، فواید علمی زیادی برای استاد دانشجو دارد.
در این کتاب از یک طرف به نیاز محققان به تاریخ علوم توجه شده که در ضمن پژوهش های خود به مواردی برخورده اند که با ریاضیات یونانی بستگی دارد؛ و از سوی دیگر، مددکار دانشمندان و مولفان است. در وقتی که بخواهند بحث ها و استدلالات مندرج در رساله علمی گذشتگان را درک کنند. همچنین، برای اینکه کتاب همچون کتابی مرجع مورد استفاده قرار گیرد و راه یابی بر ماخذ و منابع آن آسان باشد، فهرست های آن در حد ممکن، کامل و مفصل تهیه شده است.
خوابگردها
نویسنده: آرتور کستلر
مترجم: منوچهر روحانی
ناشر: شرکت انتشارات علمی و فرهنگی
خوابگردها نخستین منزل از سفر علمی آرتور کستلر است. در این کتاب، نویسنده انسان را در مرحله ای کورکورانه در جستجوی دانش به هر دری می زند دنبال می کند، و پس از یک بررسی کوتاه و درخشان از تاریخ جهان شناسی، تصویر دقیقی از چهره کسانی که علم جدید را پی ریزی کرده اند تصویر می کند. ...
ممکن است متن کتاب کمی سنگین باشد، اما حتما آن را تهیه و مطالعه کنید، فوق العاده جالب و زیباست
انسان در جستجوی معنی
نویسنده : دکتر ویکتور فرانکل
مترجمان: دکتر نهضت صالحیان، مهین میلانی
ناشر: انتشارات درسا
مطالعه این کتاب شدیدا توصیه می شود
این کتاب به دو بخش تقسیم شده: بخش اول: خاطرات دکتر فرانکل در اردوگاه های کار اجباری در آلمان نازی است. و بخش دوم: مفاهیم اساسی در لوگوتراپی یا همان معنا درمانی است که نویسنده در همان دوره اسارت به این روش درمانی میرسد.
به نظر من این کتاب، منحصر به زمان خاصی نیست. در هر زمانی قابل استفاده و همانند یک داروی آرام بخش عمل می کند. خصوصا در حال حاضر برای ما افرادی که در این شرایط و موقعیت در ایران زندگی می کنیم
به قول نویسنده نوشته شکوهمند تر از بربادرفته ولی اصلا شکوهمندتر نبود ولی در کل ارزش یکبار خوندن دارهنقل قول:
1984
جورج اورول
ترجمه : صالح حسینی
کتاب تم سیاسی داره و در اصل پیرامون زندگی وینستون اسمیت در جامعه ای به شدت محدود و استالینی اما در نازمانی و نامکانی که لندن و احتمالا سال 1984 خوانده می شود زندگی میکند
خب ، خب .. من یه اشتباه کردم ... خیلی دیر این کتاب رو خوندم ... هرچند یک نکته مهم وجود داره
اونم اینکه ... تو متن داستان کتابی به اسمیت داده میشه که در واقع نطریات جامعه شناسانه و ضد حکومت در اون هست ... اسمیت در حالی که از متن خوشش اومده با خودش فکر میکنه این کتاب هیچ جیز جدیدی بهش نمیگه بلکه تنها نظریاتی که قبلا هم داشته بیشتر مرتب میکنه ...
داستان 1984 هم داستان همون کتاب دست اسمیت هست ... چیز جدیدی بهتون نمیگه ... ولی نظریاتی که دورن ذهنتون وجود داره رو براتون مرتب میکنه
گذشته از این حرفا ... متن روونی داره و داستان 3 بخشیش کشش لازم رو داره.. ولی فونت کتاب شکل عجیبیه که ممکنه اوایل اذیت کننده باشه ... و ترجمه هم به مراتب میتونست بهتر باشه ...
حشاشین کتاب فوق العاده ای در باره کلیسا
منم این کتابو خوندم.نقل قول:
یه رمان تاریخی هست در باره کلیسا و اینکه یه گروهی درست کرده بودن مثل حشاشین حسن صباح خودمون.
کتاب فوق العاده جذابیه و بسیار پر هیجان و پر از خلاقیت هست.
خاطرات یک مغ
پائولو کوئیلو / آرش حجازی
در مورد مردی که سفری باستانی را برای خودشناسی و پیدا مردن شمشیرش طی میکند
راحت بگم : این کتاب به اندازه ی 235 صفحه عمر منو تلف کرد ...
اگر قبول داشته باشیم که چیزی به نام " تفکر عمیق " در ادبیات وجود دارد ... این کتاب بدترین و سطحی ترین نوع این تفکر رو برای خواننده اش به همراه دارد .. در پایان هر فصل معمولا یه روش تمرینی هم که کاراکتر اصلی یاد گرفته برای خواننده گذاشته شده و مثلا قراره با انجام اونها به نمیدونم چی چی دست پیدا کنید
نکته ی جالب در این بین اینه که نسخه ی من "چاپ هفدهم " و سال 1385 هست و دقیقا نمیدونم الان تا چاپ چندم رفته ... احتمالا این نکته نشون میده چقدر این کتاب تو ایران طرفدار داره و خب حتما برای طرفدارانش جذابیت داره . با احترام کامل نسبت به نظر اون دوستان ، من نوع دیگه ای از ادبیات رو میپسندم
ترجمه ی حجازی مطابق معمول کارهای کوئیلو هست + زیرنویس هایی از مترجم که کلا میشه گفت از متن جذاب تر هستند
موشها و آدمها/جان اشتاین بک
داستان این کتاب مثل بیشتر کتابهای اشتاین بک راجع به زندگی سخت کارگرهاست.
به نظر من کلا راجع به آرزوها و واقعیاته.آرزوهای شیرین و واقعیتهایی که دوست نداریم...
کارگرهایی که آرزو دارن یه زمین هر چند کوچک برای خودشون داشته باشن اما نمیتونند، آرزوی دختری که میخواد بیشتر توی دید باشه اما فک میکنه به چیزی که مستحقشه نرسیده و.....
کلا داستان بسیار جذابه و کاملا آدم رو به خودش جذب میکنه.ترجمه ی پرویز داریوش هم انصافا عالیه.
و پایان کتاب که به نظرم فوق العاده ست.
کلا بدجوری ذهن منو مشغول کرده الان اینجوریم:34: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من بهترین رمانایی که تا به حال خوندم دالان بهشت و امانت عشق بوده
این 2 تا انقدر قشنگ بودن که می شه گفت با داستان زندگی میکنی و اشک می ریزی
پیشنهاد می کنم اگه رمان عشقی دوست دارید حتما این 2 تا رو هم یه امتحانی بکنید!
سلام
اولین بار است که به این انجمن وارد شدم
رمان میچکا می تواند به نظر من بهترین رمانی با شد که خواندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان لطفا در این تاپیک فقط به معرفی کتاب اقدام کنید و برای بحث در موردشون از تاپیک های مربوطه استفاده کنید
البته اگه سعی کنید معرفی کتاب هاتون بیشتر از چند کلمه باشه تا به دوستان دیگرمون کمک کنه انتخاب های بهتری داشته باشن هم سپاسگذار خواهیم بود
از اینکه با ما همسفرید خوشحالیم
یه کتابی هست به اسم وجود متعالی انسان تصمیم بگیرید ازاد باشید این کتاب به انسان واقعا کمک میکنه
اگه تونستید بد نیست مطالعه کنیدش:20:
بچه ها يه چنتا كتاب تاريخي ميخوام مثله سينوهه و كنيز ملكه مصر كه واقعا شاهكار بودن...فرقي نداره كه مال ايران باشه يا غيره...فقط جذاب باشه!!!
اگه ميشه يه توضيح مختصرم در موردش بدين ممنون ميشم (:
اگر واقعا به تاریخ علاقه داری، بهت مجموعه تاریخ جهان از نشر ققنوس رو پیشنهاد می کنم.نقل قول:
خودم کتاب های انقلاب فرانسه، رنسانس، بنیانگذاری آمریکا، عصر روشنگری، جنگ سرد، جنگ جهانی دوم، انقلاب روسیه، عصر استعمار و عصر فئودالیسم رو از همین ناشر خریدم و نکته ی قابل توجه در مورد این کتاب ها ، مستدل بودن، سیر روایی مناسب که مباحث تاریخی رو به یک رمان نزدیک می کنه و باعث کشش در خواننده می شه، دوری از حاشیه پردازی و نظرات شخصی تاریخ نگاران و ... هست.
برای افرادی که قصد دارن دنیای مدرن رو بهتر بشناسن و در اوایل راه هستند مجموعه ی فوق العاده ایه. مثلا کتاب جنگ جهانی دوم از این سری مجموعه ها، کل سیر تاریخی این جنگ رو با چگالی بالا در 128 صفحه خلاصه کرده. در نقطه مقابل اگر مثل بنده به این واقعه تاریخی جذب شدی می تونی کتاب ظهور و سقوط رایش سوم نوشته ی ویلیام شایرر رو در 1331 صفحه مطالعه کنی.
من آخرین کتابی که خوندم کتاب این مردم نازنین نوشته ی رضا کیانیان بود که از خاطراتش نوشته...
سباستين جان واقعا ممنون! آره كتابهاي تاريخي رو كلا ترجيح ميدم به رمان خشك و خالي! البته با رمانم زياد حال ميكنما ولي بيشتر دوست دارم واقعياتي كه روي اين كره خاكي گذشته رو بدونم تا تخيلات و ايده هاي يه نويسنده خاص! بازم ممنون...
اول سعي دارم تاريخ باستان رو بخونم...تو چه كتابهايي پيشنهاد ميكني كه اول بخونم؟!
با عرض سلام مي خواستم بگم اگه دوستان كتابي رو معرفي مي كنن لطفا سبك و حال و هواي كلي كتاب رو مطرح كنن و به كلمه فوق العادس , عاليه و... اكتفا نكنن من چند وقت پيش تو همين صفحات تعريف بسياري از كتاب 100 سال تنهايي ماركز خوندم قبلا هم از اين نويسنده كتابي نخونده بودم حتي به امانت گرفتن كتاب هم فكر نكردم رفتم كتاب رو خريدم 8 تومن ناقابل :46:راهي سفر بودم با خودم هم بردم تو راه بخونم تا 40 50 صفحه اول كه بدجوري خورد تو ذوقم چون چيزي نفهميدم البته شايد مشكل از گيرايي بنده بوده ولي من كتابهاي زيادي مطالعه كردم فكر نمي كردم كتابي تا اين حد تو ذوق بزنه تا صفحه حدودا 200 رو به اجبار همراه با خوندن اسامي مزخرف و بلند اونها سپري كردم به هيچ نتيجه ايي هم نرسيدم به جز يكي دوتا جمله خوب كه ياداشت كردم بقيه ش رو ديگه نخوندم حالا روي سخن من اينه لطف كنين سبك رو معرفي كنين تا خواننده كتاب خودش انتخاب كنه اين سبك رو دوست داره يا نه من از كتابهاي تخيلي اصلا خوشم نمي ياد نمونش بيگانه آلبر كامو البته دوست نداشتن بنده يا ساير مخاطبين كتاب دليل بر بد بودن آن كتاب نيست همان گونه كه كتاب صد سال تنهايي برنده نوبل ادبيات هم شده .شايد اين مشكل براي بقيه هم پيش اومده باشه . پيشاپيش از محبتتون ممنونم
آخرين كتابي كه به توصيه يك كتاب فروش خوندم بادبادك باز بود رمان قشنگي بود بيشتر حوادث داستان در افغانستان اتفاق مي افته و داستان زندگي دو شخصيت كتابه كه يكي ارباب زاده و ديگري رعيت هستند بقيه ش رو خودتون بخونين .خوشبختانه رماني پيدا شده كه به موضوعات اجتماعي بپردازه و صرفا عشقي نباشه مضمونش هم بيشتر به واقعيت نزديكه .
کافکا در ساحل
هاروکی موراکامی - مهدی غبرایی
کافکا در ساحل روایت موازیست از دو شخصیت که از زادگاه خود دور می شوند و در این بین اتفاقاتی که برایشان رخ میدهد. یکی کافکا تامورا که در روز تولد 15 سالگی اش از خانه فرار کند و به شهری کوچک پناه می برد و در طرف دیگر ناکاتا پیرمرد است که به علت اتفاقی که در کودکی برایش رخ داده دچار عقب افتادگی شده و نه می تواند چیزی بنویسد و نه بخواند فقط می تواند با گربه ها حرف بزند و دنبال گومو است.
در کنار پس از تاریکی و کجا ممکن است پیدایش کنم(که هر دو هم کتاب های خوبی بودن مخصوصا کجا ممکن ...) ، کافکا در ساحل سومین کتابی بود که از موراکامی می خوندم و در یک کلام کتاب برایم شاهکار بود و به راحتی می تونم بگم موراکامی تبدیل شده به نویسنده ی محبوبم. روایت سورئال موراکامی بسیار ساده و به دور از تملق است که در دنیای مدرن میگذرد و با آدمهایی معمولی که هر یک دنبال پیدا کردن چیزی هستند. ریتم تند کتاب شگفت انگیزه انگار هیچ وقت قرار نیست آروم بگیره، آنقدر سریع شروع می شود و اتفاقات عجیب و غریب رخ می دهد اصلا متوجه نمی شویم کی شروع شده و کی پایان یافته به همین خاطر از حدود صفحه صد رها کردن شخصیت و زمین گذشتن کتاب مشکل است.
همراه شدن با کافکا که آدم رو یاد هولدن کالفیلد یا آنتوان دوانل میندازه و یا ناکاتا پیرمردی دوست داشتنی که همه کودن خطابش می کنند و دوستی ندارد بسیار ساده است، شما هم کم کم در کتاب و دنیای خلق شده ی موراکامی حل می شوید به طوری که در پایان دیگر کافکا در ساحل جزئی از وجود شما شده و از هر چیز به واقعیت نزدیک تر است.
ارجاع های کتاب به چیزهایی که شما و شخصیت های درون کتاب دوست دارند از بتهون، رولینگ استونز و لد زپلین گرفته تا ارجاع به فرنسوا تروفو و چهارصد ضربه و به پیانیست شلیک کن یه حس خوبی به آدم میده یه جورایی لذت بخشه.
کافکا در ساحل رو خیلی دوست داشتم، خواندنش لذت بخش بود وقتی تموم شد بود میخواستم برگردم یه بار دیگه بخونمش، جزو کتابهاییه که همیشه ازش یاد خواهم کرد.
پ.ن: کتاب دو ترجمه ی دیگه داره یکی گیتا گرکانی و انتشارات کاروان و یکی هم پروانه و آسیه عزیزی انتشارات بازتاب نگار. ترجمه ی مهدی غبرایی که من خوندم زیاد چنگی به دل نمی زد و زیاد در متن کتاب دست برده بود. اشکال های مترجم هم کم نیست و سانسور هم بدجوری به بخش هایی از کتاب لطمه زده
...
بخشی از کتاب: داشتن چیزی که نماد آزادی باشد، آدم را خوشحالتر از رسیدن به آزادیی می کند که آن چیز نماد آن است
من آخرین کتابی که خوندم قرآن بود.خدا حرفای جالبی داشت واسه گفتن پیشنهاد میکنم یه سری بهش بزنین!
ممنون می شوم اگر از دوستان عزیز کسی لینک دانلود کتاب معروف فلورانس اسکاول شین را معرفی کند ...