آقا ما کلی گشتیم یه عکس واستون پیدا کردیم. GTA Tehran فقط نوشته هاش رو تغییر بدید. حال می کنید :21: البته یه خورده خنده داره :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آقا ما کلی گشتیم یه عکس واستون پیدا کردیم. GTA Tehran فقط نوشته هاش رو تغییر بدید. حال می کنید :21: البته یه خورده خنده داره :31:
یعنی نظر نداشتید !!!!
من این همه گشتم تا اینو پیدا کردم.
می دونم ضایع هست. حالا بعدا بهترشو گیر می یارم
--------------------------------------------------------------
راستی می تونید پلیس های بین راه رو از روی عکس زیر طراحی کنید
ممنون سعید جان این پلیسه خیلی خوبه :11:نقل قول:
خواهش می کنمنقل قول:
اگر کاری داشتی بگو ما در خدمتیم :46:
ممنون عزیزم اینو قبلا تغییر دادیم ودیدیمش تو سایت پرشین جی تی ای ما خودمون بهتر از اینا رو درست می کنیم البته ناراحت نشید ها از بابت سرچتون هم ممنوننقل قول:
به سفارش آقا محمد هم تا پس فردا چند تا لودینگ درست می کنم می زارم واسه بالا بردن روحیه بچه ها
ببین سعید جان کسی رو نمیشناسی که از کدهای بازی سر در بیاره من خودم الان دو روزه تمام فروم جی تی ای رو زیرو رو کردم هیچی پیدا نکردم :41:نقل قول:
با سلام وخسته نباشید
شما میتونین یه جوری کار کنین که مثلا پلیسا با بی سیم حرف بزنن یا مردم با موبایل صحبت کنن؟؟؟
اگه اینجوری بشه خیلی باحاله
این کارها فقط با کد نویسی درست میشه و ما فعلا به قسمت کدها نرسیدیمنقل قول:
باشه ببینم چی میشه میرم فروم خارجی شاید اونجا پیدا کردیم :31:نقل قول:
راستی طراحی تلفن عمومی یادتون نره :46:
جالبه امیدوارم دوستان عنایات خودشون رو سرازیر کنن البته این میره جزو یکی از لوگو هایی که تو لودینگ هست
و البته در صورت پذیرفته شدن.از سوی بزرگان....و وجود داشتن پلیس های زن در بازی که فکر نمی کنم وجود داشته باشه:31:
دوستان یه سوال کسی نمی دونه جریان ای مراحل رو نمی دونه...؟؟ شما وقتی به یه محل باید برید .....تو مرحله اگه نزدیکش هم بشید حله....مرحله شروع میشه....درست ؟ یعنی تو یه نقطه خاص حتما نباید بایستید ..خوب این یکم ذهن منو مشغول کرده..میی دونم چه طوری ولی تو کدنویسی مراحل بازی که نگاه کردم محدوده نبود!!!!!!!!!!:18: میخوام ببینم شی تعریف شده ؟ آقایون ادیتور خواهشا برند اگه میتونند دنبال یه شی استوانه بگردند تو مدل های بازی ببینند پیدا می کنند یا نه ...
تو بازی دیدید وقتی میخواید وارد یه نوع مراحل بشید تو یه استوانه قرمز باید بایستید.....من اونو رو میخوام متوجه شدم که یه رویداد برخورد هنگام برخوردشخصیت بازی با اون شی استوانه بارگزاری میشه و با اون رویداد می تونیم یکی از اجزای ساده مرحله رو پیاده سازی کنیم ...حالا دوستانی که مدل های بازی رو میدونند کجاست خیلی حرفه ای بگردند واون شی رو پیدا کنند یه استوانه که رنگ اون یه Gradient قرمز به Trancparency هست ...حتی اگه تکستچر اون رو هم پیدا کنید خوبه از روی اسمش میشه فهمید...... سریع نیاز دارم.....:19:
-----------------------در ضمن آقا یحیی پس چی شد ....برام قرار شد آف بزارید ها .....من هم خودم تاپیک ها رو دانلود کردم ولی خودتون اگه برای ترجمه دست به کار بشید ممنون میشم ..
اینم آرم ناجا به جای ستاره :31:
هرکاری کردم دلار تبدیل به تومان نشد ... .لی بعدا سعی میکنم درستش کنم
نقل قول:
من سعی میکنم که این کارو انجام بدم و شی استوانه ای رو پیدا کنم
ولی فکر نکنم توی مدل های GTA بشه Gardient گذاشت . شاید تکسچرش بوده که اونم Trancparency میشه که با MASK نمیشه ( چی گفتم ؟!!):20:
فرق opacity با trancparency چیه ؟؟؟؟؟؟؟
دستت درست فقط آیکن اسلحه هارو هم تغییر بدی توپ میشه :46:نقل قول:
خوبه اما محمد جان آخه مگه شخصيت اول پليس نيست؟؟پس به اونها هم احتياجي نيست.در ضمن خواهش مي كنم دوتا دوتا پست نديد.اين بار هزارم مي گم.:41:نقل قول:
درود ...
از آقای M o h a m m a d گل تشکر میکنم که پست اول را ویرایش کردن :46:
راستی تونستین ساختمان هارو ببرین تو Map ؟؟؟
میر مخمد به یک جاهایی رسیده بود .. دستش درد نکنه .. آخرین مکالماتی که با هم داشتیم .. به نظرم گفت میشه ولی مثل اینکه Ram کم آورده ... ( یک همچین چیزایی )
من تو ساخت منو و .... میتونم کمکتون کنم ....
البته کاره دوست عزیزم Dragon صد در صد از من بهتره ولی گفتم منم هستم و حالا لوگو آخر چی شد ؟؟ :20:
لوگو را بدید تا یکی از روش بزتم ببینید چه طوره .. :10:
M o h a m m a d کارت خیلی خوبه !!!
به نظر من آیکنهای خودش خوبه !! :40:نقل قول:
دستت درست فقط آیکن اسلحه هارو هم تغییر بدی توپ میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی همون طور که گفتم این لوگو بدید تا اون انیمیشنی که گفتم را با لوگو جدید بسازم :40:
بدرود
رضا . ایران :40:
برج میلاد رو تبدیل کردم.
حال کنید فقط تکسچر هست که ردیفش میکنم. بعد هم Col که رد نشه از ساختمون ها
ببینید و حال کنید. پدرم در اوم از اول تیکه تیکه آوردم تو زمودر و همشون سکن کردم آخه بصورت فجیهی نا منظم شده بودن فقط 3 بار از برنامه اومدم بیرون چون اونقدار زوم کرده بودم.
شماره جدید هفته نامه آپدیت شماره قبلی ....
صفحه اول
صفحه دوم
منتظر نظراتتون هستم.
شخصیت اصلی نسخه ی 1:
خیلی عالی شده فقط لینکشو بزار ..نقل قول:
میر محمد واقعا خوب شد برج میلادو درست کردی ... منم امتحان کردم دونه دونه ولی هنگ کرد کامپیوتر نمی دونم چرا اینقدر کشش پایینه خیر سرش رم 1024 و سی پیو 3000 64 بیت داره ولی هی هنگ میکنهنقل قول:
برج میلاد رو تبدیل کردم.
حال کنید فقط تکسچر هست که ردیفش میکنم. بعد هم Col که رد نشه از ساختمون ها
ببینید و حال کنید. پدرم در اوم از اول تیکه تیکه آوردم تو زمودر و همشون سکن کردم آخه بصورت فجیهی نا منظم شده بودن فقط 3 بار از برنامه اومدم بیرون چون اونقدار زوم کرده بودم.
خب اگه یه پلیس بگیره یکیو اون وسط بکشه هیچی بهش نمیگن ؟ میگن آفرین ماشالا بازم بکش چون پیلیسی .نقل قول:
خوبه اما محمد جان آخه مگه شخصيت اول پليس نيست؟؟پس به اونها هم احتياجي نيست
نمونه اش هم اتفاق افتاده ...
ببخشید به خدا حواسم (هواسم) نبود 2 تا پست شد
سلام در مورد اون برج میلاد بگم که عالیه منتها تو بازی قدش اینقدر کوتاس یا بد عکس گرفته شده در ضمن شما اگه با وایس سیتی هم ادیت کرده باشید به برنامه ای بود که وقتی ساختمونی رو به بازی اضافه می کردی باید هم حجم ساختمون به بازی هم فضا می دادی فکر کنم گیر کردن بازی واسیه این باشه شما به بازی حجم اضافه می کنید یا نه؟
در ضمن شما با چی ساختمونا رو وارد بازی می کنید خودش برنامه مخصوص داره ها ؟
محمد جان تلفن عمومی ساختید؟ راستی ما توی گروه قبلیمون به این مشکل بر خوردیم که مپ اونقدر سنگین شده بود که هر لحظه افت فریم شدیدی رو شاهد بودیم. رستوران هم یادتون نره. راستی منتظر مطالبتون برای انتشار در مجله هستم :46: :10:
اگه بچه ها قبول کنن لوگوی تیم ولوگوی بازی رو واستون می فرستم شاید لازمتون بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بفرست.نقل قول:
اگه بچه ها قبول کنن لوگوی تیم ولوگوی بازی رو واستون می فرستم شاید لازمتون بشه
-----------------
littledomn مثل اینکه شما از کدهای بازی سر در آوردین :31: لطفا اگه میتونید کدنویسی کنید بگین.
درود ..
اول از همه یک تشکر توپ از میر محمد عزیز کنم که این برج میلاد ما رو برد تو بازی ..
امید وارم اون مسجد را هم بتونی ببری و ... راستی آزادی را هم دارم فایل 3DS را برات آپلود میکنم ... زهمت اونم بکش :10:
حتما این کارو بکن :40:نقل قول:
اگه بچه ها قبول کنن لوگوی تیم ولوگوی بازی رو واستون می فرستم شاید لازمتون بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره منم موافقم :40: ( میر محمد اون آزادی را الان برات پیغام خصوصی کردم :40: )نقل قول:
برج میلاد بگم که عالیه منتها تو بازی قدش اینقدر کوتاس
بچه ها این خوبه .. یعنی دیگه تمامش کنم یا مشکلی اگه داره بگید تا من اینو ببندم برم سر چیزای دیگه
بدرود
خيلي خوبه فقط بايد يه فكري به حال تكسچرش كنيد.نقل قول:
فكر نكنم تو جي تي اي اينطوري بشه .وقتي اينجوري ميشه كه نقشه اي كه ما ميسازيم بزرگتر از خود سان آندرياس باشه.نقل قول:
محمد جان تلفن عمومی ساختید؟ راستی ما توی گروه قبلیمون به این مشکل بر خوردیم که مپ اونقدر سنگین شده بود که هر لحظه افت فریم شدیدی رو شاهد بودیم. رستوران هم یادتون نره. راستی منتظر مطالبتون برای انتشار در مجله هستم
آقا ميرمحمد هم منتظريم تا برج ميلاد رو با تكسچر ببينيم.در ضمن هفته نامه هم خوب شده.
ترجمه رو که نمیتونم شرمنده من خودم الان یه همه درس دارم و تازه خیلی از آموزش های قبلی رو نتونستم تموم کنم الان من روزانه یک ساعت با کامپیوترم کار میکنم نصفش رو به تایپک سر میزنم و بقیه اش رو ترجمه میکنمنقل قول:
باید برای مجله میر محمد هم ترجمه کنم
راستی من حدود 26 صفحه توضیح در مورد کدهای مختلف بازی رو پیدا کردم میخوای لینکش رو بعدا میزارم چون الان نمیدونم چی بود چیزهای خوبی بود
اون شیئ استوانه ای رو من ندیدم ولی یه علامت سبز بزرگ هست که تو مراحل بالای سر ماشین و آدم هاست رو میدنم کجاست
آقا سعید من همه ی آیکونهای بازی رو عوض کردم یعنی هرچی افتاد جلوی دستم تغییر دادمنقل قول:
محمد جان خواهشا فایل فونت خودت رو برام آپ کن چون من یاد گرفتم چند تا کلمه رو بهش اضافه کنم راستی از چه فونتی استفاده کردی اول ببینم میشه اگه شد برات میفرستم این کلمه ها رو میتونی اضافه کنی :10:
سلام
محمد جان اين هم از نمونه كاري كه خواسته بودي.فقط 10 دقيقه روش كار كردم.(وقتم خيلي كمه)فقط چند تا ساختمون و دو تا جاده هست .(باز هم ميگم خيلي ايراد داره)
مي توني از لينك زير دانلود كني:
اين هم از محل نقشه:
راستی یادم رفت بگم اگر دقت کرده باشید توی Gta 5 وقتی یه ماشینی از کنارتون رد می شد بعد دنبالش می کردید می دیدید نیست. این یه کده برای جلوگیری از افت فریم ولی اگر دست به این کد ها زده بشه ..................... تهران بی تهران :31:
خیلی قشنگ شده :40:
من این پروژه را بستم .. لینکشو واسه اعضای گروه میفرستم :40:
یحیی جان یک سوال ازت دارم .. شما گفتی که همه چیشو عوض کردم .. ایکن .. صدا و .... Texture و خلاصه همه چی ..نقل قول:
آقا سعید من همه ی آیکونهای بازی رو عوض کردم یعنی هرچی افتاد جلوی دستم تغییر دادم
درسته ؟
خوب خالا به نظر خود شما این صدا و Texture و ایکن و ... را که عوض کردی افت حاصل نشده .. یعنی بد نشده ...
از هود بازی بهتر شده ؟
ایت سوال را از خودت پرسیدم چون تو عوض کردی و من ندیدم چه جوری شده ...
میخواستم بدونم یعنی از مال بازی بهتر شده یا تو همون مایه ها هست ؟ :40: :11: :46:
سپاسگذارم ..
الان لینک اون ساختمان را برای همتون میزارم
با دو تا فرمت
یکی Max
و 3DS
بدرود ..
مگه ميشه بد بشه.كار يحيي جان چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟...................:31: درسته:31: :11:نقل قول:
میخواستم بدونم یعنی از مال بازی بهتر شده یا تو همون مایه ها هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم اینو قبول دارم. ولی آهنگ حزب الله نزارید :31:نقل قول:
دوستان یه لوگو واسه تیم ساختم ببینید چه جوریه؟
ولی خداییش اگه خراب شده بگید تا یکی دیگه درست کنم در ضمن زود که می خوام بفرستم واسه مجله
اینم لوگوی بازی که واسه آخرین بار گفتم ببیند بگید که چیز دیگه ای نمیخواد در ضمن من چند تا لودیگ ساختم که فردا یکیشو نشونتون میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خوبه فقط این G بزرگه یه خورده بده :46:
این لوگو دومیت هم عالیه
[quote=saeed_cpu_full;1113701]خوبه فقط این G بزرگه یه خورده بده :46:
منظورت اینکه که کلا عوضش کنم یا کوچیکش کنم
موافقم.نقل قول:
خوبه اما به نظر من اسم گروه بشه Professional GTA makers (سازندگان حرفه اي جي تي اي).خلاصش هم ميشه:PGM چطوره؟چون همونطور كه من قبلا گفته بودم تو ايران فقط پرشين ها نيستند كه.نقل قول:
دوستان یه لوگو واسه تیم ساختم ببینید چه جوریه؟
ولی خداییش اگه خراب شده بگید تا یکی دیگه درست کنم در ضمن زود که می خوام بفرستم واسه مجله
خوبه اما به نظر من اسم گروه بشه Professional GTA makers (سازندگان حرفه اي جي تي اي).خلاصش هم ميشه:PGM چطوره؟چون همونطور كه من قبلا گفته بودم تو ايران فقط پرشين ها نيستند كه.[/quote]
خوبه ولی خداییش من نمیدونم باید بچه ها هم بگم که خوبه یا نه خلاصه هرچی باشه ما که می سازیم
نقل قول:
من که موافقم حالا باید بقیه ی دوستان نظر بدند
این خیلی بهتره :40:
آره این اسم بهتره ولی به نظر من اینم میتونه باشهنقل قول:
خوبه اما به نظر من اسم گروه بشه Professional GTA makers (سازندگان حرفه اي جي تي اي).خلاصش هم ميشه:PGM چطوره؟چون همونطور كه من قبلا گفته بودم تو ايران فقط پرشين ها نيستند كه.
Persian Prodessional GTA Maker
و به مختصر میشه P2GM
درسته پارسها کم هستند و کرد . لر . بلوچ . ترک و ... خیلی بیشتر هستن ولی همه زیر پرچم Persian هستیم ..
چه پار باشیم چه نباشیم ... کسی این روزا دیگه ایران را نمیشناسه ( حتی تو نقشه ) و اونایی هم که میشناسن واسه خاطر ابر مردهای 7000 سال تا 2500 سال پیش میشناسن ( آریایی ه و پارسها )
پس به نظر من Persian هم توش باشه
اسم مختصر گرده هم قشنگ میشه ... P2GM
هر جور حالا بقیه نظر میدن :40:
بدرود .. راستی اعضای گروه GTA Tehran نظرات شخصی تون را بخونید :40:
بدرود
رضا .. ایران :40: