شما تو پست قبلی از چی آموزش ایراد گرفتین؟؟؟نقل قول:
Printable View
شما تو پست قبلی از چی آموزش ایراد گرفتین؟؟؟نقل قول:
البته gsmجون فكر كنم avowuniqueهم درست ميگه .چون خود من تا به حال هيچ برنامه و گيمي رو داخل پوشه kjava نريختم و مستقيما اونها رومموري كپي كردم و هيچ مشكلي هم تو نصب و اجراي برنامه برام پيش نيومده. ميگم يه بار امتحان بكني خوب ميشه ها. البته اگه اين كار مشكلي داشته باشه لطف كنيد راهنماييم كنيد.
البته اينم بگم ها چون كامپيوتر من ويروسي شده و گزينه فولدر اپشنش حذف شده و نميتونم فايل هاي مخفي شده رو ببينم اين كارو ميكنم وگرنه بهتر ادم از راه استانداردش بره. تازه اگه كسي بلده اين مشكلو از كامپيوتر من حل كنه كمكم كنه(منظورم فولدر اپشن هست). لطفا پيشنهاد تعويض ويندوز نكنيد چون به اين كار حساسيت دارم!!!!؟؟؟؟
ناصر جان. باید بعد از نصب ویندوز آنتی ویروس bit difender رو نصب کنی.. همه چیز حله...
راستش... اون موقع ها جواب نمیداد....حالا زمونه عوض شده..حتما....
اگه جواب بده.. هم که خیلی عالیه...
به هر شکل موفق باشید
حله يعني واقعا ديگه حله... اگه تونستم اين انتي ويروس رو پيدا كنم حتما نصبش ميكنم. خدا كنه كه فاير وال هم داشته باشه . ممنون...ديگه من نميگم كه موفق باشي چون موفقي ديگه. مگه نه؟
نقل قول:
حله.. یعنی حله.....:20: :31:
لطف داری داداش....امیدوارم همه موفق بشن.. البته مثل من نشن..چون موفق نبودم...:46:
موفق باشی:21:
من دنبال يك منستر پك مي گردم كه بتونه رم 1gb رو ساپورت كنه و در ضمن زبان فارسي رو هم ساپورت كنه. اگه كسي آدرس فايل رو داره لطفا بگه. ممنون
با سلام
من یک گوشی v3x دارم که یه دو سه ماهی بیشتر نیست که خریدم ولی بعضی اوقات هنگام مکالمه در 2 دقیقه اول قطع می شه و باید دوباره شماره گیری کنی که بار دوم درست میشه و دیگه قطع نمیشه میخواستم ببینم مشکلش چیه
عزیز با تغییر منستر پک که نمی تونی.. قابلیت سخت افزاری به گوشیت.. اضافه کنی..نقل قول:
من دنبال يك منستر پك مي گردم كه بتونه رم 1gb رو ساپورت كنه و در ضمن زبان فارسي رو هم ساپورت كنه. اگه كسي آدرس فايل رو داره لطفا بگه. ممنون
بر اساس S/W گوشیت....برو اینجا بگرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیز....نقل قول:
با سلام
من یک گوشی v3x دارم که یه دو سه ماهی بیشتر نیست که خریدم ولی بعضی اوقات هنگام مکالمه در 2 دقیقه اول قطع می شه و باید دوباره شماره گیری کنی که بار دوم درست میشه و دیگه قطع نمیشه میخواستم ببینم مشکلش چیه
خیلی از گوش های جدید و قدیمی از این جور مشکل ها دارند... چاره خاصی ندارن.. یعنی بعد از مستر ریسیت.. تنها راه فلش است....
موفق باشید
یه برنامه برای ویرایش عکس و زوم کردن عکس سراغ دارین اگه آدرس بدین ممنون میشم
من v3x های زیادی رو دیدم که همینجوری 1گیگ رو ساپورت میکنه!نقل قول:
فکر نکنم همچین برنامه ای برای موتو باشه من دنبالش گشتم نبود ولی در هر حال ممنون میشم هر کی داره بذاره.نقل قول:
با سلام
من یه v3x دارم که
1- مموری مسیج هاش پر شده و پیغام میده میخواستم ببینم راهی هست که بشه تعداد مسیج ها رو نا محدود کرد
2- بعضی نرم افزار ها مثل ویرایش عکس رو نداره با update کردن به نرم افزارای گوشیم اضافه می شه یا نه اصلا update کردن گوشی چکار میکنه
ببخشيد كسي ويروس كش براي موتورلا v3x داره ؟
با update کردن نرو افزار خاصی به گوشیت اضافه نمیشه.میتونی بری و دنبال نرم افزار مورد نظرت البته جاوا باشی.نقل قول:
اصولا گوشی هایی که سیستم عامل ندارن مثل v3x نیازی به انتی ویروس ندارن.نقل قول:
tank you az inke javabam ro dadin
من جديدا يك مموري خريدم... فقط يك مشكل داره اون هم اينه كه بعضي وفتها يك سري فايلهاي تصويري يا صوتي رو نشون نميده.. يعني تا قبلش نشون ميداد ولي يكدفعه غيب مي شوند همچنين برنامه هاي نصب شده...البته روي مموري هستش چون وقتي به كامپيوتر وصل مي كنم همشون هستند ولي گوشيم نشون نميده... فكر مي كنيد بايد چي كار كنم... البته يك بار تمام اطلاعات رو روي مموري پاك كردم ودوباره برگردوندم تقريبا درست شد... در ضمن خود بخود بعضي از فايلها رو كه سالم بودند نميخونه و پيغام file is currept رو ميده... يعني ميگه فايل خراب شده...
خواستم زبان گوشيمو فارسي كنم و R252211LD_U_85.98.70R_Lang0033_reflash با RSD_LITE_3_6 ريختم رو گوشيم كه اين phone failed initial security verification checks.HAB error 0x8D ارورو داد
كمك كنيد. گوشيم روشن ميشه ولي هيچ كاري نميكنه . نميشه مسيجامو بخونم
تازه خريدم به خدا. حالم گرفته شد
شما بعد از فرمت مموری باید 4 پوشه به نامهای kjava . picture.audio. video درست کنی و فایلهای مورد نظر رو در پوشه مربوطه میریزی.نقل قول:
برای برنامه ها هم اگه نیومد یکبار گوشی رو خاموش روشن کن میاد.
شما احتمالا همه درایور ها رو درست نصب نکردی... که باعث شده همه فایلها بطور کامل ریخته نشه؟نقل قول:
شایدم فایل مونستر پک مشکل داشته سعی کن یکبار دیگه امتحان کنی یا دوباره با مونستر پک اصلی فلش کن.
یک برنامه خاص برای فیلمبرداری
اگه وجود داشته باشه
که دیگه با خود برنامه گوشی فیلم برداری کنیم
شاید کیفیتش بهتر ی فیلم برداری کرد .
نقل قول:
دوستمون راهنماییت کردن ولی یک احتمال دیگه هم داره اونم اینه که گوشیتون voodaphon باشه.توی این حالت این پک ریخته نمیشه .
salam
man danlod kardam be memori goshi rikhtam nasb nashod yani ejra nemishe
mishe begin bad az danlod chikar bayad bekonam
mamnon misham
با سلام گوشی من v3x با نرم افزار R252211LD_U_85.9A.80R دارم هر چه میگردم فایل فلش عربی آنرا گیر
نمیارم چطوری آنرا پیدا کنم ؟ لطفا راهنمائی کنید
سلام اگه میشه برنامه هایی که با موتورولا مدل KRZR k1m کار میکنن رو هم بزارین. ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین با این فایل می تونی فلش بزنی آخرین ورژن فلشی که پیدا کردم ....فقط 2 تا نکته:نقل قول:
1.با نرم افزار RSD Lite 3.5 فلش بزن
2.در پایان فلش زدن ممکنه نتیجه رو Failed بده شما توجه نکن گوشی رو یه بار خاموش روشن کن عربیت OK شده:10:
نامحدود كردن فيلم برداري گوشي هاي موتورولا راهي هم داره!؟
سلام به همه دوستان
می خواستم بدونم این فایل تقویت صدای v3x برای اسپیکر گوشی ضرری نداره چون من که رو گوشیم نصب کردم بعضی از آهنگها رو که میخونه حس میکنم برای اسپیکر ضرر داره چون صداش طبیعی نیست و همراه با لرزش
ببخشید کسی می تونه skin اصلی v3x رو برام بزاره
سلام.حتما توی زندگی این رو فهمیدی که توی اصل هر چی دست ببری ضرر داره.آره ولی همیشه سعی کن که روی 6 قرار بدی.نقل قول:
آخه این فایل فرکانس رو 110db بالا میبره که خوب بلند گوی موتو زیاد توانش رو نداره.
سلام
حالا میشه این فایل تقویت صذا رو از روی گوشی برداشت یا نه ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط vahidjon
خواستم زبان گوشيمو فارسي كنم و R252211LD_U_85.98.70R_Lang0033_reflash با RSD_LITE_3_6 ريختم رو گوشيم كه اين phone failed initial security verification checks.HAB error 0x8D ارورو داد
كمك كنيد. گوشيم روشن ميشه ولي هيچ كاري نميكنه . نميشه مسيجامو بخونم
تازه خريدم به خدا. حالم گرفته شد
البته من هم به چنين مشكلي برخوردم ... ظاهرا فقط يك راه داره اون هم اينه كه گوشيت رو فلش كني.. فكر كنم مشكل از اين بوده كه ما فون بوك مون رو پاك نكرده بوديم...
cancellation
به احتمال قوی گوشیتون یا voodaphon بوده یا لودرش با لودر پک زبانت یکی نبوده.به هر حال این ایراد رو روی همهی گوشی ها میده ولی شانسه تو احتمالا گوشیت هم خونی نداشته.باید فلشش کنی.نقل قول:
میتونی به پستهای قبلی سری بزنی و فایل فلش رو دانلود کنی.
توی لینک زیر هم میتونی فایل فلش مورد نظرت رو پیدا کنی.
آدرس لینک:
راستی اگه میخواستی اس ام اسات رو داشته باشی با p2k برو توی سیستم و 3 فایل MDSM_FAT_FILE و mdsm_file و MDSM_MSG_BLK_FILE رو کپی کن بعد از اینکه فلش کردی بفرست سر جاش.:20:
آره میشه.با P2K برو توی سیستم گوشیت و همونجایی که فایلت رو ریختی.اگر از فایل قبلیت بک آپ گرفتی دوباره بریزش روی فایل صدات.نقل قول:
اگه نداری بگو تا برا آپلود کنم بگیریش.اینطوری گوشیت میشه مثل اولش:27: .
saead_hcc_3000 سلام
ممنون از اینکه جوابمو میدی
من از فایل قبلی آپ نگرفتم اگه میشه برام آپلودش کن
سلام بچه هاا ما هم امدیم
آقا سعید اگه ممکنه اینجا بزار ما هم استفاده کنیم
بعد یه سوال برای اینکه بخواهیم فایل تقویت صدا رو پاک کنیم باید همه ولوم هارو هم دوباره بزاریم روی 2 ؟
آقا یه سوال دیگه اونم این که من وقتی V3x خریدم یهنی موتو جونم از همون اول لنگوییج پک 0032 روش بود
این یعنی چی ؟
یعنی ممکنه فلش شده باشه ؟
سلام
دوتا سوال داشتم :
1-میگم این گوشی من موقعی که می خوام باهاش تماس بگیرم برای بار اول که صدام اصلا به اون طرف نمی ره ولی من صدای اون طرف رو میشنوم ولی اگه قطع کنم و دوباره تماس بگیرم درست میشه مشکلش چیه ؟
2- وقتی که مثلا 10 دقیقه باهاش صحبت میکنم گوشی خیلی گرم میشه میخواستم بدونم گوشیم مشکل داره یا در کل همینجورین ؟
سلام ehsan جان.نقل قول:
متاسفانه بخاطر يك مشكل كاري اومدم يزد ولي تا 3 روز ديگه بر ميگردم و فايل ها رو برات ميزارم.چشم:31: