ریجن J/asia بهتره چون بازیهاش تو ایران سریعتر میاد.تو ایرانم بیشتر همین ریجن جا افتاده.
یه نکته ی مهم دیگه اینکه درایو کنسولت اگه توشیبا/سامسونگ باشه بهتره تا اینکه هیتاچی/ال جی باشه.
ریجن J/asia بهتره چون بازیهاش تو ایران سریعتر میاد.تو ایرانم بیشتر همین ریجن جا افتاده.
یه نکته ی مهم دیگه اینکه درایو کنسولت اگه توشیبا/سامسونگ باشه بهتره تا اینکه هیتاچی/ال جی باشه.
سلام.
آقا این ورژن آسیای Pes 2008 کی میاد؟
کسی خبر نداره؟
با سلام به دوستان من می خوام xbox360 بخرم کدام ریجن که هم بازی هاش زود میاد هم بازی هاش بیشتره؟
سلام، شما همون J رو بگیرید؛ چون تقریبا ریجن UC دیگه گیر نمیاد. البته بیشتر بازی هایی که عرضه میشن Free Region هستن... و نمیشه گفت بازی J از UC کمتر یا بیشتره ...نقل قول:
با سلام به دوستان من می خوام xbox360 بخرم کدام ریجن که هم بازی هاش زود میاد هم بازی هاش بیشتره؟
موفق باشی
mer30 پس J بهتره تقریبا؟
elite بهتره یا premium من که قاطی کردم یکی کمکم کنه.
حدود یک صفحه ی قبل گذاشتم میتونید استفاده کنید.نقل قول:
نتیجه ای که من گرفتم انگار پرمیوم از elite بهتره
سلام اگه دستگاهو کپی خور کنیم اونوخت میشه انلاین بازی کرد؟
آره عزیز.نقل قول:
فقط تغییر رجیون امکان بن شدن رو میبره بالا. تازه اونم امکانش هست بتونی قصر در بری.
با سلام یه مغازه معرفی کنید که سی دی های sport زیادی برای xbox360 داشته باشه با تشکر.
نقل قول:
پیکسل.وست گیم.نکست جن....اینا همشون بازیهای جدید رو میارن .
به سایتشون که مراجعه کنی آرشیو بازیهارو میتونی ببینی
Fifa 07.
fifa 08
.PES 2008
.PES 6
.Virtua tennis 3
.nba live 08.
table tennis
gta جدید برای xbox360 اومده؟
فکر کنم سه ماه اول 2008 میاد
قیمت پرمیوم تا تابستان پایین میاد؟
الان چنده؟
ولی تو سایته ایکس باکس زده بود اومده!gta viنقل قول:
دوست عزیز morrigan_neit جواب شما در پست 912 است.
با سلام خدمت مدیران سایت من میخوام ایکس باکس 360 بخرم لطف کنید آدرس نکست گیم در تهران بدید ممنون میشم
قیمت کنسول پک پرمیوم رو هم میخوام بدونم تو سایت خود ایکس باکس پرمیوم زده 349$ پک الیت زده 449$ و پک کور یا آرکید(Arcade ) زده 279$ تو ایران کجا واسه خریدن بهتر و مطمنتره ؟
کد:www.XBOX.com/en-us:19::19::19:
سلام من میخوام ایکس بلاکس360 بخرم متاسفانه ساکن تهران نیستم اگه لطف کنید بگید آدرس نکست گیم و جاهی که ایکس باکس360 مفروشن که هم مطمن باشن و منصفتر ممنون میشم,
نقل قول:
به نظر من از همون شهری که توش ساکنی بهتره.از تهران خریدن خیلی ریسک داره مخصوصا اینکه خودتم موقع خرید نیستی.
ولی به هر حال این آدرس اینترنتی فروشگاههای معتبریه که Xbox 360 میفروشن.تو سایت آدرس و شماره تلفن هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pixel385.com
کد:www.nextgen.ir
از نکست جن بگیر مطمئنه. nextgen.irنقل قول:
آدرسشم تو سایتش هست
قیمت کنسول پک پرمیوم رو هم میخوام بدونم تو سایت خود ایکس باکس پرمیوم زده 349$ پک الیت زده 449$ و پک کور یا آرکید(Arcade ) زده 279$ تو ایران کجا واسه خریدن بهتر و مطمنتره ؟
و اینکه این قیمتهای که تو سایت خود ایکس باکس هستش تو ایران هستش یا اینکه همش روی کاغذ.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1بار جواب دادیم دیگه چرا دوباره پست دادی؟
الان تو ایران پریمیوم دورو بره 400ه.
سعید جان حالا چرا شاکی میشی..!!
اگه من میپرسم علتش اینکه احساس میکنم 60/70 تومان داره میره تو پاچم.اگر 10% هم گمرک بخوره باز 400 تومن در نمیاد.؟
عزیز من حرف شما متین ولی مایکروسافت متاسفانه یا خوشبختانه اینجا نمایندگی نداره که روی قیمت ها نظارت داشته باشه !نقل قول:
شاکی نشدم. نوکرتم هستمنقل قول:
سعید جان حالا چرا شاکی میشی..!!
الان با بهترین قیمت داره فروش میره تو تابستون 520 تومن بود. اگه بخوای از اون ور بیاری باید هزینه کپی خور کردنم بدی که چیزی نیست حداکثر 15 تومن.نقل قول:
اگه من میپرسم علتش اینکه احساس میکنم 60/70 تومان داره میره تو پاچم.اگر 10% هم گمرک بخوره باز 400 تومن در نمیاد.؟
خلاصه بگم زیاد ضرر نمیکنی.
بیش فروش بوده شما اشتباهی متوجه شدی:41:نقل قول:
okey سعید جان مرسی از جوابتون . باشه تا جبران کنیم.
حالا بیشتر باهم در ارتباط هستیم?
من میخام xbox360 premium بخرم.هیچ اطلاعی در باره این کنسول ندارم.میشه یه نفر درباره ی 3 چراغ توضیح بده؟اصلا اینا واسه چی هس؟موقع خرید چیو تست کنم که کنسول خراب بهم نندازن و بتونم از xbox لذت ببرم؟
لطفا یه توضیح کامل بدین.
ممنون
شما به صفحه ی اول رجوع کنید.:20:نقل قول:
منون
ولی انجا ننوسته موقع خرید چیکار کنم؟
تنها کاری که میتونی بکنی اینه که بارکد دستگاه و جعبشو چک کنی و از جای معتبری خرید کنینقل قول:
ok ممنون و مرسی
در موقع خريد به چيزی نميخواد توجه کنی. فقط ببين سالمه يا نه؟!
بعد هم برای اینکه این مشکلات پيش نياد بايد با کنسول به نرمی رفتار کنی. يعنی انتظار نداشته باشی مثل کامپيوتر 5 ساعت بشينی پاش هيچيش نشه. 2 ساعت بازی کن. 1 ساعت خاموش کن. تا سرد بشه.
يکی از فن هاشم حتما 12 ولت کن همونجا که ميخری. و يک اینتر کولر با سوکت آهنی هم بزار.
حواست باشه که پلاستيکی نباشه چون اگه کنسول داغ کنه آب ميشه.!! مشکلی که برای من پيش آمد.
و اینکه حتما مدل 2007 بگير. يک وقت 2006 بهت نندازن که ضرر ميکنی
مجله معتبر gameinformer اعلام کرد برای اولین بار فروش X360 از فروش PS3 ژاپن !!! پیشی گرفت !
علت این اتفاق بزرگ فروش خوب بازی انحصاری 360 به نام Ace Combat 6: Fires Of Liberation اعلام شده !
فروش آخر هفته قبل (4نوامبر ) دو کنسول :
Xbox 360 : 17,673
PS3 : 17,434
همانطور که میبینید اختلاف زیاد نیست ولی همین پیشی گرفتن فروش 360 نسبت به PS3 در ژاپن ! اتفاق خیلی بزرگیه !
منبع :
کد:http://www.gameinformer.com/News/Story/200711/N07.1109.1217.47925.htm
هیچم این چیزا لازم نیست شما فقط کافیه فن های کنسول رو 12 ولت کنیدنقل قول:
و جاش هم خنک باشه اونوقت حتی 5 ساعت متداول هم بشینید پاش هیچیش نمیشه
در ضمن اینتر کولر نصب کردن تاثیرش خیلی خیلی کمتر از 12 ولت کردن فن هاس حتی
اگه قدرت فن های اینتر کولر 2 برابر فن های 12 ولت شده ی کنسول باشه باز هم تاثیرش
خیلی کمتره
این حرفم هم اثبات شدس و برای مطمئن شدن هم میتونید به سایت بازی سنتر مراجعه
کنید
نقل قول:
هیچم این چیزا لازم نیست شما فقط کافیه فن های کنسول رو 12 ولت کنید
و جاش هم خنک باشه اونوقت حتی 5 ساعت متداول هم بشینید پاش هیچیش نمیشه
در ضمن اینتر کولر نصب کردن تاثیرش خیلی خیلی کمتر از 12 ولت کردن فن هاس حتی
اگه قدرت فن های اینتر کولر 2 برابر فن های 12 ولت شده ی کنسول باشه باز هم تاثیرش
خیلی کمتره
این حرفم هم اثبات شدس و برای مطمئن شدن هم میتونید به سایت بازی سنتر مراجعه
کنید
حالا بيا بزن. این چه طرزه حرف زدنه بچه؟
دوست ندارم بحث کنم . منم اینتر کولر نذاشتم اما فقط پيشنهاد دادم. بستگی به خود طرف داره. فکر نکنم اون هم بياد هر حرفی که من زدم بدون تحقيق انجام بده.
بازی بسیار زیبای assassin creeds ریلیز شد
-----------------
راستی من شنیدم halo3 x360 edition از cpu های 65 nm استفاده میکنه این خبر صحت داره؟
این کنسول تو ایران هم پیدا میشه؟