مطمئنی؟ الان من که دارم دفترچه رو میفرستم لازم نیست واکسیناسیون رو انجام بدم؟!نقل قول:
در ضمن نيازي به واكسيناسيون نيست
مطمئنی؟ الان من که دارم دفترچه رو میفرستم لازم نیست واکسیناسیون رو انجام بدم؟!نقل قول:
در ضمن نيازي به واكسيناسيون نيست
متولد نیم سال دوم 68 هستم و الان دانشجوی ترم 5 هستم ، میخواستم بدونم تا وقتی که دانشجو هستم نیازی به پست کردن دفترچه نیست؟
معافیتش دائمه؟نقل قول:
برای معافیت چیکار باید کرد؟؟
بعد اگه محلت ارسال دفترچه گذشته باشه میشه بعدش معافیت گرفت؟؟
ممنون
تا 6 ماه بعد از اتمام تحصیل هم میتونی دفترچه رو پست نکنینقل قول:
ُلام دوستان دیگه کم کم دارم نا امید میشم!نقل قول:
اگه راهی هست پی به ما هم امید بدهید!
سلام به همگی
یکی از دوستان در همین پست های آخر در جواب نوشته بود متولد 2 مهر 69 که دفترچه نفرستاده احتمالا غیبت میخوره.با خوندن این مطلب داغون شدم...
تو این سه چهار روز 2 بار به نظام وظیفه زنگ زدم و پرسیدم.برای اینکه مطمئن بشم دیروز رفتم میدان سپاه واحد مشاوره و پرسیدم.
اما سوال و جواب من و نظام وظیفه:
گفتم: متولد 2 مهر 69 ام دفترچه هم تا حالا نفرستادم .امسال کنکور دادم قبول نشدم.پیش دانشگاهی رو حضوری تو خرداد 88 گرفتم. آیا الان غیبت خوردم؟
جواب : نه
گفتم: باید چی کار کنم که غیبت نخورم و بتونم کنکور 89 شرکت کنم؟دفترچه بفرستم؟
جواب : هیچی شما بشین درس بخون. متولدین نیمه دوم 69 چه دفترچه بفرستن چه نفرستن اعزامشون مهر 89 هستش و تا اون موقع غیبت نمی خورن.!!!
گفتم: حالا من بیام دفترچه بفرستم تو برگه اعزام میخوره مهر 89؟
جواب: نه معلوم نیست شاید بخوره امسال.
این بود گفت و گوی من و مرکز مشاوره نظام وظیفه(حضوری) + 2 بار تماس تلفنی
با این حساب بالاخره ما باید چی کار کنیم؟
مگه سال دیگه اگه دانشگاه قبول شیم برای ثبت نام به برگه اعزام بدون غیبت نیاز نداریم؟
نیازمند راهنمایی دوستان
من بر خلاف همه که میخوان معاف بشند ، معاف شدم
ولی یک مشکلی هست امروز من رفتم برای گواهینامه نوشته برای معافیت پزشکی باید از راهمایی رانندگی تایید بشید من به خاطر چشم معاف شدم حالا چکار کنم ممکنه تایید نکنند ( چشمم هرکدوم 4.5 هست ) آیا دوندگی داره
من میتونم گواهی اشتغال به تحصیلم بگیرم کدوم راحتره
خوب مسلما اشتغال به تحصیل ...نقل قول:
میری یه برگه برا گواهینامه از محلی که تحصیل میکنی میگیری ...
همشو گفتي به جر معافي تحصيلي و وثيقه ؟!!!1
به نام خدا.
با سلام.
سوال مهمي در مورد معافيت تحصيلي برايم پيش آمده.
من متولد اسفند 68 هستم. و در سال گذشته با مراجعه به سازمان وظيف عمومي برگه اعزام به خدمت و بدون مهر غيبت رو اخذ کردم. و البته تا تاريخ بهمن 88 تمديد شد.
سپس در آزمون وردي دانشگاههاي سال 87-88 شرکت کرده و هم اکنون دانشجوي ترم اول رشته برق در دانشگاه آزاد اسلامي هستم. و برگه اعزام به خدمت رو به دانشگاه تحويل دادم.
حالا قصد دارم که در آزمون ورودي دانشگاههاي سال 88-89 شرکت کرده و انشالله در دانشگاه سراسري و روزانه قبول شوم.
ميخواستم بپرسم در صورت قبولي آيا مجاز به ثبت نام هستم؟ يعني با گذراندن 2 ترم تا تابستان 89 و سپس انصراف از دانشگاه آزاد براي ثبت نام در دانشگاه دولتي مشکلي به لحاظ وظيفه وجود ندارد؟ لازم به ذکر هست که در آزمون سال گذشته در مقطع روزانه قبول نشدم.
خواهش ميکنم زودتر بهم جواب بديد. توي سايت به جوابهاي متناقضي رسيدم. منتظرم.
من دارم کارای معافیت کفالتم رو میکنم -هنوز نفهمیدم اموزشی داره یا نه-
اما سوال اصلیم : ایــــــا افراد معاف باید معایـــــــــنه و واکسیناســـــــیون بشن یا نه ؟؟؟
:10:
من که کاملا گیج شدم!! تا حالا اینطوری که اونا میگن نبوده!! پارسال متولدین نیمه دوم 68 باید حتما دفترچشون رو میفرستادن تا غیبت نخورن... یعنی الان قانون عوض شده؟! من که میگم اینا الان یه چیزی میگن بعد میزنن زیرش!:13:نقل قول:
ولی چیزی که مشخصه اگر هم دفترچه بفرستیم و تاریخ اعزام همین امسال هم بیفته میشه اونو تا بعد کنکور و اعلام نتایج تمدید کرد ( تبصره 1 صفحه 6 دفترچه)
سلامنقل قول:
این جوابی که به من دادن برای خودم هم عجیبه...ضمن تایید حرف شما باید بگم که نمیشه به نظام وظیفه اعتماد کرد .ممکنه موقع ثبت نام در دانشگاه مشکل پیش بیاد و بزنن زیر همه چیز.
به همین خاطر و با وجود حرف اونا ، میخوام دفترچه رو بفرستم .فکر میکنم شما فرستادی.لطفا بگید چه برگه هایی رو باید پر کنم؟فکر کنم برگه 2 و 3 که مربوط به "وضعیت مشمولان" و "تحصیلات غیر دانشگاهی" هستش کافی باشه.درسته؟
واکسن و معاینه که لازم نیست؟
ممنون از شما
نه لازم نیست معاینه و واکسیناسیون بشننقل قول:
والا من که امروز رفتم معاینه و واکسیناسیون رو هم انجام دادم ولی واقعا نمیدونم ضروری بود یا نه !ولی خب تو دفترچه نوشته واسه گرفتن برگه اعزام باید این کارا رو هم کرد (همون بالای صفحه 7 )نقل قول:
شما اگه یکی دو روز صبر کنی من فردا یا پس فردا میرم واسه ثبت اطلاعات و این کارا بعد خبرشو بهت میدم که معاینه و واکسیناسیون لازمه یا نه ...
من دفترچه رو فرستادم
معاينه و واكسيناسيون لازمه اما اون برگه اي رو كه از مدرسه گرفتم و بردم آموزش و پرورش مهر زد و اصلا نگاهم نكرد...!
ما بی جواب موندیم.
نقل قول:
بله میتونید در صورت قبولی در دانشگاه دیگه از این دانشگاه انصراف داده و در اون دانشگاه ثبت نام کنید
نقل قول:
خواهش ميكنم به اين سوالم جواب بديد.
توي سايت سازمان وظيفه نوشته بود كه فقط يكبار در هر مقطع تحصيلي ميشه از معافيت تحصيلي استفاده كرد!!!!
حالا من كه برگه اعزام به خدمتو به دانشگاه دادم و الان دانشجو هستم فكر كنم كه از معافيت تحصيلي استفاده كردم. !!:41:
يعني ديگه نميتونم توي كنكور 89 شركت كنم؟؟؟؟
لطفا جوابمو بديد.
تا جایی که من میدونم نمیتونین.اگه امسال تو یه رشته دیگه قبول بشین باید اول از دانشگاهی که الاننقل قول:
دانشجوش هستین انصراف بدین.وقتی هم انصراف دادین مدارکتون رو میفرستن نظام وظیفه.اگه اینطوری نبود
من خودم امسال یه رشته چرت ثبت نام میکردم(به عنوان پشتوانه) که سال بعد از یه رشته بهتر قبول بشم و
برم اونو ادامه بدم.
با سلام.البته اینجورم که شما میگید نیست چون توی سایته نظام وظیفه هم نوشته که دانشجویانه ورودی سال 86 به بعد اگر کمتر از 4 نیمسال تحصیلی از زمان ثبت نامشون گذشته در صورت قبولی در رشته جدید میتونن از رشته/دانشگاه قبلی انصراف داده و در رشته/دانشگاه جدید ثبت نام کنند.حالا اگه خیلی شک دارین بهترین کار اینه که یا زنگ بزنین نطام وظیفه ویا حضوری مراجعه کنید!نقل قول:
سلام
دوستان عزیز MORINIO و Unknown بالاخره من متوجه نشدم باید چیکار کنم؟آخه ما که نمیخواهیم بریم خدمت(مقدس)سربازی چرا باید معاینه بشیم و واکسن بزنیم؟ضمنا دوست عزیزمون sajad چند صفحه قبل یه جا در جواب خود من نوشته بود که نیازی به واکسیناسیون نیست.چند روز قبل که زنگ زده بودم واحد مشاوره نظام وظیفه اونا هم گفتن که واکسن لازم نیست.
والا به خدا گیج شدم!!!
حالا این معاینه و واکسن هر دوشون رو میشه یه جا انجام داد؟موقعی که دفترچه گرفتم یه آدرس بهم دادن.
یه سوال دیگه:
اگه من دفترچه رو تا حداکثر 20 آبان بفرستم حدودا چند روزه اون برگه کذایی میاد؟راستی میاد در خونه؟
ممنون به خاطر راهنمایی هاتون
سلام
من این دفترچه رو گرفتم الان باید کل اون چیزایی که صفحه 7 نوشته انجام بدم یعنی همه اون برگه هایی که نوشته رو پر کنم و ...
این واکسیناسیون چی؟ آخه من یه دفعه سال سوم رفتم یه واکسن زدم این همونه؟
این معاینه پزشک ها هم واجبه؟ اگه آره کجاها میتونم برم معاینه شم؟
بعد من دقیقا تا کی مهلت دارم بفرستم؟ اینجا نوشته تا 6 ماه پس از فراغت. ولی این فراغت دقیقا از کی شروع میشه؟از آخرین روزی که رفتم مدرسه؟ از آخرین امتحانی که دادم؟ از روزی که کارنامه گرفتم؟(من پارسال پیش دانشگاهی بودم)
نقل قول:دوستان باید معاینه و واکسن رو انجام بدید. حتی اگر فقط قصد تمدید مهلت اعزام رو دارید. چون وقتی پرونده شما برای بررسی بره به مرکز سازمان اگه ناقص باشه برگشت میخوره و دیگه بازبینی نمیشه!!نقل قول:
پس برید و واکسن رو بزنید. از بعد دیگه هم واکسن مجانی رو برید بزنید که حال میده!
سلام دوستان.صفحه 36 دفترچه من سفیده.دفترچه شما هم اینطوریه؟لطفا سریع جواب بدین وقت ندارم.تا 18 ام باید همه کاراشو انجام بدم.
دلیل ویرایش :صفحه قبلش رو خوندم.باید جدا کنم واسه همین سفیده.
من فقط میدونم اون 6 ماه مال فارغ التحصیلان دانشگاهی هست اما اینکه ما که پیش رو تموم کردیم تا کی فرصت داریم رو نمیدونم!ولی کلا هرچه زودتر بفرستیم بهتره! : دینقل قول:
بعد من دقیقا تا کی مهلت دارم بفرستم؟ اینجا نوشته تا 6 ماه پس از فراغت. ولی این فراغت دقیقا از کی شروع میشه؟از آخرین روزی که رفتم مدرسه؟ از آخرین امتحانی که دادم؟ از روزی که کارنامه گرفتم؟(من پارسال پیش دانشگاهی بودم)
من امروز رفتم که مدارکو تحویل بدم این برگه رو هم برده بودم ولی گفت باید اون برگه شماره 3 ( تعیین وضعیت تحصیلی مشمول غیر دانشگاهی) رو هم پر کنی و هم مدیر مدرسه هم مدیر آموزش وپرورش مهر بزنن بعد بیاری!واقعا کاراشون مسخرس!این برگه ای که از مدرسه گرفتم (برگه اعلام فراغت از تحصیل متوسطه و پیش) دقیقا همون برگه شماره 3 دفترچه هست ولی اینا که حالیشون نیست! خلاصه اینکه کارمون چند روز عقب افتاد!نقل قول:
راستی یه سوال دیگه : من کارت ملی ندارم . چند روز پیش رفتم واسه گرفتن کارت ملی و اینا یارو گفت دو ماه دیگه صادر میشه! اونوقت حالا من چیکار کنم؟! کپی کارت ملی ضروریه؟
شما کل کاراتون چقدر طول کشید؟امضای رئیس ناحیه هم لازمه؟نقل قول:
دوستان لطفا این شرایط دوست من رو ببینید و کمک کنید :
من متولد آذر هستم سال 68 که خوب میشه نیمه دوم.
بعد من نتونستم تو کنکور ازاد شرکت کنم و نیمه دوم هم هست واسه کنکور که تو اذر یا دی میاد دفترچش درسته؟
بعد من الان دفترچه سربازیمو دادم و وسطای دی باید بروم.
سوال اینه که میتونم برای اخرین بار تو این نیمه دوم ازاد شرکت کنم؟؟؟
ممنون
شما دفترچتون رو کی ارسال کردین و جوابش کی اومده؟نقل قول:
منظورتون از نیمه دوم آزاد چیه؟
مال من که نه من معاف هستم!
مال دوستمه که از زبون خودش نوشتم
خوب میگه اذر پارسال فرستاد دفترچرو و افتاد 17 دی سال بعد که میشه دو ماه خورده ای دیگه باید بره خدمت
و منظور از نمیه دوم اینه:
نیمسال دوم!
یعنی دانشگاه ازاد 2 بار در سال دانشجو میگیره . 1. ابستون 2. اذر یا دی
این دوست من میتونه باز شرکت کنه؟
یا باید بره سربازیشو یکی دو ماه بندازه عقب ؟ (خودش گفت میشه باید بره نظام وظیفه البته من خبر ندارم اصلا)
منظورتون همین کارای واسه تکمیل مدارک هست؟ اگه منظورتون همینه که زیاد طول نکشید!:31: تو یه نصفه روز همه کاراشو میشه انجام داد.نقل قول:
ضمنا امضا و مهر رئیس ناحیه آموزش پرورش هم لازمه ...چون امروز به من گیر داد که چرا مهر نداره!
اگه منظورتون از طریق آزمون سراسریه دانشگاه آزاد هست که تو تابستون برگزار میشه دوستتون نمیتونه بده.(چون قبل از کنکور باید بره خدمت)اینی هم که میگین 2 بار دانشجو میگیره من خبر ندارم.ولی تا این حد میدونم که هم ترم پاییز و هم ترم زمستون رو از طریق آزمون سراسری آزاد گزینش میکنه.نقل قول:
باز اگه دوستان اطلاعی دارن این دوستمون رو راهنمایی کنن.
آره.منظورم همینا بود.واکسن و معاینه پزشکی هم رفتی؟اون چقدر طول کشید؟نقل قول:
فرم دیگه ای که لازم نیست؟همه چیز رو باید تو دفترچه پر کنیم؟
تا 18 ام باید بفرستم وگرنه غیبت میخورم. واسه همینه دارم همه چی رو میپرسم که دوباره کاری نشه.
مرسی که جواب دادیدنقل قول:
اگه منظورتون از طریق آزمون سراسریه دانشگاه آزاد هست که تو تابستون برگزار میشه دوستتون نمیتونه بده.(چون قبل از کنکور باید بره خدمت)اینی هم که میگین 2 بار دانشجو میگیره من خبر ندارم.ولی تا این حد میدونم که هم ترم پاییز و هم ترم زمستون رو از طریق آزمون سراسری آزاد گزینش میکنه.
باز اگه دوستان اطلاعی دارن این دوستمون رو راهنمایی کنن.
نه منظورم تابستونش نیست . خودش میدونه که باید بره سربازی و تابستونم غیر ممکنه
این منظورش همون ازمون تو اذر یا دی ماه هست
یعنی باید تو اون تابستون شرکت میکرد تا تو اینم شرکت کنه؟ (خدا کنه اینطور نابشه که حالش گرفته میشه اخه شرکت نکرده تابستون)نقل قول:
ولی تا این حد میدونم که هم ترم پاییز و هم ترم زمستون رو از طریق آزمون سراسری آزاد گزینش میکنه.
خودمم اطلاعاتم کمه و یه چیزهایی درباره اینکه این ترم پایزو زمستون تکمیل ظرفیت هست شنیدو ولی نمیدونم چی هست اصلا
دوستان دیگه نظری ندارن ؟
واسه من جفتش نیم ساعت هم نشد...نقل قول:
مدارک مورد نیاز رو تو صفحه 7 دفترچه نوشته . ضمنا اگه فارغ التحصیل پیش دانشگاهی هستی باید اون برگه اعلام فراغت از تحصیل دوره متوسطه و پیش رو هم از مدرسه بگیری و همراه بقیه مدارک تحویل بدی...نقل قول:
فرم دیگه ای که لازم نیست؟همه چیز رو باید تو دفترچه پر کنیم؟
بازم میگم من نفهمیدم منظور دوستتون از کنکور زمستون چیه ولی تکمیل ظرفیت هم با ملاک آزمون سراسری هست.احتمالن منظور دوستتون یه چیز دیگست.آخه دانشگاه آزاد تو زمستون که کنکور نداره(برای دیپلمه ها)نقل قول:
اگه کاردانی خونده که کنکورش تو زمستونه(شما بازم بپرسین من مطمئن نیستم) و باید بره ببینه وقت کنکور قبل از اعزامش هست یا نه.اگر هم که نه باید تو آزمون سراسری تابستون سال آینده شرکت کنه که نمیتونه(چون اعزامش 2 ماه بعد هست مگر این که بتونه یه جوری اعزامش رو عقب بندازه که احتمال شدنش کمه.)
مرسی باز جواب دادید دوست من
پرسیدم گفتش کاردانی هست و میتونن زمستون یا قبلش (اذر) یه کنکور دیگه هم بدن . (اینا حرفای خودشه والا خودمم هیچی بارم نیست اصلا :D)
پس با این اوصاف بگم امیدوار باشه درس بخونه ؟
سلام
درمورد شرایط جدید معافیت سوالی دارم
من متولد نیمه اول 66 والان ترم 7 دانشگاهم .سه برادر بزرگتردارم که دوتا اولی سربازی رفته اند . هنگامی که برادر دومم سربازبود ( حدود ده سال قبل ) قانون اینجور بود که اگر یه برادر سرباز باشه و برادر دیگر مشمول بشه ، مشموله معاف میشه . برادر سومم اینجوری معاف شد .حالا با قوانین جدید من میتونم معاف بشم ؟
سلام بر همه
من پدرم چند وقت پيش فوت كرد.ميخواستم ببينم با اين شرايط يكي از برادران من معاف مي شوند.
ما سه برادر هستيم. هر سه دانشجو (18 به بالا) .مي خواستم بدونم برادر بزرگم معاف ميشه يا نه.
سلامنقل قول:
اگه یه نفر معاف شده باشه با این قانون دیگه کسی نمیتونه معاف بشه
سلامنقل قول:
خدا رحمتشون کنه
اگر برادر بزرگترتون خرج خونه رو در میاره میتونه معافیت بگیره