اینم عکس از چند تا گل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم تیر آخر :
عکسهایی رو که گذاشتم با سرعت بالای 100 تا از تو ماشین گرفتم :
حالا هی بگن ن73 بهترین گوشی دوربین دار هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا R@r#m@n دمت گرم، ترکوندی!
از چه نظر ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من خودم ک800 دارم ولی باز میگم این برتری نسبه در بعضی حالات ان73 بهتره هیچ کدومشون برتری مطلق نداره اینو تو خیلی از مقالات و عکس هامیشه به وضوح دید
R@r#m@n جان اذبت نکن ملتو تو ذوق دوربین گوشیشون نزن
اگه پست های منو بخونی من گفتم که ن73 تو روز هم سطحه ک800 هست و بعضی جاها بهتر هم هستنقل قول:
R@r#m@n جان اذبت نکن ملتو تو ذوق دوربین گوشیشون نزن
ولی تو شب برتری مطلق برای ک800 هست
همچنین توی سرعت شاتر
لطفا یه عکس رزولوشن کامل از k800 بزارید... و منتظر عکسهای بعدی من باشید... عکسهای k800 رو دیدم هیچ برتری توشون ندیدم... حالا منم میزارم مقایسه با دوستان... تاکید میکنم رزولوشن کامل...
اینم یه عکس با رزلوشن واقعی. ولی من اصلا تو عکاسی حرفه ای نیستم. عکس های R@R#M@N خیلی حرفه ایه ولی تا حالا اینقدر از نزدیک دیده بودینش؟
جدا دوربین k800 که اینقدر تعریف میکنید اینه ؟؟؟؟ لطفا به dpi این عکس دقت کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو عکس کلیک راست کنید بعد properteis از اونجا summary و بعد advanced رو بزنید.
Horizontal resoulotion : 300 dpi
vertical resoulotion : 300 dpi
بعد همین کار رو رو عکسی که دوست عزیز metapax از k800 گذاشته تکرار کنید و dpi اونرو ببینید. من دیگه چیزی نمی گم اونهایی که تو کار عکس و فتوشاپ این حرفا هستن میتونن اختلاف رو بفهمن...