Agustus Cole تو بازي Gears of war
Altairتو بازي Assassin's creed
Brucie تو بازيGTA IV
Printable View
Agustus Cole تو بازي Gears of war
Altairتو بازي Assassin's creed
Brucie تو بازيGTA IV
فقط دانته و الطير
جاي Ezio خاليه ! :31:
سلام خدمت دوستان عزیز:10:
من عاشق دو شخصیت پرنس در سه گانه شاهزده ایرانی و همین طور شخصیت دانته در Dvil May Cry هستم.
دانته رو به علت شوخ طبع بودنش دوست دارم و اینکه بااینکه چند هزار سال سن داره هنوز هم عاشق شیطونی کردنه.
پرنس رو هم به خاطر شجاعتش دوست دارم اینکه در نسخه دوم حتی وقتی بهش گفته شد تقدیر تو اینه که بمیری باز هم نترسید و گفت که من تقدیرم رو عوض میکنم و موفق شد.
.
.
.
البته به نظر من جای یه شخصیت خیلی خالیه و اون کسی نیست جز James Earl Cash :40:در بازی Manhunt .
اون خشنه , بی رحمه , برای نجات جونش دست به هر کاری میزنه و در عین حال ساکت و خاموشه و هیچ کس موجه حضور اون در پشت سرش نمیشه.
اگه اون بود من حتما بهش رای میدام.
منم اینارو دوست دارم:
پرنس
دانته
نرو
لاراکرافت
الطیر
لئون
کریتوس هم ب هعنوانه آدمی که از همه چیش و عشقشو از دست داده و تبدیل به یک آدم سنگدل شده دوست دارم و همینطور بخاطر رجز خوندناش...
بازم هستش که یادم اومد اضافه موکونم...
واي دمش گرم ميبينم كه نه تنها من بلكه خيليا با پرنس حال ميكنن:40:قربونش برم
البته الطير هم كه داداشه خودمه:40::11:قربون اونم برم (همون بهتر كه فقط خودم باهاش حال كنم)شما ارزش آدمارو درك نميكنين(بزار 2ش بياد اون موقع شايد دركش كنين)
دوست عزيز شما برو بچه هاي دوست داشتنيه تيكن رو از قلم انداختي يه آب خنك هم روش خوردي:41:
من تو تيكن 6 يه شخصيت دوست داشتني كشف كردم اون هم lar اگه درست گفته باشم اون پسر قرتي باحاله:40:جيگرشو خام خام:40:
همين امروز با يكي از بچه ها سر حساب بازي كرديم من به كمك اين داداشه گلم طرف رو كه عاشق پاول و اون دختر ياكوزا بود بينيش رو به خاك ماليدم:27:خودمونيم گنده ايما:5::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
>>>>>>>>>Maxpayne - Leon kennedy<<<<<<<<<<<<<
Sam Fisher
Altair
آقا کارت ایول داره
:46::46::46::46:
پرنس /الطیر/لئون/نرو/دانته
اینم چندتا از مهمتریناش...:31:
captain price /call of duty
marcus fenix /gears of war
captain mac tavish /call of duty