منم موافقم اينجوري تاپيك كمتر شلوغ ميشهنقل قول:
منم موافقم اينجوري تاپيك كمتر شلوغ ميشهنقل قول:
ولی من موافق نیستم مگه عکس فقط اینجا هستش شما برو تو gamespot یا ign اونقدر عکس ببین تا خسته شینقل قول:
به نظر من اینجا علاوه بر اینکه در رابطه با بازی توضیح داده میشه یه چند تا عکس از گیم پلی یا تریلرش میذاریم تنگش که بهتر بشه درست همونطور که عنو ان تاپیک هستش :biggrin:
بازی های نسل آینده : اخبار + اطلاعات + عکس + دمو + مصاحبه >همه در اینجا<
تاپيک مخصوص عکس زده شده هست برويد حال کنيد البته من نساختم يکي از دوستان ساخته است
دمت گرم خیلی با حاله.....
دوستمون درست میگه منم کاملا مخالفم . اینجوری فقط انجمن شلوغ تر میشه .بدون عکس و دمو که نمیشه بازی رو توضیح داد .اون تاپیک هم هرکی زده فقط خودش بره حالش رو ببره....نقل قول:
آقا ما چرا هر چي ميگيم به شما گوش نميكنين ؟
چند تا پست كامل و توضيح درباره بازي Mgs4 داده شده مثلا
اگه اينا خودش تو يه تاپيك بود هم بازديدش بيشتر بود هم دسترسي بهش بيشتر بود و هم ادامه مطالب درباره اووون بازي هم تو اووون تاپيك قرار ميگرفت و منظم تر ميشد
من وقتي تاپيك رو استيكي كردم گفتم واسه خبرهاي كلي اينجا استفاده بشه
واسه بحث تخصصي و جامع در مورد يه موضوع/بازي تاپيك باز كنيد
الان بايد بشينم پستها رو جدا كنم .....................
خوب چه اشکالی داره هم توی اینجا بذارید هم توی تاپیک مخصوصش
اینجوری منم راحت ترم;) ولی من که بعضی از توضیحاتم رو توی تاپیک های تخصصی اون بازیها هم میذارم مثلا همین command&c.... .بقیه رو هم چشم خودم میذارم و از این به بعد هم باشه توضیحات مختصرتری میدم .چند پست اخیرم هم همین طوری بودن.نقل قول:
al pacino_masoud
از شما بعیده عزیز من دیگه عکس چیه که بخوای براش تاپیک بزنی هر کی میخواد میتونه بره به سایت gamespot یا ign قشنگ هر چی عکس بخواد نگاه کنه
در ضمن اگه یکی دو ماه دیگه بگذاره دیگه نمیشه گفت این عکس هایی که گذاشتید واسه بازی های نسل بعد هستش و دیگه کسی شاید تشنه ی دیدن این عکس ها نباشه !!
من فهمیدم مشکلت چیه:biggrin: آقای al pacino_masoud شما مشکلت اینه که نمیتونی عکس هارو به صورت کوچیک بذاری;) شما وقتی عکس رو آپ کردی لینک Thumbnails رو بذار اونوقت اینقدر جا نمیگیره. چون توی تاپیک ما جا میگرفت این تاپیک رو زدی.