نه بهنام جان گوشي شما رجيستر اصلي هست و ميتوني آپديتش كني البته اگه آپديت لازم داشته باشه ;)نقل قول:
نوشته شده توسط behnaam
Printable View
نه بهنام جان گوشي شما رجيستر اصلي هست و ميتوني آپديتش كني البته اگه آپديت لازم داشته باشه ;)نقل قول:
نوشته شده توسط behnaam
سلام
اقا كمك من تازه فهميدم گوشيم دستي سريال شده
چه كنم
گوشيم w810 هست
نمي دئنم به خدا
با بد بختي خريدم حالا چه كنم
سلام
آقا مهدي واقعا فكر ميكني سيستم به همين راحتيه يعني با يك ريست درست شود
تا قبل از تعرفه هيچ گوشي نياز به وارد كردن سريال تو مخابرات نبود اگر شما از دبي گوشي
مياورديد تو ايران كار ميكرد و يه چيز ديگه اينكه فكر نكنم مخابرات ايران اينقدر پيشرفت كرده
باشه و گرنه به جاي حرف زيادي فوري همه را قطع ميكرد
البته تو اين مملكت هر كاري بگي انجام ميشود
سلام مهدی جان.
یه سوال دارم. :blink:
ملاک مخابرات برای تشخیص گوشی ها فقط کد IMEI هستش؟
اگه اینطوری باشه مخابرات نمی تونه گوشی های قانونی رو از اونهایی که رجیستر دستی شدن تشخیص بده.
من فکر میکنم این یه بلوفه تا مردم از این به بعد گوشیهای رجیستر شده رو بخرن. :tongue:
البته این چیزیه که به عقل ناقص من رسیده.
لطفا منو راهنمایی کنید.
قصه نخور هیچ کاری نمی تونن بکنن اگه مشکلی هم پیش بیاد یه سریال دیگه بهش می دیم!! بابا اینجا ایرانه! آمریکا که نیس حساب کتاب داشته باشه!
فربد عزیز گیریم که شما دستی imei گوشیو تغییر دادی اونوقت اگه گوشی اصلی سرقت شد و طرف هم گزارش کرد اونوقت ردیابی میکنن و به اتهام سرقت گوشی مجبوری با نیروی انتظامی و قوه قضائیه سر و کله بزنی
با سلام دیدم هر کدام از دوستان دارند نظری می دهند گفتم من هم عرض اندامی کرده باشم و به اصطلاح یه کلاسی بذارم
مخابرات تنها در دو صورت گوشی را مسروقه یا قاچاق شناسایی میکنه (اگه بلف نباشه)
1:شماره سریال در سیستم مخابرات ثبت نشده باشد(قاچاق)
2:دو گوشی با شماره سریالهای مشابه روشن باشند(دزدی)
یک سری توضیحات قبل از ادامه صحبت بدهم که با وسیله ای به نام box می توان شماره سریال گوشی را به صورت دستی عوض کرد
یکی از دوستان گفت در طبقه دوم پاساژ علاالدین شماره سریال را به قیمت 50,60 هزار عوض می کنند خود من هم شنیدم که یه نفر هست که خود گوشی دزدی را به قیمت بسیار پایین می فروشد حالا به ادامه برنامه توجه کنید(اتمام پیامهای بازرگانی) اولین مشکلی که در تغیر شماره سریال گوشی به ذهن خطور می کند این است که از کجا باید بفهمیم شماره سریالی که می خواهیم وارد کنیم برای گوشی دیگری است یا نه؟در اینگونه موارد باز هم هوش ایرانی به کمک می آید به این صورت که برای مثال من یک گوشی 1100 دارم که خراب شده و به هیچ وجه قابل تعمیر نیست(فکر کنم همه فهمیدید)شماره سریال آنرا یادداشت می کنیم و روی یک گوشی دزدی یا قاچاق دیگر می گذاریم به این ترتیب می توان مطمین بود که شماره سریال مشابه گوشی ما وجود ندارد(میتوانید گوشی را برای اطمینان بیشتر منهدم کنید) و مخابرات هم فکر می کند این همان گوشی قدیمی است پس قانونی است و در آخر کسانی که می گویند این کار خلاف قانون شرع دین یا هر کوفت دیگه ای هست بهتره اول یه نیم نگاهی به اون ویندوزشون یا اینترنت اکسپلورر یا ویندوز مدیا پلیر یا اون کرکها و سریالهایی که از اینترنت گرفتند بکنند و بیچاره اون سازنده های بدبختشون که مسلما از ما راضی نیستند و اگر می گویید این کار برای تقویت صنایع دولتی انجام گرفته بهتر نبود اول اون طرح گوشی وطنی(اگه سر کاری نباشه)اجرا می شد تا یک ذره از این شوک شدید و ناگهانی کاسته میشد شرمنده خیلی ور زدم و در آخر هر کس موبایل دزدی یا قاچاق گرفته اینجا اعلام کند منتظریم
دوستان من شماره پشت گوشيمو به مخابرات دادم كه ثبت كنه. حالا تصميم گرفتم كه فلشش كنم تا برگرده به شماره اصليش. با اين توضيحات و قيمت هايي كه دوستان گفتن, مي ترسم بابت اين كار كلي هزينه رو دست خودم بزارم.
به نظر شما اين كارو كنم؟ الان به صورت رجيستر دستي خوب كار مي كنه و مشكلي نداره. (دبليو 810 رجيستر دستي)
اگه از طرف مخابرات رجیستر شده که هیچ مشکلی پیش نمیآد با خیال راحت فلش بزنید!
آقا من یه سئوال مهم دارم که شاید بدرد خیلی از بچه هایی که گوشیشون رجیستر نشدست بخوره؟
میدونیم که مشکل رجیستر بیشتر برای گوشیهای سونی اریکسونه حالا اگه من یه گوشی سونی اریکسونه رجیستر نشده(قاچاق) داشته باشم و یک گوشی دیگه که سونی اریکسون نیست مثلا نوکیا یا هر چیز دیگه وبدونم اون گوشی رجیستر شدست میتونم شماره سریاله اینو برای گوشی سونی اریکسون بذارم یا نه
اگه جواب مثبت باشه یه گوشی قدیمی آدم پیدا میکنه وبعد از اتمام کار به قول دوستمون منهدمش میکنه