نقل قول:
داداش اینجوریا هم که شما میگید نیست.پارسالم داورا یکی از فاجعه بارترین سالهای قضاوتشون رو سپری کردن.من فقط چند نمونه فاحش رو اشاره میکتم.
رفت و برگشت هر دو بازی نیمه نهایی
رفت و برگشت لیورپول جلو سیتی
راحت 6 بازی نتیجه با تصمیمات اشتباه داوری عوض شد. اونم تو مراحل حذفی. داشتیم؟!
نقل قول:
شعور بحث نداری مجبوریم با ادبیات دبستانی مخصوص به خودت صحبت کنیم..... تو اون پست اولی که من دادم فقط نظرمو راجع به صحنه گفتم ولی شما با همون ادبیات تلگرامی که خیلی هم بهش واقفی اظهار اراجیف فرمودین!
چیزی هم که کمه مشخصه واسه کجای بدن شماست که نشستی پشت کیبورد و توهین میکنی.....امثالتم که کم نیست متاسفانه کنتور نمیندازه .
دوست عزیز باخت شعور میخواد .... برد شعور میخواد....... مظلوم نمایی هم اتفاقا شعور خاص خودشو میخواد که نداری.حالا شعور نداشتن یه چیزه اصرار به بیشعوری یه چیز دیگه هست. من بلدم من الم من بلم تو نمیدونی که نشد روش بحث دوست نسبتا محترم. بشین یکم فکر کن پسر خوب:n16:
به قول اون دوستمون خدا بعضی از فن ها رو نگیره ازمون.
ما فکر میکردیم فقط یه چیز کمه ولی اصلا هیجی نیست که کم و زیادی داشته باشه
نقل قول:
الان اینجا حداقل 10 صفحه درباره داوری بحث شده و هیچکس هم نظرش عوض نشده!
بحث اینه وقتی داوری به نفع تیمی باشه، طرف احساس ضعف میکنه و متوسل میشه به داستان گفتن.
اگه این داستان سرایی نباشه خب مشخصه بحثی هم پیش نمیاد.
تازه الان بعد ده صفحه قبول کردن با داوری اومدن بالا
نقل قول:
من چند صفحه عرض کردم که به این بحث لزومی نداره که ادامه بدم فقط خواستم که پستت رو بدون پاسخ نذارم تا بر خلاف شما به طرف مقابل بی احترامی نکرده باشم. موفق باشید...
صحبت شما به قدری عجیب بود که من در بهترین حالت میتونستم تصور کنم داشتی شوخی میکردی.