-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي برگزاري داربي خوزستان ورزشگاه تختي اهواز دو نيم مي شود
---------------------------------------------------------------
جمعه هفته جاري در يكي از حساس ترين رقابتهاي ليگ برتر دو تيم استقلال اهواز و فولاد داربي خوزستان را برگزار خواهند كرد. مسووولان استان و هيات فوتبال خوزستان تمهيدات خاصي را براي اين بازي در نظر گرفته اند. برهمين اساس در روز بازي هواداران فولاد و استقلال اهواز در دو قسمت ورزشگاه تختي مستقر خواهند داشت .
در اين زمينه هماهنگي هاي لازم در نظر گرفته شده است و نيمي از ورزشگاه در اختيار فولاد و نيم ديگر در اختيار هواداران استقلال اهواز قرار خواهد گرفت تا درگيري ميان هواداران دو تيم به وجود نيايد. در همين رابطه بليت هاي بازي نيز يك روز قبل از طريق شش گيشه ميان علاقه مندان دو تيم به فروش مي رسد.
-
فوتبال ليگ برتر جمعه با دو ديدار پيگيري مي شود
---------------------------------------------------------
شهرهاي اهواز و مشهد جمعه (فردا) شاهد برگزاري ادامه مسابقات فوتبال دسته برتر باشگاهاي كشور خواهند بود. طبق برنامه در اين بازيها تيم فولاد خوزستان صدرنشين رقابتها در ديداري حساس براي نزديك شدن به كسب مقام قهرماني برابر تيم استقلال اهواز به ميدان مي رود. در اين بازي كه از مسابقات برگزار نشده هفته بيست و پنجم خواهد بود دو تيم از ساعت 17,30 اين روز در ورزشگاه تختي اهواز مقابل هم قرار مي گيرند. در ديگر بازي جمعه در مشهد هم تيم ابومسلم خراسان ميزبان تيم پاس از تهران خواهد بود , اين ديدار از بازيهاي باقي مانده هفته بيست و هشتم از ساعت 17 در ورزشگاه تختي مشهد برگزار خواهد شد .
-
سامره:در امارات اهداف بزرگي دارم
-------------------------------------------
على سامره جوانى که فوتبال خود را از زمينهاى خاکى اطراف رفسنجان آغاز کرد، با پيراهن زرد فجرسپاسى چهره شد، در امارات قدرت و توانايى خودش را نشان داد. سامره با زدن 9 گل در 10 مسابقه آمار خوبى از خود به جاى گذاشت. قرارداد او با اين تيم به پايان رسيده است و آنها قصد دارند قرارداد على را تمديد نمايند.
*در آخرين تمرين الشعب مصدوم شدى و به بازى مقابل دبى نرسيدي؟
درست است، تمرين آخر تيم بود و در بازى دستگرمى وقتى قصد داشتم توپ را شوت بزنم، مدافع تيممان تکل زد و دچار مصدوميت شديدى شدم و به همين علت نتوانستم در مقابل دبى به ميدان بروم.
*حالا وضعيت پايت چطور است؟
خوشبختانه نسبت به گذشته خيلى بهتر شدهام و الان هم در امارات هر روز به تمرينات فيزيوتراپى مىپردازم تا به بهبودى کامل دست يابم. البته وقتى به تهران آمدم نيز زير نظر امين نوروزى ادامه اين تمرينات را پيگيرى خواهم کرد.
قراردادت با الشعب نيز به پايان رسيد؟
بله، من قراردادى چهارماهه و تا پايان ليگ باشگاههاى امارات با الشعب به امضا رسانده بودم که پس از پايان ديدار اين تيم مقابل دبى آن به پايان رسيد و من بازيکن آزاد محسوب مىشوم، البته در امارات. آنها پيشنهاد قرارداد جديدى را به من دادهاند اما هنوز هيچ پاسخى به مسئولين الشعب ندادهام.
*چرا؟
چون زمان زيادى تا پايان فصل نقل و انتقالات ليگ امارات باقى مانده و مىتوانم با بررسى تمام جوانب يک تصميم ايدهآل بگيرم.
*از تيمهاى ديگر اماراتى پيشنهادى نداري؟ فعلاً که خبرى نيست...
*چه زمانى به تهران سفر مىکني؟
يكشنبه به تهران خواهم آمد تا همانطور که گفتم ادامه معالجاتم را دنبال نمايم.
*در دو بازى پايانى ليگ استقلال را همراهى خواهى کرد؟
شايد. معلوم نيست، وقتى به تهران آمدم پس از صحبت با مسئولين اين تيم درباره آن حرف خواهم زد. اما اكنون مصدوم هستم
*چند درصد احتمال دارد در اشعب بماني؟
شرايط من در الشعب خوب است و به دور از حاشيه بازي مي كنم.احتمال ماندنم در الشعب زياد است زيرا در اينجا واقعآ راحت هستم.فصل آينده در امارات اهداف بزرگي دارم.
-
ردهبندي بهترين تيمهاي ملي فوتبال جهان - ايران يك پله صعود كرد
--------------------------------------------------------------
براساس جديدترين فهرست ردهبندي تيمهاي ملي فوتبال برتر جهان كه روز چهارشنبه از سوي فدراسيون بينالمللي فوتبال / فيفا/ منتشر شد، تيم ملي فوتبال ايران همچنان روند صعودي خود را حفظ كرده و با ۶۹۹امتياز در مكان هجدهم جهان و بالاتر از آلمان و دانمارك قرار گرفت. به گزارش سايت فيفا، در ميان تيمهاي آسيايي، تيم ژاپن با ۷۰۳امتياز همچنان تيم اول آسياست و كره جنوبي بعد از ايران در مكان بيست و يكم جهان و سوم قاره كهن قرار دارد.
ردهبندي ده تيم آسيايي در جدول ردهبندي فيفا به اين شرح است
- ۱ژاپن ۷۰۳امتياز ۱۷جهان
- ۲ايران ۱ ۱۸ " ۶۹۹پله صعود
- ۳كره جنوبي ۱ ۲۱ " ۶۸۶پله صعود
- ۴عربستان ۳۱ " ۶۵۲
- ۵بحرين ۱ ۴۹ " ۵۹۶پله صعود
- ۶اردن ۲ ۵۰ " ۵۹۵پله سقوط
- ۷عراق ۵۳ " ۵۹۱
- ۸ازبكستان ۵۴ " ۵۸۶
- ۹كويت ۵۵ " ۵۸۴
- ۱۰چين ۵۸ " ۵۷۵
-
روسيه براي نخستين بار قهرمان جام يوفا شد
-------------------------------------------------------
روسيه براي نخستين بار در تاريخ رقابتهاي فوتبال قاره اروپا، چهارشنبه شب موفق شد با پيروزي سه بر يك تيم زسكاي خود بر اسپورتينگ ليسبون، جام يوفا را به خانه ببرد.
اين مسابقه در حضور دهها هزار تماشاگر و تحت تدابير شديد امنيتي در ورزشگاه ۵۲هزار نفري "خوزه آلوالاده" شهر ليسبون پايتخت پرتغال برگزار شد و در حالي كه انتظار ميرفت تيم ميزبان به مقام قهرماني دست يابد، روسها ناباورانه چهل و هفتمين جام يوفا را از آن خود كردند.
شگفتي اين مسابقه از آن رو بود كه در نيمه نخست مسابقه با گل دقيقه ۲۷توسط روجريو مهاجم تيم پرتغال همه نگاهها بسوي تيم اسپورتينگ دوخته شده بود اما روسها در دقيقه ۵۶با زدن گل تساوي توسط برزوتسكي به پرتغاليها نشان دادند كه آنان را نبايد دست كم گرفت.
اما چنين پيداست كه گوش شنوايي در ميان پرتغاليها براي درك درست اين هشدار وجود نداشت چون آنان دو بار ديگر نيز در دقايق ۶۴توسط ژيركف و در دقيقه ۷۴توسط واگنر برزيلي دروازه اسپورتينگ را بازشده ديدند.
بازي توفاني تيم زسكاي مسكو در نيمه دوم چنان تومار اسپورتينگ را در هم پيچيد كه آنان تا دقيقه ۹۴نيز نتوانستند راهي بسوي ساحل نجات و پيروزي بيابند, هرچند بازي با يك اخراج نيز همراه بود.
به اين ترتيب، جام يوفا اگرچه دير اما بالاخره در اختيار روسها قرار گرفت تا نشان دهند كه آنان را نيز بايد در عرصه اين ورزش محبوب جدي گرفت.
مسابقات فوتبال ملتهاي اروپا (يوفا) نخستين بار از سال ۱۹۵۵ميلادي آغاز شد و نخستين دوره آن، سه سال زمان برد تا كامل شود تا آنكه در نهايت در سال ۱۹۵۸بارسلوناي اسپانيا با غلبه بر تيم منتخب لندن كسب اولين جام يوفا را به نام خود ثبت كند.
اسپورتينگ ليسبون پرتغال نيز كه امشب آرزوهاي خود را برباد رفته ديد, تنها موفقيت اروپايي خود را تاكنون با پيروزي برابر بوداپست مجارستان و قهرماني در جام قهرمانان ۴۰سال پيش بدست آورده است . اين تيم پس از انجام ۱۴مسابقه با كسب ۹پيروزي، دو تساوي و سه شكست به ديدار نهايي رقابتهاي فصل جاري راه يافته بود. باشگاه اسپورتينگ در سال ۱۹۰۶تاسيس شد و تاكنون ۱۸بار از جمله در سال ۲۰۰۲عنوان نخست مسابقات ليگ پرتغال را به خود اختصاص داده است. تيم زسكاي مسكو اگرچه اولين قهرمان روسي جام يوفا است اما دومين تيم روسيه است كه در سه دهه گذشته به مرحله پاياني يك رقابت مهم اروپايي راه يافته است. دينامو مسكو ديگر تيم روسيهاي است كه پس از شكست ۳بر ۲رنجرز اسكاتلند، به فينال مسابقات جام قهرمانان در سال ۱۹۷۲رسيد. تيم زسكا در جريان صعود به ديدار پاياني جام يوفا، هشت مسابقه انجام داده بود كه حاصل آن، چهار پيروزي، سه تساوي و يك
-
ردهبندي تيمهاي فوتبال جهان - برزيل پيشتاز است
--------------------------------------------------------------
براساس تازهترين ردهبندي تيمهاي ملي فوتبال جهان كه روز چهارشنبه توسط فدراسيون بينالمللي فوتبال منتشر شد، تيم ملي فوتبال برزيل با ۸۳۱ امتياز همچنان در صدر قرار دارد. پس از برزيل ، تيم جمهوري چك با ۷۸۴امتياز در مكان دوم قرار گرفته و آرژانتين با ۷۷۸امتياز همچنان سوم است.
به گزارش روز چهارشنبه سايت فيفا، تيم ايران در آخرين ردهبندي با ۶۹۹ امتياز تيم هجدهم جهان است و تيم ملي آلمان ميزبان رقابتهاي جام جهاني ۲۰۰۶مشتركا به همراه دانمارك در مكان نوزدهم قرار دارد.
اسامي ۲۰برتر اين فهرست به شرح زير است :
۱برزيل ۸۳۱امتياز
۲جمهوري چك ۷۸۴
۳آرژانتين ۷۷۸
۴فرانسه ۷۶۹
۵هلند ۷۵۹
۶انگليس ۷۵۴
۷مكزيك ۷۵۳
۸اسپانيا ۷۵۲
۹پرتغال ۷۴۰
۱۰ايتاليا ۷۳۴
۱۰آمريكا ۷۳۴
۱۲يونان ۷۲۷
۱۳سوئد ۷۲۲
۱۴تركيه ۷۱۲
۱۵ايرلند ۷۰۹
۱۶اروگوئه ۷۰۶
۱۷ژاپن ۷۰۳
۱۸ايران ۶۹۹
۱۹دانمارك ۶۹۷
۱۹آلمان ۶۹۷
-
سرمربي منچستريونايتد از هواداران اين تيم خواست گليزر را فراموش كنند
-----------------------------------------------------------
سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس از هواداران اين تيم خواست مخالفت با مالكيت "مالكولم گليزر" را فراموش كرده و توجه خود را بر روي ديدار برابر آرسنال متمركز كنند. به گزارش خبرگزاري رويترز از منچستر، تيمهاي منچستريونايتد و آرسنال عصر روز شنبه براي برگزاري ديدار پاياني جام حذفي باشگاههاي انگليس برابر هم قرار ميگيرند. "الكس فرگوسن" در يك كنفرانس خبري گفت: اين روز براي هواداران نيز روز بزرگي است. آنها منتظر قهرماني ما هستند بنابر اين بازيكنان و تماشاگران بايد با هم متحد شوند تا اين جام را ببريم. چيزهاي ديگر مهم نيستند. وي كه تيمش دارنده ركورد ۱۱عنوان قهرماني است، افزود: البته هواداران احساساتي هستند و وفاداري كه در اين سالها نسبت به تيم نشان دادهاند، قابل درك است اما مطمئنم اجازه نخواهند داد روز شنبه شكست بخوريم. بنابر اين گزارش، هواداران خشمگين منچستريونايتد در اعتراض به فروش سهام اين باشگاه به گليزر آمريكايي تجمع كرده و متعهد شدند به اعتراضات خود تا روز برگزاري مسابقه نهايي ادامه دهند. گليزر روز دوشنبه ميزان سهام خود از باشگاه منچستريونايتد را به بيش از ۷۵درصد رساند و كنترل كامل اين باشگاه را در اختيار گرفت. هواداران منچستريونايند معتقدند وي هيچ دانشي از فوتبال ندارد و قصد دارد سودهاي حاصل از اين باشگاه را در ازاي پرداخت بدهيهايي كه براي خريد منچستر - يونايتد به بار آورده است، بپردازد. فرگوسن با تاكيد بر اينكه تمام فكرش متمركز وظيفهاش در تيم است، گفت: همه چيز براي ما در مسابقه روز شنبه آماده است بقيه مسايل حاشيهاي هستند. ميدانيم كه مسابقه بسيار مهم و دشواري را پيش رو داريم. شغل من هدايت تيم منچستريونايتد بوده و هست. اصليترين نگراني من هميشه تيم بوده و وقتي مسابقه فينال را پيش رو داريم، تمركز بايد ۱۰۰درصد متوجه تيم باشد. "روي كين" كاپيتان تيم منچستريونايتد نيز با حمايت از سخنان فرگوسن گفت: هرگاه مسابقهاي را پيش رو داريم، انتظار داريم هواداران ما پشت ما باشند. هواداران منچستريونايتد فوقالعادهاند و اين يكي از دلايل پيوستن من به اين باشگاه بود. مطمئنم آنها روز شنبه نيز مانند هميشه ظاهر خواهند شد.
-
بكن باوئر از لزوم بكارگيري توپ هوشمند حمايت كرد
-----------------------------------------------------------
"فرانس بكن باوئر" شخصيت اسطورهاي فوتبال آلمان لزوم استفاده از فناوري گل - لاين يا ريزتراشه رايانهاي / توپ هوشمند/ براي تشخيص عبور توپ از خط دروازه را كه قرار است در جام جهاني ۲۰۰۶اجرا شود، مورد تاكيد قرار داد. به گزارش خبرگزاري رويترز از دوسلدورف، وي روز پنجشنبه اظهارداشت: بسيار مشتاقم كه ببينم اين فناوري چقدر كارآيي دارد. اين تنها فناوري است كه با استفاده از آن در مسابقات فوتبال واقعا موافقم. فدراسيون بينالمللي فوتبال نخستين بار در رقابتهاي زير ۱۷سال جهان نصب ريزتراشه درون توپها را به آزمايش ميگذارد تا كارآيي آن را ارزيابي كند. توليد توپ "هوشمند" توسط شركت آديداس و با همكاري شركت كايروس آگ و موسسه فرانهوفر آلمان آغاز شده است. "سپ بلاتر" رييس فيفا نيز پيش از اين از بكارگيري فناوري موسوم به گل - لاين حمايت كرده بود. در اين سيستم يك ريزتراشه حساس (ميكروچيپ) درون توپ نصب شده و هنگام عبور از خط دروازه سيگنالهايي را براي داور ارسال ميكند. پيش از اين طرح استفاده از تصاوير ويدئويي هنگام مسابقه توسط بلاتر و بكن باوئر رد شده است. انتظار ميرود با اين روش، از وقوع جنجالهايي مثل گل ليورپول به چلسي در مرحله نيمهنهايي رقابتهاي جام قهرمانان باشگاههاي اروپا يا گل سوم انگليس به آلمان در فينال جام جهاني ۱۹۶۶پيشگيري شود. بكن باوئر هنگام بازديد از شهر دوسلدورف كه محل برگزاري مسابقات تيمي تنيس جهان در هفته جاري است، اظهارداشت: مردم سالها بعد از آن فينال، هنوز از گل سوم انگليس حرف ميزنند و اميدوارم توپ هوشمند تمام اين مشكلات راحل كند.
-
رونالدو: اتوئو عادت به شركت در جشن قهرماني را ندارد
------------------------------------------------------------------
"رونالدو" مهاجم تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: "ساموئل اتوئو" همتاي وي در تيم بارسلونا، عادت به حضور در جشن قهرماني ندارد. رونالدو اين اظهارات را در كنفرانسي مطبوعاتي در واكنش به اظهارات اخير اتوئو در جشن قهرماني بارسلونا در ليگ داخلي اسپانيا بيان كرد كه وي در آن، با بيان عباراتي ناشايست،به باشگاه رئال مادريد وهوادارانش، توهين كرده بود. اظهارات اتوئو به جنجالي گسترده در اسپانيا تبديل شده و او را به عذرخواهي رسمي از باشگاه رئال مادريد در كنفرانسي خبري واداشته است. به نوشته روزنامه ورزشي "ماركا" اسپانيا، رونالدو ديروز در يك مصاحبه مطبوعاتي گفت كه اتوئو تاكنون كسب جام قهرماني را نديده است و به اين جهت، در شيوه پايكوبي خود اشتباه كرد. رونالدو افزود: نميدانم الان اتوئو چه احساسي نسبت به رئال مادريد دارد هرچند براي من، دانستن اين امر، اهميتي ندارد. وي تصريح كرد: من پيش از اين براي بازي اتوئو و حضورش در تيم بارسلونا احترام قائل بودم هرچند هنوز هم به اين باشگاه احترام ميگذارم. رونالدو ضمن انتقاد از رفتار اتوء گفت: من هميشه به باشگاههايي كه پيش از اين در آنها فعاليت داشتهام، احترام ميگذارم. اتوئو بازيكن كامروني فوتبال اسپانيا پيش از حضور در بارسلونا، بازيكن تيم رئال مادريد بود. رونالدو گفت: درست است كه من در مواردي اظهاراتي عليه مقامات باشگاههاي پيشين خود ايراد كردهام اما هيچگاه عليه باشگاه و هواداران تيم صحبتي نكردهام، هرچند ميدانم مقاماتي وجود دارند كه با اقدامات خود، بازيكنان را عذاب ميدهند. طبق اين گزارش، رونالدو در جمع بندي خود از فعاليت ورزشي تيم رئال مادريد، با اشاره به تعويض سه سرمربي براي تيم گفت: سال ورزشي عجيبي بود كه دور رفت ليگ براي ما، فاجعه اما دور برگشت ، خيلي خوب بود. رونالدو تغيير سرمربيان را يكي از عوامل روند بازي بد تيم رئال مادريد در دور رفت ليگ داخلي خواند و گفت بازيكنان نياز به تطابق با روش كار هر مربي دارند. وي همچنين اعلام كرد كه تلاش خود را براي دستيابي به جام بهترين گل زن ليگ اسپانيا خواهد كرد. اكنون اتوئو با به ثمر رساندن ۲۴گل در راس گلزنان تيمهاي اسپانيايي قرار دارد.
-
قديميترين جام رقابتهاي حذفي باشگاههاي انگليس به فروش رفت
---------------------------------------------------------------
در آستانه برگزاري فينال رقابتهاي فوتبال حذفي باشگاههاي انگليس، قديمي ترين كاپ موجود اين رقابتها در حراجي در لندن به بهاي ۴۷۸هزار پوند فروخته شد. اين كاپ با قيمتي كه در حراج معروف "كريستي" در لندن به يك خريدار ناشناس تلفني فروخته شد نام خود را به عنوان گرانبهاترين اثر ورزش فوتبال در جهان تثبيت كرد. پيش از اين ركورد گرانترين اثر مربوط به ورزش فوتبال در جهان به كاپ اصلي جام جهاني موسوم به "ژول ريمه" اختصاص داشت كه در سال ۱۹۹۷به بهاي ۲۵۴هزار پوند فروخته شده بود. كاپ فروخته شده جام حذفي باشگاههاي انگليس در حراج كريستي يك جام سنگين نقرهاي است كه در بين سالهاي ۱۸۹۶تا ۱۹۱۰به برندگان اين رقابتها از جمله منچستر يونايتد، منچستر سيتي، نيوكاسل، اورتون و تاتنهام اعطا شده بود. به گفته "ديويد كانوري" رييس بخش يادبودهاي ورزشي در موسسه كريستي پس از برگزاري اين حراج اعلام كرد كه خريدار اين كاپ اعلام كرده كه مطلقا خواستار افشاي نامش نيست. كانوري همچنين اعلام كرد كه حراج امروز كريستي و ديگر موارد فروش وسايل و يادبودهاي ورزشي نشانگر يك رويكرد جديد از سوي علاقهمندان جمعآوري اشياي قديمي به خريد اين گونه اشياء است. اين نخستين نمونه از كاپهاي جام حذفي در تاريخ انگليس است كه در يك حراج عمومي به فروش رسيده است. اين كاپ جايگزين نخستين كاپ اين رقابتها شد كه پس از دزديده شدن هرگز يافت نشد و به احتمال زياد احتمالا توسط سارقان ذوب شده بود. كاپ حراج شده پس از آن كه در سال ۱۹۰۹به منچستر يونايتد برنده آن سال جام حذفي اعطا شد توسط اين تيم كپيسازي شد از آن به بعد به ياد دو دهه رياست "لرد كينيارد" در فدراسيون فوتبال انگليس به وي اعطا شد. از سال ۱۹۱۰نيز كاپ جديدي جايگزين كاپ قديمي شد. در حراج كريستي علاوه بر اين كاپ چند يادبود ورزشي ديگر از جمله مدال طلاي "آلن بال" يكي از بازيكنان اصلي تيم ملي فوتبال انگليس قهرمان جام جهاني ۱۹۶۶لندن نيز به فروش رفت. اين مدال به قيمت ۱۴۰هزار پوند فروخته شد.