دلتون خوشه! تو ایران حالا حالا ها باید علاف ترافیک های گیگی ۴ تومن باشیم!
Printable View
دلتون خوشه! تو ایران حالا حالا ها باید علاف ترافیک های گیگی ۴ تومن باشیم!
آقا شما چرا انقدر مردمو میپیچونی؟
همه که مثل خودتون نیستن چیزی بارشون نباشه!
نمیخوای قیمت نهایی سرویس ۵۰ مگ و ۱۰۰ مگ رو بگی؟
من همین الآن توی دوسلدرف آلمان ، برای ۱۰۰ مگ دارم ماهی تقریبا ۸۰ هزار تومان میدم با پهنای نامحدود !!
سرویس ۱۶ مگ که قبلا داشتم با ۱۵۰ گیگ پهنای باند میشد ماهی ۳۵۰۰۰ تومان!
تازه تلفن هم میدن با همین قیمت ! یعنی ۸۰ تومن میدی ، تلفن که داری هیچ ، اینترنتم داری!!!
سرویس دهندم هم 1und1 هست !
تا سال دیگه فکر نکنم دوباره برم آلمان ، اگر رفتم حتما یه اسپید تست میگیرم ;)
اینشون نپیچونده که، میگه سرویس خوب میخوای پول خوب بده، سرویس 50 مگ نامحدود اینجا باید ماهی 2 میلیون مثلا بدی(شایدم بیشتر)، این میشه یه سرویس خوب با یه پول خوب، بعدش یه سری تحقیقات باید از شما انجام بشه اول ببینن این سرویس رو برای چی میخواین شما، اصلا شما میدونین سرعت 100مگ و 50مگ چی هست؟ و یه سری سوالای دیگه...نقل قول:
- - - Updated - - -
مشکل پینگ بالا به جز اینها ممکنه از شبکه خود شما هم باشه کانفیگ ناقص تجهیزات مخابراتی استفاده شده تو ساختمون سیم کشی اشتباهنقل قول:
همه رو هم نندازیم گردن شرکت ها
ما مشتری داریم رو درگاه ورودی از شرکت ما پینگ 30ms داره به خاطر مشکل شبکه پینگ تا 400 میره بالا
میشه سوال کنم شما کارتون چیه؟نقل قول:
lte رو می شناسین و امضاتون برام جالب بود
سلام.
شما قصد دارید سرویسی ارائه بدید که مصرف ترافیک از سرورهای داخل کشور رایگان یا خیلی ارزون باشه؟
منظورم اینه که همون سرویسی که اینترنت روش هست یه همچنین قابلیتی برای سرورهای داخلی داشته باشه.
اینطوری خیلی از مشکلات دانلود و ساعات شبانه هم حل میشه.
دانشجوی ارشد it هستم و از فضای بازار هم بی اطلاع نیستم قطعا!نقل قول:
استفاده کردم از فناوری td در کشور دبی واقعا مزیتهای بسیار خوبی داره نسبت به adsl و vdsl ... همین الانشم که در کشور فقط مجوز td صادر شده و هنوز خبری از سرویس دهی نیست من بعید می دونم شما بتونید با قیمتهای همین شبکه LTE موجود هم رقابت کنید اصولا! برای مثال 100گیگ اینترنت نسل 4 1ساله 175هزارتومن!
نه تنها شما بقیه pap ها هم وقتی ریز میشی در تعرفه هاشون می بینی میزان پرداختی سالیانت برای سروسهای 8مگ به بالا میره بالای 600هزار تومن در حالت خیلی عادی! که این نشون میده من اگر باز هم 2تا بسته 100گیگ نسل چهار بخرم هم از اون حجمی که شرکت pap داره بطور ماهیانه در اختیار من میذاره بیشتره هم قیمتش نصف میشه ! قطعا هم تا پایان سال با تغییر وتحولات سریعی که شاهدش هستیم کم کم کفه ترازو برمیگرده سمت نسل چهار تا شرکتهای قدیمی با فناوری های از رده خارج و قیمت های نجومی... که آگاهی مردم هم در این بخش تاثیر بسزایی داره...
وگرنه همین الانشم تهران دارن vdsl ارایه میدن به مشترک با سرعت 50مگ حجم 25گیگ در ماه تایم شبانه رایگانش هم داره با قیمت 120 تومن در ماه ولی خوب بحث به صرفه بودن اقتصادی چیز دیگست...
ما چی کاره ایم شما رو جمع کنیمنقل قول:
ولی سوالم اینه به نظر شما چند درصد در ماه حجم 400 گیگ در منزل استفاده دارند
دقت کنین در منزل...
میتونید بگید کدوم شرکت؟ تا جایی که دیدم توی سایتاشون فقط شاتل داره الان VDSL میده اونم فقط به مجتمع ها و با تعرفه های نچندان جالب...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید وضعیت اینترنت کشور چقدر خرابه که با یک تاپیک درباره سرویسی که معلوم نیست اصلا کی و چه جور و با چه قیمتی ارائه بشه ۲۴ صفحه بحث پیش رفته ! :n08: