------------------------------------------------------
Printable View
------------------------------------------------------
درود
این چه جور خنک کننده ایه ؟؟؟ فکر می کنم نیتروژنه باشه . (خودم جواب خودمو دادم !!! )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جز عکسایی که توی سایتهاست جای دیگه ای ندیدمشون ! جایی میشه گیر آورد ؟
این واقا یخه ؟؟؟؟؟ :18::18::18::18:
یا این کپسولها -- چیجوری باید ازشون استفاده کرد ؟!!
من كه فكر كنم اين Fanny هست
چون اگر مادربرد يخ بزند اونهم IC هايي كه مي بينيد يخ زده مادربرد درجا مي سوزد يا آتش مي گيرد
اینطور نیست یه نیگا اینجا بنداز ...نقل قول:
کد:http://www.vr-zone.com/index.php?i=5014
دوست عزيز من قسمتي كه يخ زده رو مي گم اصلا امكان ندارد يعني عقل بيشتر نمي فهمد كه وقتي مداري يخ بزند يك روزي اون يخها آب مي شود و به نظر شما اون لحظه آبها چكاري انجام مي دهند مگر اينكه سيستم ضد آب باشه و نسوزه منفجر مي شود
اين طرفهم هواسش به مادربرد بوده اما گرافيك يخ زده
راستش نمي دونم چي بگم شايد موقع خاموش شدن اين يخها روشه و بعدش تميزشون كنه بعد از خاموش شدن
اگر كسي اطلاعاتي داره بگه جالبه
در مورد آب حق با شماست احتمالا یه فکری در مورد این مشکل کرده ... :20:
اما هدف من از مطرح کردن این موضوع این بود که چطور میتونیم اینجا همچین کولری تهیه کنیم یا بسازیم ...
فکرشو بکنید القای سرما به CPU , gpu :21:
مسعود جان همش واقعی هست اینجا از DryIce استفاده شده و قبل از انجام ،مین و کارت گرافیک کاملا توسط وازلین و مواد ISOLANTE عایق بندی میشه به طوری که هیچ نفوذی نخواهد داشت ولی در بعضی مواقع هم اتفاق میفته که نفوذ پیدا میکنه و به قطعه صدمه میزنه
کاملا تا یید میشه یکی از دوستان در مورد درست کردن و تهیه این کولینگ سوال کرده بود من تو ایران ندیدم ولی به صورت ابتکاری و استفاده از نایلون و یخ میشه همچین کاری کرد.نقل قول:
ممنون
اها به مغزم نرسيده بود كه اگر بشه چربش كرد نمي شود چون عايق هست مثل گريس نسوز كه فكر كنم دوام بياورد در سرما و گرما
استفاده از نايلون؟
اخه آب از نايلون عبور مي كند مگر اينكه از نايلونهاي گازايلي استفاده كنند كه كلفت هم هستند
جالب هست
هر کاری یه ریسکی دارهنقل قول:
این هم که شما میگید "یخ خشک" هست که با گرما تصعید میشه