دوستان میشه لطف کنید بگید کدوم قندشکن رو شاتل خوب جواب میده؟؟
Printable View
دوستان میشه لطف کنید بگید کدوم قندشکن رو شاتل خوب جواب میده؟؟
الان که این پست رو میزارم پروتکل ک.ی.ر.و عالی کار میکنهنقل قول:
ولی بعضی وقتا پورت ها رو میبندن واوضاع خراب میشه
من وایمکس ایرانسل هم دارم.وقتی میاد پایین همه با هم میان
شبانه خوب جواب میده.میشه درست درمون انلاین ویدیو دید شبانه؟نقل قول:
اخه open-v-p-n دارم زیاد خوب جواب نمیده.
یعنی رسما دارن شبانرو برمیدارن فکرم میکنن ملت .... :n16:
سرعت دانلود شبانه بعد از 2-3 گیگ میاد رو 30 اگه یکم بیشتر ادامه بدین میاد رو 10
یه زمانی تو ماه 20-30 گیگ دانلود داشتم یادش گرامی :n02: متاسفم براشون
لامصبا میزنن جفت سرور رو هم محدود میکنن و هیچ کاری نمیشه کرد!!!!!! :angry::angry:نقل قول:
باز قبلنا سرور داخلی باز بود و کار راه میوفتاد ولی الان....
حالا اینقد از شاتل بد گفتیم،
ولی خدایی تو روزانه از نظر قطعی و وصلی و سرعت،شاتل بهترینه تو بین isp ها ؛ کسی قبول داره حرفمو؟
تو کرمانشاه کمبود پهنای باند دارن ولی قبلا خوب بودنقل قول:
سلام خدمت دوستان
من یکی از کاربران شاتل بودم که سرویس یک ماهه اکو لایت استفاده میکردم چند ماه از استفاده بنده میگذشت و هر ماه تمدید میکردم تا این که یک ماه تمدید نکردم و 33 روز از اتمام سرویس بنده گذشت من بعد 33 روز سرویس رو دوباره شارژ کردم ولی اینترنت بنده وصل نشد و طی تماسی که گرفتم بهم گفتن اون یک ماهی که شما سرویس نداشتی و اینترنت قطع بوده هم باید پولش رو بدی یعنی پول 2 ماه رو بدم تا 27 روز برام شارژ کنم منم گفتم این خود کلاهبرداریه حرومتون
من از شرکتهای مخابرات پارس آنلاین و صبانت سرویس دارم ولی هیچ کدم همچین کاری نمیکنند که سرویسی که شما استفاده نکردی رو بیان پولش رو بگیرن
احتمالا منظورشون این بوده که پول یک ماه نگهداری پورت خط رو باید بدی . تمام شرکتها اگه خطتو فریز کنی بعد که میخوای شارژ کنی باید هزینه نگه داری پورت تا اون تاریخ رو وقتی میخوای شارژ کنی بدینقل قول:
دوست عزیز من از شرکتهای دیگه هم دارم ولی هیچ کدوم اینجوری نیست مثلا 31 روز برای شما شارژ میکنن بعد تموم که شد از هر روزی دوباره شارژ کنی دوباره 31 روز براتون شارژ میکنننقل قول: