ونگر: چگونه الکسیس را جذب کردم
آرسن ونگر ماجرای خرید الکسیس را از بارسلونا فاش کرد.
رئیس گفت: "با وکیل سانچز در برزیل ملاقات کردم و توانستیم در مورد این انتقال صحبت کنم. سپس در اروپا، پس از آنکه خبردار شدیم تصمیم الکسیس این است که به ما بپیوندد، با بارسلونا مذاکره کردیم و این انتقال رقم خورد.
"او دوره ای را در بارسلونا پشت سرگذاشت که شاید به تعداد دلخواهش به او بازی نرسیده بود. من صرفا مانند هر سرمربی دیگری، تلاش کردم بازیکن را قانع کنم که می توانم به پیشرفت کیفیت بازی او کمک نمایم، و اینکه سبک بازی ما مناسب او خواهد بود. فکر می کنم به همین دلیل بود که در نهایت سانچز ما را انتخاب کرد.
"هم چنین ما از پیوستگی برخورداریم. خیلی ساده است، تمام آنچه که بازیکن می خواهد بازی در لیگ قهرمانان است و ما در این زمینه، پیوستگی خوبی داریم.
"ما سال گذشته به سوارز علاقمند بودیم و او برای لیورپول 40 گل زد. این بخشی از رقابت است. در نهایت، هر بازیکن بزرگی اختیار این را دارد که به هر باشگاهی که دوست دارد برود.
"الکسیس ما را انتخاب کرده و از این بابت بسیار خوشحال هستیم. مطمئن نیستم که لیورپول هم پیِ جذب او بود. نمیدانم او چرا ما را برگزید و نه تیم دیگری را، ولی ما بسیار خوشحال هستیم که او چنین کاری کرد."
GunnersTrust.com