با اجازتون یه مثال بزنم:
شما آیفونت خراب میشه. اگر من به شما بگم یه نفر در ایران هست که از خود اپل اومده و کارش تعمیر این دستگاهها هست آیا خودت درستش میکنی یا میدیش جای دیگه برات درستش کنن یا میبری میدی به همونی که کارش اینه؟
مشکل اینه که ما و علم ما زمینیه ما به اندازه کافی پیشرفته نیست که بخواد در مورد موجود پیچیده ای مثل انسان و خصوصا روح انسان نظرات درست و کاملا همراه با واقعیت ارائه بده.
ما وقتی دین کاملی مثل اسلام را داریم چرا باید دنبال راه حلهای دیگه باشیم. چرا باید زن را بدون هیچ سند و مدرکی به یک زندگی وارد کنیم یه بچه روی دستش بذاریم و به مرد این اجازه را بدیم که بدون هیچ نگرانی از عاقبت کار آزاد باشه. به نظر شما چقدر میشه به یه پسر مثلا 18 ساله اعتماد کرد که در زمینه جنسی آزادش گذاشت بهش گفت پسرم هر کار خواستی بکن. چون اگه جلوتو بگیرم در خفا کارتو انجام میدی. بله منم قبول دارم جامعه کثیفه اما ما باید تسلیم بشیم؟ آیا نوح بعد 900 سال تسلیم شد. این بنده خدا را بارها زدن بارها بهش فحاشی کردن بهش لفب دیوانه دادن اما در نهایت چی شد؟ در نهایت همه اهل زمین مردن و فقط معدود آدمهایی که با نوح بودن نجات پیدا کردن. و این داستانها گفته شده که من و شما عبرت بگیریم. اینکه بدونیم بالاخره این دنیا تموم میشه. این عمر تموم میشه و من میمونم و اعمالم.
واقعیت مهم اینه:
بدون قبول داشتن دین و مذهب آدم از کجا میخواد بدونه چی درست و چی غلط. اونم در دنیای پر تلاطم و شبهه امروز که از هر سری یه صدا بلند میشه؟
به ما گفتن نهایت تلاشتون را بکنید به ما نگفتن باید حتما موفق بشید. نوح چند نفر را نجات داد؟ چند نفر با امام حسین علیه السلام موندن؟ چند نفر در جامعه امروزی واقعا مومن و مسلمانند؟! تصمیم با من و شماست برادر.