اونایی که فکر میکنن بوسنی از نیجریه ضعیفتره بعد از مرحله گروهی بیان بگن چرا همچین فکری میکردن:n23:
Printable View
اونایی که فکر میکنن بوسنی از نیجریه ضعیفتره بعد از مرحله گروهی بیان بگن چرا همچین فکری میکردن:n23:
بوسنی شخصیت تیمی نیجریه رو نداره
از نظر من اتفاقاً بوسنی شخصیتش کاملتره و میتونه مثل کرواسی98 جلو بره
اعلام ترکيب ايران از سوي يک روزنامه نيجريهاي
يک روزنامه نيجريهاي ترکيب تيم ملي ايران براي رويارويي با شاگردان استفان کشي را منتشر کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پ.ن : یعنی واقعا ایران تیم ناشناخته ای هست ها . هر چی میگم بگین نه :n02:
روزنامه «نيو تلگراف» نيجريه با انتشار گزارشي مدعي شد کارلوس کيروش، سرمربي تيم ملي ايران در تمرينات اخير شاگردانش ترکيب بازي با عقابها را لو داده است.
به نقل از تسنيم، در اين گزارش آمده است: در روزي که سه دروازهبان ايران يعني رحمان احمدي، عليرضا حقيقي و دنيل داوري به صورت جداگانه تمرين کردند تيم اصلي کيروش با ترکيب 2-4-4 بازي کرده است.
بر اساس ادعاي اين روزنامه ترکيب اوليه تيم ملي در بازي با نيجريه به شرح زير خواهد بود:
مدافعان: پژمان منتظري، امير حسين صادقي، سيدجلال حسيني و مهرداد پولادي
هافبکها: جواد نکونام، آندرانيک تيموريان، احسان حاج صفي و اشکان دژاگه
مهاجمان: خسرو حيدري و رضا قوچاننژاد
نکته جالب اين است که اين روزنامه خسرو حيدري را در پست مهاجم آورده است. حيدري مدافع - هافبک تيم ملي بوده و حضور او در پست مهاجم از سوي اين روزنامه نيجريهاي تعحبآور است.
همچنين اين روزنامه نامي از سنگربان تيم ملي نياورده اما اخبار منتشر شده در برخي رسانههاي خارجي نشان ميدهد عليرضا حقيقي در ديدار اول مسئول حفاظت از دروازه ايران خواهد بود.
ديدار ايران و نيجريه ساعت 23:30 روز دوشنبه 26 خرداد برگزار خواهد شد.
تو این گروه نیجریه خیلی مغروره فکر میکنه 100 درصد دومه :n21:
یک فیلمی از مصاحبه های مربی و بازیکناشون میدیدم اتفاق نظر داشتند که بوسنی چون اولین حضورشونه هیچ پخی نیست (یعنی قدرت استدلال اینها در این حده ، باز دست مریزاد به ما ایرانیها که بخاطر بازیکنای عالی بوسنیایی ها احترام برای این تیم قایلیم....) ایران رو هم کلا ریز میدیدند (حالا نشون میدیم بهشون:n23:)
امیدوارم مثل دفعه پیش چهارم بشند بدون هیچ امتیازی تا یاد بگیرند دیگه غرور کاذب نگیرند ! (از بس بقیه سایتا و... هم خیلیاشون نیجریه رو دوم پیش بینی کردند اینها هم دور برداشتند...)
بذار پیش بینیم از کل بازیای ایران رو همین الان بکنم تا یادم نرفته
آقا ما تو اداره هم گفتیم به همه حالا اگر ندیدید همین نیجریه گل بارونمون نکرد...
دست کم 3 هیچ میبردمون
آرژانتین هم بالای 4 تا میزنه و یه افتضاح تاریخی برامون به بار میاد
بازی آخرم باز دو سه تا میخوریم و شاید تنها گل این دورمون رو به بوسنی بزنیم گل رو دژآگه میزنه
دقیقا درسته .نقل قول:
ارژانتین که بردش در برابر تیم ایران بدیهی است . گفته در برابر تیم ایران کار سختی داریم و نباید هیچ تیمی رو دست کم بگیریم .
اینو بدونید تیمی که زیاد هارت و پورت کنه و بگه فلان میکنم و فلان ...اخری بد جور ضربه میخورن .
به نظرم نیجریه رو میتونم ببریم . اگر نیجریه رو ببریم صعودمون خیلی بالا میره . :n16:
من پیش بینیم خیلی خوبه . قبل از بازی میدونستم بزریل 3 - 1 میره .
اگر ایران نیجریه رو ببره و با بوسنی مساوری کنه . صعود رویایی میشه .
منم پیش بینیم خوبه :دینقل قول:
اتفاقا منم دقیقا بازی دیشب پیش بینیم 3 1 بود و 5 امتیاز نظرسنجی انجمن رو هم گرفتم :) .
توی یورو 2012 هم یک نظرسنجی داشتیم من اونجا دوم شدم :) .
در مورد بازیهای ایران هم شاید نظر من براتون عجیب باشه اما من پیش بینی میکنم ایران 3 امتیاز رو از آرژانتین میگیره!!! (فقط در صورتیکه به نیجریه نباخته باشه بازی اول ، تا روحیه حفظ بشه.)
3 امتیاز از ارژانتین !!!!!!! :n04:
اصلا داریم :n10:
ایران 0 - نیجریه 0
ایزان 0 - ارژانتین 2
ایران 2 - بوسنی 1
ب همین سادگی ایران ب عنوان تیم دوم صعود میکنه :n02: