سلام دوستان
آیا بیماران دوقطبی می توانند ازدواج کنند؟؟؟ لطفا تجربیات خودتون رو در این زمینه بگید
Printable View
سلام دوستان
آیا بیماران دوقطبی می توانند ازدواج کنند؟؟؟ لطفا تجربیات خودتون رو در این زمینه بگید
بله میتونن ازدواج کنن ولی قبل از ازدواج حتما باید همسرشون از بیماریشون با خبر کنننقل قول:
قرص دپاکین برای موارد اضطراب و حساسیت به نور و مواردی از این قبیل قابل استقاده هست!؟
دپاکین یا والپورات سدیم داروی ضد تشنج هست و در بیماری های دیگه هم کاربرد دارهنقل قول:
بیشتر برای تثبیت خلق در بیماران دو قطبی و مانیا استفاده میشه
و میشه در بیماری های دیگه روانپزشکی هم با نظر پزشک تجویز بشه
اگر منظورتون از حساسیت به نور حملات میگرن هست باید بگم این دارو از دارو هایی هست که به منظ.ور درمان پیشگیرانه حمله میگرن تجویز میشه
دوستان چه قرصی به آدم حالت بیخیالی میده ؟
زولپیدم خوبه ولی خواب آور هست . مانند اون باشه اثرش ولی خواب آور نباشه
کلونازپام خواب آور نیست که ؟ چون ترازودون و زولپیدم خواب آورند
به آدم حالت بیخیالی بده کهه استرس و فکر و از آدم دور کنه
دوست عزیز هیچ قرصی.......نقل قول:
شما هرگز نباید از داروها.....مخصوصا داروهای روانپزشکی بدون تجویز پزشک استفاده کنین
حتما برای مشاوره به پزشک مراجعه کنید
خیلی از داروهای روانپزشکی وابستگی میارن و سواستفاده از اون ها میشه
حالا شما اسم یکی دو تا قرص با این شرایط بگید لطفننقل قول:
تو یه مقاله خوندم ناسی میتونه همچین حالتی ایجاد کنهنقل قول:
حالا راست و دروغش پای خودشون
ولی به قول دوستمون هرگز سمت این چیزا نرید چون خیلی خطرناکه
دوست عزیز....چیزی رو که من گفتم علت دارهنقل قول:
مثلا من نمیدونم شما چه شرایطی دارین که احساس میکنید مضطرب هستید
مثلا مشکل شما اختلالات اضطرابی هست یا نه.... یا فرم خفیف مانیا یا مثلا افسردگی
خوب اگه به درستی این مشخص نشه و من یکسری داروی آرامبخش یا داروی ضد افسردگی به شما معرفی کنم اما از اون طرف مشکل شما یا هرکسی که این شرایط رو داره مثلا اختلال دوقطبی باشه و در فاز مانیا قرار داشته باشه مصرف این دارو ها باعث بهبود مانیاش میشه اما چون درمان ناقص هست فاز افسردگی بیمار رو تشدید میکنه و خطر خودکشی فرد زیاد میشه
اگه مشکلتون با روانشناس حل نشده لطفا تشریف ببرید یه روانپزشک خوب و مشکلتون رو براشون توضیح بدیدنقل قول:
داروهای روانپزشکی خطرناکن و اگه کنترلی روش نباشه وابستگی میاره و میتونه فاجعه بار بیاره
پزشک شما با علمی که داره میتونه بارها و بارها داروهای شما رو عوض کنه تا در نهایت بتونه بهترین دارویی که با خلقیات و روح و روان شما سازگاری داره رو پیدا کنه و بیماریتونو طی یه دوره کوتاه یا بلند درمان کنه
اونوقت شما میخاید بدون پیش زمینه قبلی و با یه مشت اطلاعات ناقص و شاید غلط که از اینترنت و یا از تجربیات افراد بدست میارید بیماریتونو درمان کنید ؟