چقدر باتري جديده قوي تره مگه؟؟؟؟؟
چقدر باتري جديده قوي تره مگه؟؟؟؟؟
برخی از مشکلات v3i بنظرم عبارتنداز
1- عدم بوق یا صدای هشدار در زمان قطع مکالمه ازطرف مخاطب یعنی ممکن است مدتها با مخاطبی صحبت کنید که ارتباطش قطع شده وشما بی اطلاعید.
2- ظرفیت محدود برای inbox &outbox message یعنی حداکثر 30 پیغام کمی بیش وکم میتوان ذخیره نمود
3- درخصوص miss call یا recived call فقط اخرین تماس را نگهداری میکند وبرعکس گوشیهای نوکیا سوابق یک کال را ثبت نمینماید.
4- اعلام پیغام برای miss call فقط برای یکبار ظاهر میشود واگر موقع باز کردن درب, دکمه کناری را فشار دهید این پیغام روی اسکرین ظاهر نمیشود و متاسفانه آیکونی هم برای این موضوع وجود ندارد.
5- باتری نسبتا ضعیفی دارد برای کار کم حداکثر 3روز شارز دارد.
6- امکان قطع بوق هشدار شارژ باطری فقط در حالت silent که گوشی زنگ نمیخورد وجود دارد.
اینها برخی از معایب کاربردی با این گوشی بوده که تابحال با انها مواجه شده ام دوستان اگر برای رفع انها راه حلی سراغ دارند اعلام کنند.
والبته درمجموع باید گفت علیرغم مشکلات فوق گوشی خوش دست وشیکیه وبرخی از option های ان خیلی راحت هستند.
نقل قول:
نوشته شده توسط فرامرز_39
بايد بگم در مورد شارژ باتري اگر فقط با گوشي كم حرف بزني ولي هر كاري كه دوست داري انجام بدي مثل پخش فيل و صدا .... مي تونم بگم باتري درست 4 روز رو جواب مي ده.
در مورد تماس هاي از دست رفته هم كه من تا حالا گوشي به با حالي موتورولا نديدم.آخه گزينه جدا نداره كه miis call & resive call رو مشخص کنه.ولی کار جالبش اینه که اونایی که موفق بودن رو جلوش تیک میزنه و اونایی که موفق نبوده رو نمی زنه حالا اگه ظرفیتش پایینه اون یه حرفه دیگست.
حرف واقعا درسته آخه من با اینکه چندتا از فایل های اصلی گوشیم همینطوری غیب شدن و نتونستم برگردونمشون
ولی هنوزم این گوشی رو با هیچ گوشی عوض نمی کنم!!!!!!!!!!!! ;)
كلا هيچ گوشي پيدا نميشه كه ايراد نداشته باشه . چيزي كه مهمه اينه كه نسبت به قيمتش كمترين ايراد رو داشته باشه كه وي تري ايكس از اين نظر فكر كنم بهترين گوشيه.
متاليكاي عزيز از اين كه جواب دادي ممنونم اين روشها كه گفتي رو قبلا چك كرده بودم مشكلم اينه كه ميخوام بدون اينكه تابلو بشه ( يعني براي كل آيكون مالتي مديا پسورد بخواد ) بتونم بعضي از عكس ها و فيلم هام رو قايم كنم طوري كه هر وقت بخوام با خود گوشي بدون اينكه به كامپيوتر وصلش كنم بتونم ببينمشون مثلا يه نرم افزار فايل منيجر كه بتونه فلدري رو باهاش hide كنم و در مواقع لزوم بازش كنم البته با خود گوشي.
بزار مشكلم رو واضح تر بگم مثلا نميخوام تو محل كار كسي عكس هاي خوانوادگيم رو ببينه ولي وقتي همكارم گوشيم رو دستش ميگيره و ازم ميخواد كه قسمت مالتي مديا رو باز كنم تا بره كيفيت عكسا يا فيلما رو ببينه يه جورايي ضايع هست كه بگم نميشه بري پس بايد چيكار كرد.
من از يه دوست ايتاليايي پرسيدم. گفت چنين برنامه اي وجود نداره و فقط از همون برنامه خود گوشي ميتوني استفاده كني.تنها راهي كه به نظرم ميرسه عكسهاي خانوادگي رو يه جوري اسم بزاري كه بيفته ته ليست و همون اول نشون داده نشه . البته من بيشتر رو گوشي كار ميكنم اگه راه حل ديگه اي پيدا كردم بهت ميگم
نقل قول:
نوشته شده توسط .shahyad.
دوست عزيز تو اسكين هاي موتورولا يه فايل هست با فرمت ski ....اگر ميخوايد با برنامه LGFE اسكين بريزيد بايد اسم فولدرتون دقيقا مشابه اسم اين فايل باشه.... بارعايت بزرگ و كوچيك بودن حروف ... مثلا اگر اسم اون فايل MatriX بود ... بايد اسم فولدرتون هم دقيقا همينجوري باشه....
ضمنا اون فايلهاي اينستال و آنينستال كه گفتيد رو نبايد تو فولدري كه ساختيد بريزيد .. چون در اين صورت نميتونيد اسكينتون رو تو گوشي ببينيد ...
يه راه حل راحت تر استفاده از برنامه SKIMAN هست ...
اينجا خود برنامه و توضيحاتش هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اینکه از تو متالیکای عزیز که وقت میذاریو جواب سوالارو میدی یه تششششششکر ویزه میکنم...و البته بقیه دوستان..!! :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط M_ETALLIC_A
همونجور که خودت گفتی کار کردن با اون برنامه خیلی نافرمتر از برنامه LeaderGL FlexEditor ست...من قبل از اینکه اینور بیام ...با برنامه یاد شده کار کرده بودم ولی حتی تو کانکت کردنش هم مشکل داشتم چه برسه کارای دیگه... :angry:
و اینکه... چشم انتظار اموزشتیمااا..!!! :rolleye:
در ضمن Bahman No1 جان از توجهت ممنون...به حرف شماهم عمل میکنیم...امیدوارم جواب بده و بتونم این اسکینارو نصب کنم...راسی گفتی نباید این اینسیتال و...تو فایل ساخته شده بریزیم...پس کجا بریزیم..؟؟؟ :)
اون فايلهاي اينستال و آنينستال براي نصب اسكين با برنامه p2k Commander استفاده ميشه ... وقتي شما باروش كپي كردن
اسكينتون رو ميريزيد (يعني همون روش برنامه LGFE) به اون فايلها احتياجي نيست ... يعني همه فايلهارو تو پوشه هاي مربوطه بريزيدغير از اين فايلها ...
برنامه p2k Commander رو نصب كنيد و مراحل مربوط به نصب و اتصال گوشي به برنامه رو طي كنيد ( اگر قبلا مراحل نصب و راه اندازي برنامه LeaderGL FlexEditor رو طي كرده باشيد فقط كافيه p2k Commander رو نصب و گوشي رو به سيستم وصل كنيد اما اگه با LeaderGL FlexEditor كار نكرديد بايد حتما درايور مخصوص برنامه رو نصب كنيد ) فايل install اسكين مورد نظر رو اجر كنيد يه كادري مياد كه بايد رو دكمه execute كليك كنيد و بعد اسكين به طور اتوماتيك از طريق برنامه p2k Commander رو گوشي نصب ميشه و حالا فقط كافيه گوشي restart كنيد.
البته اين براي مواردي بود كه فايل install موجوده در غير اينصورت خودتون ميتونيد اين فايل رو درست كنيد از طريق برنامه s4m كه بعدا توضيح ميدم چجوري.
تا اينجاي كار اگه سوالي بود در خدمتم.