بچه ها تبلتم رو چجوری اپدیت کنم ورژن اندرویدش رو الان 4.2.2 هستش
Printable View
بچه ها تبلتم رو چجوری اپدیت کنم ورژن اندرویدش رو الان 4.2.2 هستش
داش بعد از نصب hotspot sheild بازش کن بعد protected my conection رو بزن.حالا یک جیمیل بساز بعد اندروید مارکت رو بازکن تا اکانتت سینک بشه .حالا برای اولین بار وارد بازی شو وبازی کن .بعد از اون دیگه میتونی آفلاین بازی کنی.تمامنقل قول:
داش شما آخرین نسخه رو دارید.نقل قول:
دوستان واقعا خیلی عجیبه ......!!!...!!
یعنی این تبلت ارزش نظر دادنم نداره دوستان واقعا متاسفم:n03::n03:
سلام امروز از یکی از دوستانم شنیدم مسئله فعال شدن otg (تامین ولتاژ در گاه میکرو یو اس بی) مربوط به چیپست میباشد که بطور پیش فرض توسط شرکت برای تبلتها تعریف شده وباید با تغییراتی از طریق آپدیت فعال گردد برای بنده مثال هم زد، ممو پد 172 که ظاهرا حتی بلوتوث هم نداره ولی با آپدیت های انجام شده الان otg آن فعال شده و دارندگان این مدل مودم 3g و فلش و....استفاده میکنند.
بله دوست گرامی من توسایت خود ایسوس و بعضی از فروم های خارجی این رو شنیده بودم ودر ضمن دادن آپدیت 4.3 یا 4.4 برای تبلت .نقل قول:
سلام
من مدل 8 گیگ این تبلت دارم.یک رم 16 گرفتم و تبلت روهم روت کردم. با استفاده از framaroot. چک کردم روتم شده.ولی خودم کشتم ، هر کاری کردم نتونستم برنامه هارو رو رمsd ببرم.و جز file manager خود تبلت و برنامه های ارجینال خود تبلت هیچ برن دیگه ای رمو نمیببینه .
کسی میتونه راهنمایی کنه . تا حالا کسی تونسته برنامه هارو از حافظه اصلی گوشی به رم منتقل کنه. ممنون.
داش تبلتتو unroot کن.بعد بزار آپدیت شه حالا میتو نی بدون روت کردن تبلتت برنامه هارو به sd انتقال بدی.نقل قول:
داش تبلتتو unroot کن.بعد بزار آپدیت شه حالا میتو نی بدون روت کردن تبلتت برنامه هارو به sd انتقال بدی.
ورژن 4.2.2 روش نصب.که بعد از unroot کردن و ریستارت و چک کردن update چیزی پیدا نکرد.همین آخریش ؟