خوب لیست بهاری انیمه ها ( گرچه یک ماه گذشته ):31:
کد:http://i.minus.com/iIrw2JgoAX24G.jpg
Printable View
خوب لیست بهاری انیمه ها ( گرچه یک ماه گذشته ):31:
کد:http://i.minus.com/iIrw2JgoAX24G.jpg
120 قسمت تا امروز از 4 تا اینمه مشهور رو عقبم رو لیست کردم باسه تماشا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اریتی رو هم بگردم ببینم کدوم نسخه ژاپنی اش کیفیتش بهتره ان رو ببینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام انیمه بازها :دی
سایتی سراغ ندارید برای دانلود انیمه به صورت غیر مستقیم ( راپیدشر و غیره )
نمیخوام واسه دانلود زیاد بپیچونه
فقط لینکو نمایش بده واسه دانلود
درضمن به روز باشه و نیمه هایی که سریعا میان تو تورنت رو سریعا آپلود کنن توی سرور های راپید یا خصوصی
خیلی ممنون
راستش من خودم هم دونبال همچین سایت های هستم چون تمام سایت های قدیمم یا از کار افتادن یا فعلا گفتن دارن هاست جدید تست می کنن:41:نقل قول:
ظاهرا این نابود شدن مگا اپلود بد جوری تاثیر گذاشته.....:13:
من خودم دارم بررسی می کنم ولی هنوز نتایج رضایت بخش نبوده ( دو سه تا پیدا کردم ولی از سایت هایی هستن که خودشون زیر 100 مگ تبدیل می کنن ویدیو هارو - تازه لایسنس دار هم توشون هست که اجازه دانلود رو دیگر نمی دن):19:
اگر بچه ها سایت های جدید سراغ دارن زیر میزی به اشتراک بزارن که به شدت نیازمندیم( منم اگر پیدا کردم خبر می دم):46:
پ ن:
یکی از مانگاهای که می خونم 4 چپتر بیشتر به انتهاش نمونده. اولین بار هست که دارم با پایان یک مانگا همراه می شم:5:
پ ن2:
رو رپیدشیر دیگه کم اپلود میشه بخاطر سیستمی که راه انداختن و به اسامی انیمه های معروف گیر میدن معمولا اپلودر ها اسم هارو ویرایش می کنن که شناخته نشه تا زود پاک نشه.
به فکرم رسیده یه سایت راه اندازی کنم و قسمت های آخر انیمه های معروف رو به صورت مستقیم آپلود کنم روی سرور خودم و بزارم برای دانلودنقل قول:
نمیتونم یه انیمه رو کامل بزارم ، چون هاستم کفاف نمیده
به طور مثال این هفته بلیچ و ناروتو و یه سری انیمه دیگه قسمت جدیدشون روی نت شر میشه
منم میرم اینارو میکشونم روی سرور
فعالیت زیادی هم نمیخواد انجام بدم
فکر خوبیه یا نه ؟
فکر بدی نیست ولی هذف نهایی رو باسه چه گروهی میزاری؟فقط ایرانی ها یا خارجی هارو هم اجازه می دی؟نقل قول:
بعد در اینده کس دیگری رو هم می خوای راه بدی باسه گذاشتن لینک های موقت تو سایتت؟؟(مثلا من الان Skip Beat رو لیچ کردم تو سایت ها قطعا بدرد می خوره باسه شما)
مورد اخر انتظار دسترسی راحت به سایتت رو داخل ایران رو نباید داشته باشی ها ( چون ما همین بخش دانلود رو بخاطر همین موضوع از دست دادیم)
می تونی با این شرایط سایت رو راه بندازی؟
واسه ایرانی ها ولی محدویتی واسه دانلود گروه مشخصی نیست و هرکسی اجازه دانلود رو دارهنقل قول:
هاست 1 گیگ بدرد میخوره به نظرتون ؟ ( فقط واسه آخرین قسمتها یا 2 قسمت آخر ، به مدت 2 هفته لینک ها فعالن )
فکر نمیکنم از نظر دسترسی به سایت مشکلی پیش بیاد
اگه هم پیش بیاد بازم مشکلی نیست
فکر میکنم حداقل نیاز به یه هاست 6 گیگ به بالا دارم
نظر شما چیه ؟
این که خیلی عالیهنقل قول:
بعد در اینده کس دیگری رو هم می خوای راه بدی بساه گذاشتن لینک های موقت تو سایتت؟؟
چرا که نه
با یکم تحقیقات از دوستان و سایت های دیگه متوجه شدم که
عمرا این سایت بتونه 1 ماهه دووم بیاره ( از نظر قوانین مخابرات )
وقتی هم که مسدود شه ، چونکه معروفیت آنچنانی نداره پس مجبوریم درشو تخته کنیم یا دامنه جدید تعویض کنیم
بیخیال شدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
انیمه basilisk رو دیدید..؟
مال خیلی وقت پیشه گفتم که حتما ببینید :دی
واقعا زیباست از همه جهات خیلی هم رومانتیک و پرتنش هستش فیلم الهام گرفته از داستان فیلم Shinobi ها هستش و اختلاف دو دهکده که این وسط دو نفر از این دو دهکده عاشق همدیگه میشن و باقی ماجرا در کل حتما تهیه کنید ببینید
تاپیکش هم جستجو زدم نیافتم یا نبود..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
..
.
من حدود چند ماهه تو این فکر هستم استارتش رو هم از 2 ماه دیگه که شرایطم کمی از نظر مالی بهتر میشه میزنم.حدود 2 سال هم یک فروشگاه انیمه داشتم با چند تا از دوستان ومشتریهام برای راه اندازی سایت به توافق رسیدیم.مسدود هم شدیم به برادران اجنبی خدمت رسانی میکنیم با شرایط ویژهنقل قول: