پاسخ به MohammadT15 (محمد جان)
ای بابا اون 12 هم به خاطر مشغله ذهنی بود علیرضا جان همون 11 منظورم بود . شما اهل چت و اینا نیستی من بدبخت یه کامنت اینجا بدم با صد نفر دارم حرف میزنم:n08:
گفتم شاید میخوای یه فوتبال نوین ابداع کنی:n02:
کلا شما استقلالیا با اعداد بالاتر از چهار کار نکنین بهتره:n02:
بازم سوال در رابطه با سوال های قبلی چون واقعا بعضیاش قابل هضم نبود:n02:
به کمک هم هضمش میکنیم انشاالله:n02:
1 : نکونام اگه اینقدری که تو ازش تعریف میکنی بده پس چطور چند سال توی لالیگا بازی میکرد؟لالیگا که هر کسی توش دووم نمیاره . الان قبول دارم افت کرده اما شما داری میگی کلا بازیکن خوبی نبوده و نیست برای تیم ملی . در صورتی که رضا حقیقی رو ترجیح میدی و من بازیهای این بازیکن رو دیدیم بازیهای نکونام هم دیدم . نکونام کند هست پاسهای رو به جلو نداره اما کارهای دفاعی عالی داره . یکی از عوامل موثر استقلال بود که اینقدر گل خورده کم داریم . توی چند بازی که نبود واقعا ضعفش رو احساس کردیم . بنده هم کریم باقری رو قبول داشتم و دارم . اما زمان حال رو میگم . الان میگی جواب چیو بدم جواب اون نیم خط اول رو بده:n02:
محمد جان منم بر اساس خودت در مورد زمان فعلی نظرم رو دادم
اولا که نکونام قرارداش سنگین بود برای اوساسونا و مجبور بودن یه جورایی باهاش به توافق برسن
وگرنه خیلی زودتر به ایران بر میگشت در ثانی اگر معیار خوب بودن نکونام بازی در اوساسوناست پس چرا الان توی اون تیم نیست
در ثالت:n02: نکونام مدتهاست در کنار گل زدنش برای تیم ملی یکی از مقصرین درجه یک شکستهای ماست
نمونش بازیهای واقعا ضعیفش در جام ملتها که یک تنه 50 درصد شکست تیم ملی رو به دوش کشید
منم واقعا امیدوارم نکونام برخلاف این روزهاش دوباره سرحال بشه چون درست یا غلط کاپیتان تیم ملیه و آمادگیش صد در صد به سود ماست
2 : بازم باید برای من بازیه خوب رو تعریف کنی علیرضا جان . اتفاقا از بعد بازی داماش به اینور ما خیلی قشنگ بازی کردیم نیمه های دوم . شما بازی با آلومینیوم رو ببین 11 تا موقعیت گل داشتیم . بازی با گهر 9 تا موقعیت گل داشتیم . همین 2 تا رو میگم رو هم میشه 18 تا اما ما 3 تا گل زدیم !!! اینی که صرفا پرسپولیس از 9 تا موقعیت گلش 6 تاش رو تبدیل به گل کرد و استقلال از 11 تا موقعیت گل یکیش رو گل کرد نمیتونیم بگیم استقلال بد بازی کرد و پرسپولیس خوب قبول داری؟در ضمن استقلال 6 تا بازیه گل نخورده این که نمیتونه مبنا بر شانس باشه ... به نظرم اگه خط حمله ما بهتر از موقعیت هاش استفاده میکرد شما نظرت عوض میشد . چون واقعا نیمه های دوم من فقط استقلال رو توی محوطه جریمه حریف میبینم !
11 تا؟:n04::n02:
با کسی در حال چت نیستی؟:n02:
من بازیهای استقلل رو تا جای ممکن دیدم و واقعا این تیم رو در موقعیت سازی ضعیف دیدم
بازی با گهر بازی با ذوب و حتی بازی با آلومینیوم
به آمار بعد از بازی توی ایران هم زیاد دقت نکن
خوب بازی کردن یعنی بازی رو در دست گرفتن و اون رو با استفاده از هماهنگی نفرات اداره کردن
خوب بازی کردن یعنی وقتی تیم اراده کرد حمله کنه و وقتی نیاز داشت دفاع کنه
نه اینکه تحت تاثیر تیم حریف بازی کنه
خوب بازی کردن نیمه اول و دوم نداره تیمی که نیمی از بازی رو از دست بده راه زیادی تا تیم شدن داره
3 : واقعا شما تا حالا بازیه منتظری رو نگاه نکردی؟یکی از بهترین دفاع های تاریخ لیگ ایرانه ! بعد شما توی ترکیب نذاشتی دلیلش چیه؟هیچ کدوم از این دفاع ها قابلیت های منتظری رو ندارن ! اصلا پا به توپ و تکنیکی نیستن . اما منتظری توی فوتبال ما یه شاهکاره و همه الان دارن از بازیش تقدیر میکنن حتی سایت گل هم یه مقاله راجع بهش نوشت و یکی از قطب های مثبت تیم ملی همین منتظریه . من یادم نمیاد تو این 2 3 ساله پنالتی داده باشه! توپ لو داده باشه . خیلییی کم پیش میاد بازیکن ازش رد شه توپو نمیگیره بزنه زیرش عالی کنترل میکنه یا رو به جلو تا وسط زمین میاد یا پاس میده اصلا زیرش نمیزنه . اما توی ترکیب اصلی شما نیست و صد در صد مخالفم . چون هیچ کدوم از این بازیکنا در سطح منتظری نیستن ... حالا دلیلت چیه که توی ترکیب نذاشتیش؟
منتظری واقعا بازیکن خوبیه
و فوق العاده بااخلاق و از این نظر استقلالیها باید بهش افتخار کنن چون اگر چنین بازیکنی در این تیم نبود تاریخ این تیم پر بود از فکری ها و حسن زاده ها و اکبرپورها
منتظری یه شخصیت ویژه به استقلال داده که در تاریخ این تیم حتی زرینچه هم در آوردن این شخصیت به استقلال ناتوان بود
اما منتظری متاسفانه _صادقانه میگم_ متاسفانه یه نقطه ضعف اساسی داره و اونم بازی هواییه که در این سالها استقلال بارها و بارها به خاطر ضعف در این بخش گل خورده
منتظری به خاطر خوزستانی بودنش ذاتا بازی زمینی رو بلده
من جای شما بودم منتظری رو میاوردم هافبک دفاعی ثابت تیم و حنیف رو به جاش میبردم دفاع اخر
منتظری که بیاد هافبک دفاعی اون موقع میفهمی که نکونام چقدر در بازی زمینی ضعیفه
444444444444444 : یعنی بعد از گل زاید اینقدر خوشحال شدی که اشک شوق از چشمانت جاری شد؟خوب آره دیگه 2 سال بود زرت و زرت از ما میخوردید توی جام حذفی 3 هیچ باخته بودید دیگه به اوج احساسات رسیده بودید:n02:
اما من بعد از برد آخر توی جام حذفی خیلی خیلی خوشحال نشدم چون برام برد پرسپولیس عادی شده بود:n08:
درسته واقعا خوشحال شدم
چون چهار برد استقلال با احترام به همه استقلالیها با ناداوری شروع شده بود و در این بین فدراسیون هم بازی جام حذفی رو به شکل عجیبی جا به جا کرد تا ضعیفترین و ناآماده ترین پرسپولیس تاریخ دربیها بیفته جلوی استقلال و آبیها هم مثل یه گوشت قربونی باهاش رفتار کنن
دو پینگ استقلالیها هم که هیچ وقت براش جواب قنع کننده ای پیدا نشد
وقتی رفتارهای مظلومی رو هم میدیدم خب طبیعتا این احساس بی عدالتی بیشتر و بیشتر میشد
تیم باز هم با اشتباه داوری در حالی که عقب بود ده نفره شد و همه واقعا نا امید شده بودن
مظلومی خودش رو برای لقب جدید آماده کرده بود و پرسپولیسیها برای بیشتر سرخورده شدن
افسانه زاید در چنین شرایطی به وجود اومد و طبیعی بود که من خوشحال باشم
چنین بردی(یک تیم ده نفره باشه و تا دقیقه 82 عقب) در تاریخ دربیها سابقه نداشته
عادی شدن برد برای استقلالیها هم به نظر من با احترام یه شعاره:n02:
برادر من استقلالیه وقتی توی بازی آخر استقلال گل میزد به حالت غش دراز به دراز میفتاد:n02:
وقتی اولادی اخراج شد تا 5 دقیقه میگفت ما 6 تا میخوایم یالا:n02:
ولی وقتی گل سوم رو زاید زد کلا تا یه هفته تو کما بود انگار روحش غش کرده بود:n08:
کلا برد توی دربی هیچ وقت عادی نمیشه وگرنه شما بعد از سه برد بردن تیم نصفه و نیمه پرسپولیس در جام حذفی رو یک حماسه نمیکردین:n02:
حالتو گرفتم نه؟:n02:
5 : راجع به گذشته یه سوال پرسیدم گفتی حتی همین لحظه هم تبدیل به تاریخ میشه درسته اما تاریخ زمان داره دیگه درسته؟1 دقیقه پیش 1 روز پیش 1 ماه پیش 1 سال پیش و ... پس یه فرقی بین تاریخ با تاریخ هست دیگه وگرنه روز و سال و زمان که معنا نداشت . من میگم تاریخ 50 ساله با تاریخ 18 ساله که قهرمانی ما توی آسیا بود خیلی بینشون فرقه . یا تاریخ چند ساله که پرسپولیس زیر استقلال بوده و این 5 تا دربی اخیر که 4 تاشو باختید فقط یکشو بردید اینا هم تاریخه اما خوب تاریخ 50 سال کجا که با تیله فوتبال بازی میکردن تاریخ 2 سال پیش کجا؟مگه نه؟یه فرقی دارن دیگه:n02:
نه این تویی که تاریخ رو بر اساس منافع خودت تقسیم بندی میکنی
ورگنه آب که از سر گذشت یه وجب یه ده متر:n02:
6 : ماهواره یا دیجیتال؟:n02:
من زیاد اهل کانالای ماهواره نیستم همیشه توی خونه روشنه و هیچ وقت یه چیز درست و حسابی توش ندیدم
کلا به جز فوتبال چیز خاصی از این دنیای رنگارنگ و صفحه جادویی نمیخوام:n02:
77777777 : میگن هفت مقدس داره کم کم آماده میشه؟تن و بدنت سالمه؟نمیلرزه؟:n02:
اگه اونی باشه که توی آسیا دیدیم امیدوارم ناامیدتون نکنه:n02: