ای کاش همه هم فرهنگ شمارو داشتن . چقد خوب میشد واقعا .نقل قول:
Printable View
ای کاش همه هم فرهنگ شمارو داشتن . چقد خوب میشد واقعا .نقل قول:
این کار خیلی خوبه اما حالا حالاها اینطوری نمیشه مگه در اینده ای دور :n02:نقل قول:
واسه همچین حرکتایی احتیاج به لیدر هست . همینطوری که یه عده نمیتون متحد بشن و مثلا تو کل کشور ملت با هم تصمیم بگیرن که ورزشگاه نرن . پس احتیاج به لیدر هست . اما چه لیدری ؟
بعضی از این لیدر های مثلا محترم توی ورزشگاه ها رو دیدی ؟ به نظرت خوششون میاد محفلشون زنونه بشه ؟ بعد اینا میان به خاطر خواهر و مادرشون این خوشی رو ترک کنن ؟
در کل فکر میکنی چند نفر از کسایی که میرن ورزشگاه حاضرن همچین کاری بکنن و قید ورزشگاه رو بزنن فقط به خاطر اینکه زنا نمیان ورزشگاه ؟ خیلی ها میخوان صد سال سیاه همچین اتفاقی نیفته . خیلی ها هم فقط به خاطر افکار پلیدشون دوست دارن این اتفاق بیفته . افراد کمی مثل من و شما همچین نظراتی دارن .
هر وقت مردم ما اونقدر با فرهنگ شدن که به جای بوق زدن و الودگی صوتی با صداشون تشویق کنن اون وقت فرهنگش رو هم خواهند داشت که زنها رو هم داخل ورزشگاه ها بپذیرن .
تماشاچی ای که بعد از هر ضربه توی والیبال بلند میشه میرقصه و بوق میزنه و مثل میمون ادا در میاره به نظرت واسه چی میاد ورزشگاه ؟ میاد واسه یه تفریح سالم و دوست داره در کنار خانواده اش این تفریح رو انجام بده ؟ اینا عقده این برادر من . به فکر اینجور چیزا نیستن .
من نمیگم نباید این کار انجام بشه . میگم خود حضور زن ها باید باعث بشه این اخلاقها از بین بره نه اینکه مردها بخوان با نرفتنشون به ورزشگاه این موجبات رو فراهم کنن . چون اصلا امکان پذیر نیست .
خود مسئولین باید کم کم شرایط رو اماده کنن واسه حضور خانم ها . قطعا مردها تو همچین شرایطی بهتر رفتار میکنن . ابتدا خانم ها باید همراه یک مرد بیان به ورزشگاه تا زمانی که این فرهنگ کمی جا بیفته تا بعدها شاهد باشیم که خانم ها خودشون مستقل بیان به ورزشگاه ها و در کنار هر مردی احساس امنیت بکنن .
این خودش این بی فرهنگی ها توی نحوه تشویق کردن و اداب و رسوم تماشاچی بودن رو هم درست میکنه . یعنی نه اینکه حضور خانمها تو ورزشگاه ها بد نیست خیلی هم به بالا رفتن سطح فرهنگی کمک میکنه .
اما به شرط اینکه با یک برنامه فرهنگ سازی کوتاه مدت پیش بره . اینا که یاد دارن واسه هر چیزی (مثل فرهنگ حجاب) همه چا تبلیغات کنن چطور واسه حضور خانم ها در ورزشگاه این کار رو نمیکنن؟
بنظر منم حالا حالاها نمیشه .
اگه جاشونو جدا کنم فک میکنم بازم بشه ؟ دیگه نمیدونم امکالنش هس یا نه ؟ یا مشکلات دیگه ایی شاید باشه من نمیدونم .
عمو مشکل اینه که هیچ وقت حتی 1000سال دیگه فرهنگ ایران درست نمیشه اخه یه سری ادم هستن که از این بی فرهنگی سود میبرند و خود مردم هم اگه بخواند درست بشن باید دست از خیلی عقاید و خرافشان بردارند که بعید میبینم ... دیگه بعضی از حرفا رو نمیشه زد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشت:
بلاتر: از رئیسجمهور ایران خواستم بانوان را به ورزشگاه راه بدهند.
در آستانه معرفی میزبان جام ملتهای ۲۰۱۹ آسیا که یکی از کشورهای ایران و امارات خواهد بود، سپ بلاتر رئیس فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) خواهان حضور بانوان ایرانی در ورزشگاهها شد.
به گزارش وب سایت نود، سپ بلاتر روز گذشته از ايران خواست به ممنوعيت حضور بانوان در استاديومها پايان دهد و ادامه اين وضعيت را غيرقابل قبول دانست.
بلاتر گفت: در نوامبر ۲۰۱۳ هنگامي كه در ايران بودم، نه تنها با شور و شوق ملتي بزرگ در فوتبال روبهرو شدم، بلكه شاهد قانون منع حضور زنان در استاديومها بودم و همان زمان اين موضوع را با حسن روحاني، رئيس جمهور ايران مطرح كردم و اين تصور پيش آمد كه اين شرايط غيرقابل تحمل به زودي تغيير خواهد كرد.
با اين حال هيچ اتفاقي رخ نداد و اين ممنوعيت در قبال بانوان همچنان اعمال ميشود. اين در حالي است كه حضور بانوان براي فوتبال و همچنين فوتبال ايران پررونق خواهد بود و اين ممنوعيت نميتواند ادامه داشته باشد.
از اينرو از مقامات ايراني ميخواهم در اين مورد تجديد نظر كنند و درِ استاديومها به روي بانوان باز شود. اين صحبتهاي بلاتر در حالي مطرح شده كه گفته ميشود ميزبان جام ملتهاي ۲۰۱۹ آسيا تا ۴۸ ساعت آينده معرفي خواهد شد.
از يك طرف آنهايي كه نگاه بدبينانهاي به موضوع دارند، ميگويند بلاتر اين حرفها را زده تا اقدام كنفدراسيون فوتبال آسيا را كه ميخواهد ميزباني ۲۰۱۹ جام ملتها را به امارات بدهد، توجيه كند اما آنهايي كه خوشبينانه به ماجرا نگاه ميكنند، ميگويند شايد AFC ميخواهد ميزباني دوره بعدي جام ملتها را به ايران بدهد كه بلاتر درباره ضرورت پايان ممنوعيت حضور بانوان در ورزشگاههاي كشورمان حرف ميزند!
آوورین به همه ی کسانی که با این کار مخالف اند
انقدر مخالفت کنید تا همین طور ایران در زمینه ورزش هم کم رنگ بشه..
انقدر مخالفت کنید تا میزبانی مسابقات والیبال از والیبال ما که دیگه همه ی تیم های والیبال دنیا ازش میترسن گرفته بشه.
آخه مگه خانم ها آدم نیستند .
میگید مسائل...پیش میاد اشکال نداره اگه از این مسائل پیش میاد لطفا یه سمتی یک قسمتی رو فقط اختصاص بدید به خانم ها
ولی واقعا این کار هاتون خجالت داره.
+
محتوای مخفی: خواهش
به گزارش بی بی سی، روی پارچه نوشته در جریان بازی روز شنبه والیبال میان ایران و مصر به انگلیسی شده بود: "بگذارید زنان ایرانی وارد ورزشگاه ها شوند."
کمیته بین المللی المپیک بیانیه های سیاسی در جریان بازی ها را منع می کند.
این ایرانی از خروج از ورزشگاه خودداری کرد و پس از آن بود که ماموران امنیتی دست از تلاش برای خارج کردن او برداشتند و او برای باقی بازی پلاکارد خود را نمایش داد.
من به شخصه با دیدگاههایی از جنس اینکه دولت باید شرایط رو فراهم کنه، دولت باید فرهنگ سازی کنه و... خیلی موافق نیستم! با اوضاع حاضر بنظر میاد دولت تنها کاری که باید بکنه اینه که فقط به دخالتهاش پایان بده! و از این ممنوعیت ها دست برداره. در آنصورت مطمئن باشید مردم خودشون خیلی خوب می تونن مساله رو مدیریت کنن، درست مثل قبل
آدم چقدر باید بیکار باشه بره بشینه تو ورزشگاه از دور والیبال بازی کردن چند نفر دیگه رو ببینه :n02:
یه سری چیزها واسه جنس مونث مناسب نیست مثلا رانندگی ماشین سنگین مثل تریلی. ورزش هم یه چیزی مثل همین میمونه مردونه به حساب میاد.
مذهبی نیستم اصلا اما اینکه زن و مرد مساوی هستن و اینا حرفا هم قبول ندارم. همونجوری که مرد نمیتونه وارد کارهای زنونه بشه زن هم خوب نیست مردونه بشه.
بعضی ها میگن حکومت و دولت نباید قانون بزاره و مردم باید آزاد باشن و هرکاری دوست دارن انجام بدن! مگه طویله است؟
مذهبی نیستم اما: ))) ( قدیمی شده برادر )نقل قول:
بیکار بودن یا نبودن کسی به شما ربطی ندارد.. شما و همفکرانتان هم در حدی نیستید که تعریف کنید چه چیزی برای چه جنسی مناسب است!!
راننده تریلی: /