خب هنوز ابتدای فصلیم و امتیاز از دست دادن درسته که اصلا مطلوب نیست ولی وقتی روند دو قطبی لالیگا از سر گرفته بشه ما کماکان در تعقیب بارسا خواهیم بود .
دیشب شبی نبود که بگیم یک یا دو بازیکن خوب نبودند ؛ غیر از پپه و تا حدودی مودریچ و گهگاه مارسلو باقی بازیکنها از لحاظ عملکرد در زیر خط فقر ! قرار داشتند :دی
نمیدونم چرا هر موقع من بازیهای رئال رو میبینم آلونسو بدترین نمایشش رو داره و هر موقع نمیبینم کامنتها بیانگر اینه که آلونسو فرازمینی بازی کرده ! :دی آلونسو رو من هرموقع در زمین میبینم کار خاصی ازش نمیبینم به عنوان هافبک دفاعی یا هافبک مرکزی ، به نظر من آلونسو عنصر ناهمگن رئال مادرید در خط میانیه ، خط میانی ای که سرعتی باور نکردنی داره و به شدت ایستا بودن آلونسو ( حداقل در بازی دیشب ) ریتم و توازن و تعادل رو در این خط هافیک به هم میزنه .
نقطه ی قوت بازی دیشب رئال مادرید پپه بود ؛ از نظر من بهترین بازی ای بود که از پپه دیده بودم ، فوق العاده در دفاع و عالی در انتقال .
اگر بخوایم نفر به نفر بررسی کنیم کسی خوب نبود و مجبوریم با فاکتور از پپه و مودریچ و با ارفاق مارسلو بگیم همه در فرم خوبشون نبودند و البته سویا هم تیمی بود که سرعت بازی خیلی خوبی رو داشت و حتی در زمانهایی این رئال سریع رو مغلوب سرعت خودشون میکردند به خصوص ناواس که واقعا آزار داد خط دفاع رو .
یک نکته ی کلی هم بگم : وقتی شما در بازی ای هستی که نیاز مبرم به 3 امتیاز داری ؛ هیچ چیز به اندازه ی دریافت یک گل زودهنگام بد نیست ؛ یعنی شما در شرایطی قرار میگیری که قبل از پیروزی باید به مساوی فکر کنی ... اون هم گلی که کم مونده بود تا تور دروازه رو منهدم کنه !
پی نوشت : مطمئنم اون توپ دقیقه ی 60 از دوقدمی دروازه ی خالی که راموس به بیرون زد رو اگر 100 بار دیگه در اون موقعیت قرار بگیره نمیتونه بیرون بزنه !!! :دی