دوست عزیز من با plex media server یوتیوب را دارم
Printable View
دوست عزیز من با plex media server یوتیوب را دارم
سلام
دوستان من یه سری کلیپ با فرمت FLV دانلود کردم ولی وقاپتی رو فلش میریزم و به تلویزیون وصل میکنم اصلاً تلویزیون اونها رو روی فلش پیدا نمیکنه و فقط کلیپ های mp4 رو میشناسه!
کاری میشه کرد که این فرمت FLV هم پخش بشه از تلویزیون؟اگه نیاز به کانورت هست.ممنون میشم یه کانوتور مناسب معرفی کنید
یه rename کن به جای flv پسوند فایل رو mp4 کن شاید خوندش.نقل قول:
نشد. هم به mp4 و هم به avi تغییر نام دادم ولی تلویزیون میگه این فایل معتبر نیست!نقل قول:
اگه فایل رو با کانورتور تبدیل فرمت کنم آیا جواب میده؟کسی اینکارو کرده تا حالا؟
با XMedia Recode تبدیلش کن به mp4 یا mkv.نقل قول:
دوست من خیلی ممنون.نقل قول:
با این کانورتور درست شد!
فقط ابن برنامه بشدت از CPU کار کشید.جوری که ویندوز بهم ارور داد که دمای CPU به 80 درجه رسیده!!!!!!!!!!
مجبور شدم هر کلیپ رو تک تک کانورت کنم و بین هم بار تبدیل فرمت یه 5 دقیقه ای صبر کنم!!!
ولی نتیجه عالی بود.مرسی
میشه راهنمایی کنید چیکار باید کنمنقل قول:
برنامه plex mediaserver را نصب کن بعد تلویزیون را با کامپیوتر شبکه کن برنامه را اجرا کن از روی تی وی گزینه smart share را انتخاب کن رو گزینه پیوند رسانه اکی کن تو قسمت channel plex یوتیوب را ادد کن البته اکثر سایتهای فیلم موزیک و عکس تو قسمت channel plex هست اگه سرعت اینترنتت خوب باشه میتونی فیلم با حجم بالا را آنلاین از روی تی وی ببینی بدون هیچ فیلتری
راستی میتونی از ایجا هم برنامه را بگیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی میتونی از ایجا هم برنامه را بگیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]