شوخی میکنی؟ :دینقل قول:
میشه گفت اکسپریا خوب عمل کرده به جز چنتا مورد که قابل چشم پوشی
نقل قول:
The Sony Xperia S can successfully take on the best current-gen droids and come out the winner in several key areas.
Printable View
شوخی میکنی؟ :دینقل قول:
میشه گفت اکسپریا خوب عمل کرده به جز چنتا مورد که قابل چشم پوشی
نقل قول:
The Sony Xperia S can successfully take on the best current-gen droids and come out the winner in several key areas.
به این نکته هم توجه داشته باشید که Galaxy S II دقیقا یک سال قبل از Xperia S یعنی فوریه 2011 معرفی شده . پس با این حال که یک سال عقب تره ولی هنوز تو بعضی موارد سرتره .نقل قول:
البته من اس 2 ندارم نگید دارم فن بازی درمیارم .
اگه بخوایم به گذشته برگردیم خوب شرکت های ژاپنی به خاطر زلزله ای که اون سال تو ژاپن اومد خیلی صدمه دیدند و عقب موندند
که یکی از این شرکت ها سونی بود
ولی خداییش قبول دارم که اس 2 در نوع خودش یه شاهکار بود از سامسونگ و هنوز هم هست
بحث زمان نیست ، بحث قیمته... اس 2 درسته پارسال معرفی شده ، اما همچنان قیمت بالاتری از این گوشی داره...نقل قول:
S II بدون شک در زمان ورود به بازار و مدت زیادی بعدش ، بدون رقیب بود و شاهکار بود... اما دیگه الان رقیب های قدرت مندی داره و غول مطلق بازار نیست...
دیگه حتی سایت سونی اریکسون هم بالا نمیاد کلا حذف دار میشه اریکسون
الان زدم sonyericsson سایت عوض شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این میاد
اریکسون دیگه به تاریخ پیوست
پیشنهاد میکنم ببینید سایت جدید رو با همون حرف همیشگی make .believe
وقتی سونی اریکسون به سونی موبایل تبدیل شده ، واسه چی سایت قبلی باشه؟!
الان دو سه هفته ایی میشه که سایت اس ای به تاریخ پیوسته شما حتی فن پیج های شرکت اس ای رو نگاه کنید تبدیل شدن به سونی موبایل
همه چی داره به غیر از قیافه
به نظر من هم قیافه مشکیش جالب نیست زیاد . سفیدش ولی خوشگله
کاش لوگوی سونی اریکسون به تاریخ نپیونده!
فکر نکنم لگو رو حذف کنن.سونی کلا لوگوی خاصی نداره.