نقل قول:
فن های اپل من شماها را درک می کنم،من نگفتم اپل دیگر غول نیست من فقط گفتم که اپل در حال از دست جایگاهش در جهان نواوری است و بنده هم قبول دارم که اپل هنوز هم جزو بهترین هاست.اما شماها همگی ای پد 3 بخرید من هم نسل اینده ی تبلت های ایسوز را خواهم خرید ان موقع خواهیم دید که چه کسی از تبلتش بیشتر لذت خواهد برد..
دوستان شاید از من تصور یک Fanboy که بی دلیل از حرف هاش دفاع میکنه رو توی ذهنشون داشته باشن ولی من میتونم با دلیل برای شما حرف هام رو اثبات کنم :46: Fanboy اساسا به کسی میگن که بی دلیل و بی پایه از حرف خودش دفاع کنه و حرف حساب هم بشنوه قانع نشه ! اما اگر شما حرف قانع کننده ای بزنید که واقعا درست باشه و منبع معتبری هم داشته باشه چرا که نه ؟! با کمال میل میپذیرم ، ولی آخه وقتی شما میاین میگین که من میرم تبلت جدید ایسوز میخرم و شما هم برو آیپد جدید رو بخر ، چی باید بگم ؟! هدف شما از این حرف چی میتونه باشه ؟! دلیلش چیه ؟! همونطور که من توی تاپیک مقایسه آیپد جدید با دیگر تبلت ها ( که از قضا تبلت مورد علاقه شما هم هست ) میتونیم با دلیل ببینیم که چی به چی هست ! اینه که میگن با چشم باز به دور و برتون نگاه کنید .... ولی انگار شما چشمتون رو بستید و دارید نظر های غلط و اشتباه خودتون رو میدید . :13: