Save ها در نسخه کرک نشده و کرک شده
خب دوستان
من سیو خودم رو گذاشته بودم که یکی از گیمرهای عزیز چک کنه ببینه که سیو بازی کرک نشده رو کرک شده ورژن 1.01کار می کنه یانه اما متاسفانه دوستان یه مقدار کم لطفی کردن و چک نکردن.
خودم این کار رو کردم و نتیجه به سمع و نظرتون می رسه.
1) دوستانی که بدون کرک بازی می کنند :
این دوستان ترسی به خودشون راه ندند و اگه دوست دارند پچ رو نصب کنند و باز هم به بازی خودشون به راحتی ادامه بدند.
2)دوستانی که با کرک بازی می کنند و یا بدون کرک بازی می کردند و الان می خوان به جمع گیمرهای با کرک بپیوندند :
این دوستان هم توجه داشته باشند که سیوهای بازی با کرک (اولیه) در پوشه Orbit واقع در فولدر بازی وجود داره در حالی که سیوهای بازی کرک شده ورژن 1.01 و همچنین کرک نشده در C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher قرار داره.
پس دوستان اول یه بک آپ باید از سیوهاشون بگیرند.
خب ، اسکیدرو مراحل نصب بازی رو این جوری توضیح داده :
1) نصب بازی
2)نصب پچ 1.01
3)کپی کرک به فولدر بازی و replace کردن اون
4)اجرای بازی و ...
نکته : اسکیدرو تو توضیحات کرک 1.01 خودش اشاره نکرده که باید باز هم گزینه Offline رو علامت بزنید ولی باید این کار رو بکنید.
5)تایپ عبارت SKIDROW به عنوان یوزر و وارد کردن پسوورد دلخواه و علامت زدن Remember Me و لاگین کردن
6)زدن دکمه Play و اجرای بازی
اما دو نکنه این جا می مونه که من دومی رو تست کردم :
الف) اسکیدرو گفته با انجام مراحل بالا می تونید بازی رو با سیو قبلی خودتون (در صورتی که کرک شده و با کرک اولیه اسکیدرو بازی می کردید) ادامه بدید که درستی این ادعا رو من نمی دونم ، چون همونطور که اول مطلب اشاره کردم ، محل سیو ورژن 1 اسکیدرو با ورژن 1.01 اسکیدرو فرق داره.
ب) اگه قبلا بدون کرک بازی می کردید و پچ رو نصب کردید و کرک هم ریختید ، دیگه احتیاجی نیست که یوزر و پسوورد اسکیدرو رو وارد کنید . چون در این صورت باید بازی رو از اول برید. فقط کافیه بعد از کرک کردن ، باز هم با یوزر و پسوورد خودتون و در حالت آفلاین بازی کنید تا بتونید از سیو قبلی خودتون استفاده کنید.
امیدوارم مفید بوده باشه.
پست اول هم آپدیت میشه.