کسی جواب نمیده ؟؟؟
Printable View
کسی جواب نمیده ؟؟؟
سلامنقل قول:
مشکلی نداره عزیز من همین الان دارم کال آف 8 رو بازی میکنم یا همون mw3 دما 80 هست
فقط برو تو پاور پلن و درصد مصرف سی پی یو رو 15 یا 25 قرار بده تو هردو حالت تا دمای 90 شما به 60 برسه:11:
مرسي دوست عزير
آيا كول پد مناسب اين مدل لپتاپ هست ؟
اگه هست مشخصاتش چيه و چه قيمتيه ؟
با سلام خدمت تمام دوستان من میخوام این لپ تاپ رو بخرم فقط شنیدم LCD خوبی نداره اگه میشه چند تا عکس از کیفیت LCD تون بذارید ببینم کیفیتش چطوره ممنون.
نقل قول:
مرسی عزیز به خدا نجاتم دادی داشتم دیونه میشدم خیلی دماش بالا میرفت یک بار تا 90 درجه هنگام بازی بوی داغ شدنشو احساس کردم حتی قسمت چپ کیبورد هم داغ میشد اما الان روی 15 % گذاشتم دما از 65 درجه بیشتر نمیره بازی رو هم خوب میکشه :42:
میگم نکونه لپ آسیب دیده باشه وای من خیلی حساسم همش میترسم نکنه به خاطر دمای بالا لپ آسیب دیده باشه یا مثلا لحیماش آب شده باشه نمیدونم خیلی استرس دارم لطفا بگین چیکار کنم آیا میشه لپ باز کنم و داخلشو بررسی کنم تا خیالم راحت بشه ؟؟؟؟؟؟؟:45:
The 15.6 inch glare-type screen has an LED backlight and a resolution of 1366x768 pixels. The low pixel density is particularly noticed in multitasking. Two opened windows already cause serious space problems. The user is forced to rearrange and scroll frequently. On the other hand, gamers will be pleased about the moderate resource requirements - the graphics card isn't loaded too heavily
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Good image quality is hoped for in vain. As in many other multimedia devices, Acer only installs a budget screen (AU Optronics B156XW02 V6). The brightness of approx. 217 cd/m2 is good, but the black value of 1.36 cd/m2 won't likely knock anyone's socks off. User who watch a nighttime movie or play a game in the dark will soon be annoyed about the grayish reproduction of dark elements. It can't be called a crisp black; the rate would have to be below 0.4 cd/m2 for that
The contrast is accordingly low: 160:1 are scanty even for a low-cost device. In comparison: Higher quality screens range between 500 and 1000:1 (see e. g. the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). The colors are absolutely disappointing. They look pallid and weak. As can be seen on the following pictures, the screen is remote from covering the sRGB spectrum. However, the end user can ignore this. Videos and games don't come into their own without an external monitor
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Although the glare surface hides the moderate image quality, we would have appreciated a matt screen. Reason: Depending on the location and light conditions, intense reflections are created. The reflective surface is especially annoying outdoors. The displayed content can hardly be recognized on sunny days - bad for the eyes
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Acer Aspire 5755G-2678G1TMtks in outdoor use
As expected, the viewing angles are fairly narrow. No matter if from left, right, above or below - deviations quickly lead to brightness changes. The notebook isn't suitable as a TV for several people
Viewing angles: Acer Aspire 5755G-2678G1TMtks
من sp1 ویندوز 7 رو رو لپتاپ ایسر 5755 نصب کردم
اما حالا وایرلسم قطع شده و هر کار میکنم نمیتونم درایور رو نصب کنم
چکار کنم؟
سلامنقل قول:
Lunch Manager رو نصب کردی ؟
وقتی روشن میکنیش تو Device Manager علامت تعجب میاره ؟
یه بار دیگه Unistall کن و دوباره نصب کن ، هنگام نصب وایرلستو روشن کن .
اگر با هیچ کدوم از این کار ها درست نشد ، از لینک زیر درایورشو دانلود کن :
موفق باشید .
بعد از نصب sp1 دیگه چراغ وایرلس روشن نمیشه و در سیس تری مینویسه که درایور نصب نیست
وقتی ئرایور نصب میکنم ارور میده و نصب نمیشه
لانچ منیجر هم نصب هست
نقل قول:
سلام
یا درایور وایرلس اشتباه نصب میکنی
یا ویندوزت اشکال داره :27: