دوست عزیز خیلی از سایت ها از صدای این گوشی بد گفتن آیا واقعا اینطوره؟ حتی گفتن از متوسط هم پایینتره
دوست عزیز خیلی از سایت ها از صدای این گوشی بد گفتن آیا واقعا اینطوره؟ حتی گفتن از متوسط هم پایینتره
ممنون عزیز.نقل قول:
من زیاد با قلم ور نمیرم.در کل راحته.کارت رو راه میندازه.:46:
آیفون 4 با گلکسی نوت رو نمیشه مقایسه کرد هر کدام جای خود دارد هر دو تا هم دستگاه خوبیند.
ذاتا گوشیه دیگه.:31:نقل قول:
کار گوشی رو میتونه برام انجام بده
کیفیت موزیک تو هدفون گلکسی نوت عالیه بخصوص تو اکولایزر حالت concert hall داره که جذابیت موزیک رو بیشتر میکنه.این دستگاه قابلیت مولتی مدیای فوق العاده داره.نقل قول:
البته کیفیت تو هدفون 4s هم خوبه ولی خب من گلکسی نوت رو به 4s تو هدفون ترجیح میدم.
اگه قصد خرید داری تو خریدش شک نکن.:46:
صدای گوشی تو چی؟هدفون یا اسپیکر یا مکالمه؟نقل قول:
هدفون و اسپیکر رو گفتم که قبلا :صدا تو هدفونش عالیه.تو اسپیکر هم کمی بمتر از گلکسی اس2 است.
در مورد مکالمه هم والا هر سایتی یه چیزی نوشته :شما به ریویو سایت techradar نگاه کنی تو قسمت مزایا نوشته:Excellent call quality .در حالی که فون آرنا گفته poor.:13:
از نظر من که کیفیت مکالمه خوبه و مشکلی نداره.
این سایتهای ریویو فقط gsmarena قابل اعتماد است.
فون آرنا که کلا باید تعطیل کنه.هر روز وضعش بدتر میشه بقیشون هم من در آوردی مینویسن.
راستی دوستان ریویو این گوشی توسط GSMARENA هم ریلیز شد.
من یه نیم نگاهی کردم فقط تعریف کرده از این تبلت گوشی:
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_n7000-review-676.php
فکر کنم این سوال من رو هیچ کس جواب نداد :41:نقل قول:
مرسي نينجا جان
راستش واقعا سه ساعت و نيم واسه مرور اينترنت خيلي كمه
اصلا با آيپد دو قابل مقايسه نيست
نميشه يه كاري كرد سي پي يو رو اينقد درگير نكنه تا باتريش كمتر مصرف بشه
من خودم قديما گالكسي اس داشتم يه باتري ١٩٠٠ ميلي آمپري از خارج برام مخصوصش آورده بودن عمر باطري رو ٢٥ درصد افزايش ميداد
واسه نوت هم به نظرتون همچين چيزي مياد؟
سوال دوم قسمت gps رو من میگم :دی تا نینجا بیاد زحمت بقیشو بکشه .نقل قول:
فکر کنم این سوال من رو هیچ کس جواب نداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اخبار هایی که منتشر شده (هم اکنون به دستمون رسید:دی) جی پی اس گالاکسی نوت از gps گالاکسی اس 2 هم قوی تره
به دلیل barometer یا همون فشار سنجش که به غیر از این که فشارو اندازه میگیره باعث میشه سریع تر طول و عرض و ارتفاع رو
بسنجه و راحت رو ماهواره قفل کنه مثه اینکه این barometer از دکل های مخابراتی هم استفاده میکنه
در کل اگر دفعه اول 5_6 ثانیه طول بکشه دفعات بعدی به 1 ثانیه هم شاید نرسه .
سلام دوستان:cool:
ساعاتی پیش فیرمور رسمی جدید (N7000XXKK9(Android 2.3.6 از طریق Kies برای کاربران این دیوایس ارائه شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آپدیت جدید از طریق Odin هم امکانپذیر هست.
کد:http://samsung.hdblog.it/2011/11/18/android-2-3-6-arriva-su-galaxy-note-via-kies/
دوست عزیزی که این گوسی رو داره لطفا ببینه در موقع فیلم برداری صدا رو استریو ضبط میکنه یا نه ؟
دوستان یه سوال دارم
واقعا این آیفون 4 S با این قیمت نجومی چرا اینقدر Lcd کوچیکی داره ؟
الآن دیگه خیلی از گوشیهایی که تولید میشه Lcd شون بالای "3.5 هست
قیمت گالاگسی نوت چنده؟