ولي نظر من را بخواي 6600جيتي هم كارت را راه مي ندازه امين جون چون من با 6500 هيچ مشكلي ندارم و همه بازي ها را روان اجرا مي كنم . نمي دونم مگه مي خواي چي كار بكني كه 7600 مي خواي .
قربانت شهريار
Printable View
ولي نظر من را بخواي 6600جيتي هم كارت را راه مي ندازه امين جون چون من با 6500 هيچ مشكلي ندارم و همه بازي ها را روان اجرا مي كنم . نمي دونم مگه مي خواي چي كار بكني كه 7600 مي خواي .
قربانت شهريار
مرسی از راهنمایی همگی ولی سیستم مورد علاقم رو انتخاب کردم و از فردا پس فردا دارم میرم دنبال قطعه شهریار جون هم اگر شک دارن بعدا شکشونو بر طرف میکنم :happy:
مشخصات:
Asus P5W DH Deluxe mainboard
CPU Intel Pentum D 960
2 x Asus EAX X1900 CrossFire
2 x 250 Western Digital 7200 16 MB buffer S-ATA 2
ولی میخوام با کیس VIPER ببندم !!! :evil: مثل اینکه پیدا نمیشه تا این وقت شب دنبالش بودم!! :sad:
به امین جان هم بگم که شما 7600 بردار تا دوباره مجبور نشی در آینده نزدیک هی دنبال کارت گرافیک بگردی و هزینه پشت سر هزینه کنی!!! (منم واسه همین یک همچین سیستمی میگیرم که لا اقل تا 5 6 سال مثل سگ کار کنه)
تکنولوژی hyper thieding چیست
thieding هم نه Threading
سلام
تكنولوژي Hyper Threading در واقع توانايي پردازش دو رشته بصورت هم زمان رو به پردازنده مي ده .
بعبارتي ميشه گفت يك پردازنده با يك هسته داريم اما اين پردازنده بصورت پردازنده دو هسته اي عمل مي كنه و توانايي پردازش دو رشته دسترالعمل را بصورت هم زمان داره - لذا Performance اينگونه پردازنده ها نسبت به پردازنده هاي تك هسته اي بدون اين تكنولوژي بطور قابل ملاحظه اي بالاتر هستش .
نكته آخر اينكه اين تكنولوژي متعلق به پردازنده هاي شركت اينتل هستش .
موفق باشي .
وامپير جان من به احتمال زياد همون 7600 Gt می گیرم.چون هم قدرتش بیشتره و هم ویستا از اون پشتیبانی می کنه. :)
دوستان یک سوال فنی:مشخصات رم کینگ ستون اصل چیه(مشخصات ظاهری)؟ که رفتم بخرم سرم کلاه نره.
امين جان تو سايتش كه بري تفاوت اصل و غير اصل رو با عكس توضيح داده .