قطعا N570 بهتره.
Printable View
قطعا N570 بهتره.
ميشه آدرس فروشنده را براي من هم بفرستيد.
سلام
دوستان آدرس فروشنده رو برای ما هم پ خ می فرمایید. با سپاس.
آقا من کاملا گیج شدم
اول می خواستم اسوس 1215ب بگیرم به دو دلیل
1- صفحه نمایش 12 و رزلوشن بالاش
2- قدرت سی پی یوش برای اچ دی
اما قیمت بالاش اذیتم میکرد (خداییش زور داره آدم برای نوت بوک 530 تومن بده(مخصوصا از اولین حقوق زندگیش) اما تقریبا راضی شده بودم )
حالا که این پست کامل خوندم (آی چشم) خیلی از دی 257 خوشم اومد مخصوصا که حدود یه سالی پیش یه دی 125 یک ماه دستم بوده از نظر من تنها عیباش هموناییه که رفیقمون تو صفحه اول گفته البته بصورت ضعیف (رفیقمون خیلی صریح گفته)
مخصوصا که حالا دیگه فول اچ دی رو هم پخش میکنه
داداش اگه امکانش هست آخرین قیمتی رو که داری ازش بده و آدرس این مغازه داره رو هم برام پ.خ کند
دمت گرم
سلام دوستان.میگم تاپیک خوب قدیمی شده.دیگه کسی بهش سر نمیزنه.
دوستان این باز خودم میخوام سوال بپرسم.اینکه چه جوری میشه ازپارتیشن رکاوری مخفی در نتبوک استفاده کرد و همه چی رو به روز اول برگردوند؟به خاطر اندروید شاید برگردم به ورژن اصلیش ولی در کنار خودش یک التیمیت هم میندازم..
ایسر رو نمیدونم ولی ایسوس یه برنامه به اسم Ai recovery داره که این کار رو انجام میدهنقل قول:
اینا رو میدونم.نقل قول:
آخه یک بار که وین نصب کردم بوت که تغییر کرد یه چیزی اومد که EMS داشت.حالا چه جوری میتونم دوباره فعلاش کنم؟:10:
دوستان این نت بوک فیلم های hd 720p رو چطور اجرا میکنه؟؟؟ کم نمی اره؟؟؟ دما و حرارت دستگاه چطوره؟؟؟ مدت طولانی روشن باشه ........
1080p رو دیگه فکر نکنم بتونه بدون مشکل اجرا کنه درسته؟؟؟؟
کسی بازی سبک روش تست کرده ببینه چی ها اجرا میکنه (مدلی که پردازنده ی n570 داره من با باتری 3 سل 400 قیمت دارم)
سلام دوست عزیزنقل قول:
اطلاعاتی که در این تاپیک نوشته شده کاملا تجربی هست و از تخیل کسی نشات نمیگیره
کمی حوصله کنید تاپیک رو مطالعه بفرمایید
با آموزش و ترفندی که در پست های قبلی اشاره کردم هیچ مشکلی در اجرای فیلم های 720P و 1080P نداره و کاملا روان و بدون تاخیر فیلم رو پخش میکنه
باز سبک هم من نصب نکردم اما autocad رو اجرا میکنم و نقشه خوانی میکنم باهاش و مشکلی نداره
گرمایی هم تولید نمیکنه نسبتا خنک هست
با باطری 6 سل 370 تومن قیمت داره
سلام.
دوستانی که نت بوک با رزولیشن حداکثر 1024*600 دارند نمیتوانند از خیلی از برنامه ها و همچنین حالت مترو در ویندوز 8 استفاده کنند. برای حل این مشکل مراحل زیر را انجام دهید.
1- وارد رجیستری ویندوز 7 شوید.
2- تمام عبارتهایی که در آنها “Display1_DownScalingSupported” وجود دارد را از 0 به 1 تغییر دهید.
3- بعد از ریستارت ویندوز رزولیشن های بیشتری در اختیار خواهید داشت.
با تشکر...