خوب منم کلا با قصاص مخالفم اینم نظر منه به نظرم واقعا خشونته
Printable View
خوب منم کلا با قصاص مخالفم اینم نظر منه به نظرم واقعا خشونته
نظر من اینکه قصاص رو باید در زندان انجام داد نه داخل خیابان پیش زن و بچه مردم ;)نقل قول:
یعنی اینکه قصاص باید باشه :cool:
سلام
بیشتر راجع به ماهیت برنامه صحبت شه تا اینکه یه موضوع رو انتخاب کنیم و خیلی بیشتر از ظرفیت اون برنامه راجع بهش صحبت کنیم بحث کاملا از روال خودش خارج میشه . چون هر کس نظر شخصی ایی داره این نقل قول گرفتن ها فقط باعث ادامه یک بحث میشه که فقط یک شب در برنامه مطرح شده و میشه نهایتا در چند جمله نظر شخصی خودمون رو مطرح کنیم نه اینکه تاپیک تبدیل بشه به قصاص آری یا نه ! این بخش مربوط به برنامه های رادیو تلویزیونی هست و در مورد چهارچوب و نقاط قوت و ضعف برنامه از دیدگاه فنی ( شامل تمام اجزای تشکیل دهنده یک برنامه تلویزیونی : کارگردانی ،نویسنده، طراحی صحنه و ... ) بحث میشه. بحث های اجتماعی در حیطه فعالیت این انجمن نیست.
لطفا این مورد رو مد نظر داشته باشین.
ممنون
بالاخره شبکه 3 بعد از حدود 40 روز از کشته شدن مرحوم داداشی ، در برنامه ماه عسل(بنا به درخواست زیاد مردم)با دعوت کردن از خانواده مرحوم یادی از ایشان کرد
تو این برنامه خواهر و شوهر خواهر و علی داداشی و همسر علی داداشی و یکی از دوستای صمیمی ایشون دعوت شده بودن.
خیلی از مردم تشکر کردن که اونها رو تنها نذاشتن و همیشه کنارشون بودن و این رو مایه دلگرمیشون دونستن
علی داداشی که بسیار ناراحت بود تو یک تیکه گفت که کسی که روح الله رو کشته قبلش هم با یک نفر دیگه دعوا کرده بوده و اون رو کتک زده بوده.بعد گفت چرا باید سرگرمی یک نفر این باشه که برای دیگران مزاحمت ایجاد کنه ...و گفت این فرد حدود 4 یا 5 سال هست که تو جیبش چاقو رو حمل میکنه و درخواست کرد که مجلس یک حکمی رو برای حمل کردن سلاح سرد تصویب کنه
همسر علی داداشی گفت که روح الله رو مثه برادرش میدونسته و گفت که خودش 3 تا برادر داره اما مرحوم روح الله داداشی رو بیشتر از اونا دوست داشته و گفت اول اون بوده و بعد برادرهای خودم
شوهر خواهرش هم میگفت که مردم خیلی دوسش داشتن و شنیده که یک نفر تو یکی از شهرای ایران(فکر کنم همدان)به خاطر کشته شدنش سکته کرده
و میگفت وقتی بهش خبر دادن که روح الله چاقو خورده باور نکرده و فکر کرده که برای کس دیگه ای این اتفاق افتاده چون مطمئن بوده که روح الله اصلا اهل دعوا و درگیری نیست که بخواد این اتفاق براش بیفته و میگفت که خیلی اهل خیر بوده که مثلا یک خانمی از یکی از شهرا (فکر کنم مریوان)اومده و گفته که مرحوم روح الله داداشی هزینه ترم دانشگاهش رو داده بوده.و میگفت که مرحوم احترام زیادی به پدر و مادرش میگذاشته و حتی کف پای مادرش رو میبوسیده.
دوستش هم همش میگفت که خیلی اروم بوده و اصلا اهل دعوا نبوده و عصبانی نمیشده و علی داداشی میگفت که مثلا تو مسابقات اصلا اهل درگیری نبوده و با اینکه حقش رو مثلا در مسابقات جهانی خوردن و الکی گفتن که ایرانی ها تقلب کردن اما اصلا دعوا نکرده و با دست پاره اش برای اینکه ابروی ایران حفظ کنه دوباره یک ایتم رو انجام داده که دوباره رکورد زده و میگفت که اون شب حادثه هم میخواسته که اینها رو اروم کنه و نصیحتشون کنه که این اتفاق افتاده
به هر حال به نظرم دعوت از خانواده داداشی در برنامه ماه عسل کار قشنگی بود:40:
برای اولین بار توی عمرم میگم که این برنامشون جالب بود:20:
دیروز حیف شده ندیدم واقعا پس برنامه خوبی شده بود .
علیخانی تو این سری واقعا اون جرائت و ظرفیت تلوزین رو به چالش کشید ولی من موندم چطور میرفت و این سوژه ها رو پیدا میکرد .
ولی من اعتقاد دارم یه جوری دعوت از خانواده داداشی برای علیخانی رفع کوتی بود.اولا خیلی روی زمان حساس نبود.یعنی به عنوان میشد خیلی بیشتر روش کارمیکرد.
+
هنوز علی داداشی بغض داشت و حرف برای گفتن. که نداشتن مدیریت زمان توسط احسان علیخانی خیلی از حرفای داداشی رو ناتمام گذاشت.
طفلک دامادشون هم که توی هر جمله 3-4تا سوتی داد.
اگه قاتل روح الله داداشی رو ببخشن ، مردم خودشون میرن قاتلشو تیکه تیکه میکنن...
.
نقل قول:
یادمه تو یکی از مصاحبه ها علی داداشی گفته بود که در این مورد ما فقط تصمیم گیرنده نیستیم بلکه تمام مردم ایران از من قصاص قاتل رو میخوان.
.
نه کار به مردم نمی رسه.این مدل جرم ها یه جنبه شخصی داره که مربوط میشه به خانواده اقای داداشی و یه جنبه عمومی داره که مربوط میشه به نظام.حتی اگه خانواده داداشی هم رضایت بدن که نمیدن خود مسولان امر و دادستان به خاطر جرم حکم قصاص رو میده.نقل قول:
البته به نظر من حالت ایده آل اینه که خانواده داداشی بزرگی کنن و رضایت بدن (که یه چیزی فراتر از سخت هست این کار و بخشش) و خود نظام قاتل رو از جنبه عمومی قصاص کنن.به نظر من این مدل قتل ها رو باید تو ملا عام اجرا بشه که درس عبرتی باشه برای امثالهم.نه مثل اقای علیخانی که میاد " میثم جان " میکنه ...
اما میرم سراغ خود برنامه دیشب به نظر من ابتدا خواهر،داماد و عروس خانواده رو دعوت کرده بودند که وقتی از برنامه تلف بشه اون دامادشون هم بنده خدا یه سری سوتی های عجیبی داد که حالا بحثش جداست.
چون عوامل برنامه میدونستن شاید حرف های علی داداشی برا خیلیها سنگین تموم بشه بهمین خاطر وقت کمی رو بهش دادن حتی اون دوست داداشی هم که بنده خدا 10 کلمه هم نتونست حرف بزنه.
حرف های علی هم خیلی تیز بود البته یه سری تناقضات هم توش بود که احسان هم یه حسابی بهش گیر داده بود.مشخص بود که احسان موظف شده بود بحث رو خیلی کنترل کنه.
مثلا اون جایی که بحث حمل چاقو بود خب نه میشه که جیب مردم رو گشت برا یه چاقو و نه میشه ازاد گذاشت اما علی داداشی در پاسخ به همین حرف احسان برگشت گفت که همین حالا که گشت ها همین کار ها رو میکنن.منظورش گشت های بود که حضور توام جنس مذکر و مونث :20: گیر میدن.
در کل روح ا.. پهلوانی بود که طبق معمول وقتی رفت شناخته شد.روحش شاد و یادمش گرامی