دقیقا همینه. منم که نظرم رو نوشتم اینجا :نقل قول:
یادت باشه هدف اصلی تو، کنکوره نه کانون. پس توی تابستون در مورد این دو درس هرطور فکر میکنی به نفعته عمل کن. ولی بعد تابستون دقیقا طبق کانون درس بخون.
ولی با این حال بازم میشه یه کارایی کرد. مثلا از دینی فقط آیات و نکاتش رو بخونی و با سرفصل ها تطبیق بدی، از ادبیات فقط آرایه ها رو یاد بگیری که چی به چیه یا بخش هایی از زبان فارسی. چون این قسمت ها نسبت به بخش های دیگه کمتر از ذهن میپرن.
درسته در مورد گام اول بیشتر صحبت شده ولی خب برا بقیه هم صدق می کنه.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6266160&postcount=411
و مهمترینش اینه که برنامتون برا کنکور باشه نه کانون یا گزینه دو یا گاج و... . چون همه این موسسات از اول میان رو تمام دروس عمومی تمرکز می کنن و درس به درس سوال میدن. از طرفی ما میگیم تابستون وقت اختصاصیاست + عربی یا بعضیا هم زبان. حالا اگه قرار باشه رو برنامه موسستون پیش برید که باز برمیگردیم سر جای اول. خلاصه برا کنکور بخونید و نگران درصد کمتون تو بعضی درسا که نخوندیدن نباشین، بعدا جبران میکنید.
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
اون سوال به نظرم از رو کتاب نخونی هم بتونی جواب بدی، گرچه من اشتباه جواب دادم ( همون سد و نیروگاه منظورتونه فکر کنم ).نقل قول:
فيزيك 1 همشو بخونيد چون امسال يه سوال غافلگير كننده داده بودن فكر كنم از فصل 1 بود پس همشو بخوند
ولی خب سر جلسه کنکور من زیادی فیزیک وار فکر می کردم در صورتی که این سوال یه باید با دید معمولی جواب میدادی. خلاصه قبول دارم سوال سختی نبود ولی به گفته Samba گزینه هاش که میدیدی آدم رو غافلگیر می کرد ( چون به نظر سه تا گزینه درست میومد! )