می شه بگید اگه یه ساعت این بازی رو انجام بذی چه قدر از ترافیک رو مصرف می کنه؟
Printable View
می شه بگید اگه یه ساعت این بازی رو انجام بذی چه قدر از ترافیک رو مصرف می کنه؟
حدودا" 10 مگنقل قول:
سلام ، چندتا سوال در مورد بازی داشتم!
downloader این بازی قابلیت resume داره؟ حتما باید از downloader خود سایت بازی رو دانلود کرد؟
بازی چندتا سرور داره؟
max lvl بازی چنده؟
بازی donate ویا V.I.P داره؟ چه چیزهایی رو میشه donate کرد؟
دانلود این بازی به صورت تورنت انجام میشه.همیشه میشه resume کرد.نقل قول:
بازی 4 تا سرور داره:آمریکا،اروپا،روسیه و جنوب شرق آسیا.
max lvl=10
donate و V.I.P هم داره.توی سایت بازی قسمت Gift Shop میشه برای هر پلیری پول یا تانک یااکانت Premium فرستاد.البته آپشناش هر چند وقت تغییر میکنن.
سلام
قابل توجه بعضی دوستان که نمیدونن :
( منم نمیدونستم . حالا میدونم:n02: )
یه تیک در ادرس زیر هست که باید برداشته بشه .
Menu --- settings --- game -- Enable battle recording
چند روز پیش من داشتم با این قسمت ور میرفتم که نگو تیک اینو زدم . از اون روز من تو بازی مشکلی پیدا کرده بودم وقتی زوم میکردم صحنه تیکه تیکه میگرفت . البته نمیدونم چرا lag هم بیشتر شده بود . خلاصه گفتم شاید یکی مثل من شده باشه و من کمکی کرده باشم
در مورد کلن وار میشه توضیح بدین دوستان؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا خرید این 300000 میگیره . خب حالا 10 گلد چیه پس . یعنی باید هر سری که بتل میدم باید گلد بدم ؟
یعنی برای برداشتن این قطعه از روی تانک باید 10 تا سکه طلا خرج کرد.نقل قول:
با سلام
در مورد کلن وار باید بگم که اکثر کلن ها یا همون اتحاد هایی که تشکیل میشه برای شرکت در کلن وار هست یعنی رییس اون کلن که اصطلاحا بهش میگن Commander هر جای نقشه و هر کشوری رو که دوست داشته باشه میتونه روش لند بذاره یعنی به صاحب اون منطقه اعلام جنگ میکنه و در ساعت مشخص باهاشون میجنگه ودر صورت برنده شدن اون منطقه مال خودشون میشه و هر 24 ساعت اون اندازه گلدی که روی اون منطقه که از قبل مشخص هست به حساب Commander واریز میشه البته تا زمانی که بتونن اون منطقه رو نگه دارن و این نکته رو هم بگم برای گرفتن اولین لند باید از راه دریا وارد بشید و نمیشه یهو مثلا برید وسط کشور روسیه لند بذارید.
خب پول خرج میکنی میزاری برا چی برداری که تازه براش گلد هم مصرف کنی.
ضمنا قیمت گلد به پول ایران چقدره و از کدوم بانک میشه اقدام به خرید کرد