تبریک میگم این برد رو
فکر میکنم اگر بیشتر قدر امتیازات داخل خونه رو بدونیم جایگاهمون خیلی بهتر خواهد شد
امیدوارم برای جرارد مشکلی پیش نیاد +اینکه منم دوست دارم یه هافبک هجومی تکنیکی و خلاق به تیم اضافه بشه
Printable View
تبریک میگم این برد رو
فکر میکنم اگر بیشتر قدر امتیازات داخل خونه رو بدونیم جایگاهمون خیلی بهتر خواهد شد
امیدوارم برای جرارد مشکلی پیش نیاد +اینکه منم دوست دارم یه هافبک هجومی تکنیکی و خلاق به تیم اضافه بشه
خب جرارد بازی انگلیس رو هم از دست میده.. من که خوشحال شدم چون استراحت می کنه و مصدومیتش بدتر نمیشه. بازی این هفته با Swansea رو که استراحت می کنه و بعد از اون اگه با تیم ملی نباشه تا سه هفته دیگه بازی نداریم، که تا اون موقع می تونه آروم به اوج آمادگی بدنی برسه برای بازی با چلسی.
بی ربط: فرزند سوم جرارد هم امروز با نام Lourdes Gerrard (دختر) به دنیا اومد. بهش تبریک می گیم :دی
ترکیب بازی اعلام شد:
Liverpool lineup: Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Enrique, Henderson, Lucas, Adam, Downing, Suarez, Carroll.
مشابه قبل. امیدوارم در این بازی قبل از تعطیلات بازیهای ملی حتما Clean Sheet بگیریم و با اختلاف خوبی هم ببریم.
+
کمک داور این بازی هم یک خانم هست :دی
اصلا خوب نیست که داریم امتیازات داخل خونه رو به راحتی از دست میدیم
فاصله لیورپول فعلی تا بدست آوردن شخصیت از دست رفته اش فقط استفاده بهتر از فرصتهای گلشه
فاصله مون با صدر جدول داره بیشتر میشه
این بازی از اون بازیا بود که قبل از فصل سه امتیازش رو به حساب خودمون گذاشته بودیم از دست رفتن این سه امتیازها کارمون رو برای قرار گرفتن در بین 4 تیم واقعا سخت میکنه
این بازیهای تیم های ملی به نظر من سه تا درس بزرگ به کینگ کنی و کادر فنی تیم داد:
اول از همه اینکه سوارز برای درخشش نیاز به یه مهاجم کاملا آماده کنار خودش داره. وقتی کنار کاوانی یا فورلان بازی می کنه می بینیم چقدر بازیکن متفاوتی میشه. سوارز رو به تنهایی در نوک بازی دادن اثربخش نیست. در فصلی که در آژاکس 51 گل زد هم یه مهاجم کنار خودش داشت.
دوم در بازیهای U21، هندرسون در مرکز زمین استعداد فوق العاده ای داره و بسیار خوب بازی می کنه، ولی در سمت راست اصلا به این شکل نیست. نمی دونم چرا فکر می کنن هندرسون استعداد عالی ای در بازی کردن در وینگ راست داره ولی تو این مدت هر وقت در تیم ملی بازی کرده در مرکز زمین عالی بوده. در بازی این هفته هم دو پاس گل داد. در سمت راست در این فصل به جز یک بازی همیشه افتضاح بوده و بدون شک بدترین بازیکن زمین در تک تک بازیهامون.
سوم در بازیهای U21، از مارتین کلی به عنوان وینگر راست استفاده میشه که در دو بازی اخیر دو گل زده و بسیار بسیار خوب بازی کرده.. با توجه به سن و سالی که داره خیلی خوب می تونه تبدیل به یه Utility Player فوق العاده بشه. ما الان که یه وینگر راست آماده نداریم (و گلن هم از مصدومیت برگشته) می تونیم ازش به عنوان وینگر راست استفاده کنیم که بسیار موثرتر از هندرسونه. مارتین کلی با ارزش ترین بازیکن جوونیه که در تیم داریم.
امیدوارم کادر فنی این سه درس رو گرفته باشن و در بازیهای آینده تغییراتی رو در ساختار بازی تیم ببینیم و در ژانویه هم خریدهای مناسبی (بزودی کمی نزدیک تر به زمان شروع فصل نقل و انتقالات دربارش صحبت می کنیم) داشته باشیم.
خب دوستان لذت بردین؟:31:
بالاخره بازیمون پخش شد
خداییش به این میگن لیورپول
در هر دو نیمه به ویژه نیمه اول یه سوپر پرس رو به نمایش گذاشتیم پرس لیورپولیها واقعا رو اعصاب مدافعای چلسی بود و حقیقتا تمرکز رو از بازیکنای چلسی گرفته بود
فکر میکنم در حال حاضر هیچ تیمی در دنیا توان اجرای چنین پرسی رو نداشته باشه
چون هر تیمی چهارتا موتور v8 مثل سوارز بیلمی کویت و رودریگوئز نداره فوق العاده فشار میاوردن این چهار بازیکن چه توانی دارن :18:
همه بازیکنا خوب بودن ولی این چهار بازیکن با تحرک زیادشون خیلی رو جریان بازی تاثیرگذار بودن البته به اضافه جانسون
گل اول که نتیجه همون سوپر پرس بود با یه کار تیمی زیبا همراه شد و خداییش بیلمی پاس خیلی قشنگی داد
گل دوم هم گلن جانسون جوری به عمق زد که من اولش فکر کردم سوارز پا به توپ شده خیلی هوشمندانه در زدن ضربه نهایی تاخیر کوتاهی داد تا زاویه خالی بشه بعد ضربه رو زد(فکر میکردم این کارا رو فقط مسی بلده:31:)
خط دفاعیمونم عالی بود انریکه خیلی خوب سمت خودش رو جمع میکرد سرعت خوبی هم داره
بهترینهای لیورپول در دیدار با چلسی:31:(حسین جان خوبی شما:31:)
1- گلن جانسون
به نظر من جدای از گلی که زد خیلی خوب هم به دفاع کمک میکرد و هم به حمله یکی از دلایل پرس شدید لیورپول حمایت جانسون از نفرات هجومی تیم بود
2-آدام
میانه میدان رو خیلی خوب کنترل کرد اگر دقت کرده باشین چلسی موقعیت گل چندانی نداشت و البته مهمتر از اون هیچ وقت پشت 18 لیورپول نتونستن کار خاصی انجام بدن و نخستین دلیلش بازی خوب آدام بود
3- سوارز
خیلی از بازیکنای لیورپول میتونن توی این رتبه قرار بگیرن اما سوارز واقعا توی حمله پرتلاش بازی میکنه و روی هر دو گل هم تاثیرگذار بود
در کل این لیورپول واقعا امیدوار کنندس
نفرات خوبی دور هم جمع شدن نیمکت خوبی هم داریم مثلا هندرسون وقتی به بازی اومد عالی بازی کرد
لیورپول اگر قدر امتیازات داخل خونه رو بدونه شک نکنید به زودی به صدر جدول نزدیک خواهد شد
سلام دوستان
این برد شیرین رو به همه ی لیورپولی های عزیز تبریک میگم و امیدوارم این نتایج دوام داشته باشه...
درباره ی بازی هم، خوب بازی کردیم و به قول آقا علیرضا پرسینگ وحشتناکی داشتیم که چلسی رو گیج کرده بود ولی به نظر من سوارز میتونست در کار هجومی خیلی بهتر از این ها باشه که اگه دقت کرده باسین درصد پاس های اشتباه سوارز خیلی زیاد بود ولی اینو باید بگم که توی کار تیمی خیلی خوب عمل کرد. بلیمی هم واقعا نمایش خوبی داشت که با یک پاس گل کارش رو تکمیل کرد و گلن جانسون هم حیلی عالی بود، هم تو دفاع و هم توی حمله کوبنده بود و حالا بین جانسون و کلی رقابت سختی هست که کدوم فیکس باشه، البته کلی میتومه یه خط جلوتر هم بیاد و سبک بازیش اگه اشتباه نکنم یه چیز تو مایه های گرت بیل ولی در سمت راست بشه...
درمورد تعویضی ها هم باید بگم که هندرسون با اومدنش روح تازه ای به تیم بخشید و توی کنترل بازی موثر بود ولی کارول تو همون 5 دقیقه ای هم که اومد بازیش زیاد چنگی به دل نمی زد...
+
اینم چن تا عکس از بازی:
محتوای مخفی: شکوه در استنفورد بریدج
منبع:کد:http://liverpoolfc.ir/news.aspx?id=1989
حرفت درسته آرش جاننقل قول:
ولی به نظر من سوارز میتونست در کار هجومی خیلی بهتر از این ها باشه که اگه دقت کرده باسین درصد پاس های اشتباه سوارز خیلی زیاد بود
اما باید اینم در نظر گرفت که سوارز خیلی پرفشار بازی میکرد و همین پرس زیاد و نزدیک بازی کردنش به مدافعین چلسی باعث شده بود اگرم صاحب توپ میشد در محاصره مدافعین چلسی باشه
کلا توی بازی با چلسی به ویژه نیمه اول با ترکیب خوبی که داگلیش گذاشته بود اینقدر خوب و موفقیت آمیز و پرتعداد پرس کردیم که همین باعث شده بود کمی یک سوم دفاعی چلسی شلوغ بشه و همین مسئله هرچند خیلی جاها به سودمون بود بعضی جاها به ضرر خود لیورپولیها تموم میشد
ولی درست میگی سوارز اگر دقت بیشتری در دادن پاس و زدن ضربه آخر داشته باشه اوضاع ما خیلی بهتر از این میشه
گل اول رو هر چقدر نگاه میکنم بیشتر لذت میبرم
صحنه طبیعی این بود که اونجا تعداد مدافعین چلسی بیشتر باشه و نفرات لیورپولی کم اما پرس ناگهانی ما باعث شد یه هو پنج بازیکن قرمز پوش به یک سوم دفاعی چلسی تزریق بشه
قشنگی کار این بود که معمولا بعد از پرس و توپگیری تمرکز برای ادامه کار کمی سخته اما بازیکنا واقعا انگار شب قبل خواب این گل رو دیده بودن و خیلی راحت پاسکاری کردن و گل رو زدن
و یه خوبی دیگه هم که داشتیم این بود که اینگونه پرس کردن انرژی زیادی از تیم میگیره و معمولا نیمه دوم تیم کم میاره اینجا هم هر چند نیمه دوم کمتر شد اما در مجموع میشه گفت در طول نود دقیقه پرس یکنواختی رو اجرا کردیم
وقتی بازی 1-1 بود رینا یه توپ عالی گرفت. اگر اون گل میشد دیگه همه چی فرق میکرد
آدم وقتی بازیهای والدز و رینا رو میبینه از خودش میپرسه واقعا کاسیاس بهترین دروازبان اسپانیاست؟!
دوستان مثل اینکه شبکه سه بازم پخش نمیکنه
لیست شبکه هایی که بازی رو پخش میکنن رو هم نگاه کردم چیزی که من بگیرم توشون نبود
اگر لینکی برای دیدن بازی بزارین ممنون میشم