همین الان امتحان کردم سالم بود.وقتی وارد صفحه دانلود شدید گزینه سبز رنگ که نوشته torrent رو نزنید گزینه بالایی آبی رنگ که یه نوشته روسی داره رو بزنید بعد یکم صبر کنید و دانلود کنید.نقل قول:
Printable View
همین الان امتحان کردم سالم بود.وقتی وارد صفحه دانلود شدید گزینه سبز رنگ که نوشته torrent رو نزنید گزینه بالایی آبی رنگ که یه نوشته روسی داره رو بزنید بعد یکم صبر کنید و دانلود کنید.نقل قول:
یه سوال از دوستان
من سیستم cpu athlon x2 255هست که هر هستش روتا 3.6 گیگاهرتز اورکلاک کردم!!!
4 گیگ رم پاتریوت
و 5770 1gb با برند saphire دارم
ولی بازی در رزول 1024*768 میانگین سرعت فریم من رو 24 25 هست!!!!
با اورکلاک کارت تا 900مگاهرتز و رم تا 1250 هم مشکلی حل نشد
لازم بذکر هست کاتالیست 11.5 نصب هست دایرتط هم june 2010 که آخرین ورژن هست نصب کردم!!!!!
و دوستام که کارت های شعیف تری مثل 460gtx یا 5750 سرعت فریم خیلی بهتری از من دارند(نسخه هامون یکی هست)
چرا؟
میشه من رو راهنمایی کنید
یه سوال از دوستان
4 گیگ رم پاتریوت
لازم بذکر هست کاتالیست 11.5 نصب هست دایرتط هم june 2010 که آخرین ورژن هست نصب کردم!!!!!
و دوستام که کارت های شعیف تری مثل 460gtx یا 5750 سرعت فریم خیلی بهتری از من دارند(نسخه هامون یکی هست)
چرا؟
میشه من رو راهنمایی کنید
---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
یه سوال از دوستان
4 گیگ رم پاتریوت
چرا؟
میشه من رو راهنمایی کنید
کسی نمیدونه چجوری دونفره کنیم؟
کمک کنید دیگه ... من گیر همینم... میخوام دونفره بازی کنم نمیشه...
کسی این مشکلو نداره؟
gtx 460 ضعیف تر از کارت شما نیست حدودا 40 درصد قوی تر است ...نقل قول:
athlon x2 خیلی ضعیفه و هر چه هم اور کنید فایده نداره ...
باید فکر تعویض CPU یا کل سیستم باشید ...
پس این ارور چیهههههههههههه ؟!!!!!!!!!! :نقل قول:
the version of this files is not compatible with the version of windows you're running. check your computer's system information to see whether you need an x86 (32) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher
کرک skidrow را برای دانلود بذارید
خیلی خیلی عجیبه! تمام لینکهای کرک تا 99% دانلود میشه میرسه به 100% دانلود خودش کنسل میشه و فایل پاک میشه، ( آنتی ویروسم هم غیر فعاله!) کرک داخل dvd هم میگه چون Read Only هستش کپی نمیشه! هنگ کردم واقعا! :41:
این رو خودم آپلود کردم . کرکش سالمه . حتما آنتی ویروست رو غیر فعال کن.نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?73qh6pbq7a209t8
کجا چنین ایرادی میگیره؟؟؟!!واینکه بازی رو دانلود و unzip کردی یا از روی setup نصب کردی؟؟نقل قول: