باشه...از این به بعد بخشی از خبر رو هم ترجمه میکنم و قرار میدم...ولی حسین واقعا این سایت های خبر گذاری فیلترن؟؟!!!!!!نقل قول:
عجیبه!!
گفتم لینک رو میزارم هرکی خواست میگیره میخونه...ولی شما که میگی فیلتره باشه...با ترجمه میزارم
Printable View
باشه...از این به بعد بخشی از خبر رو هم ترجمه میکنم و قرار میدم...ولی حسین واقعا این سایت های خبر گذاری فیلترن؟؟!!!!!!نقل قول:
عجیبه!!
گفتم لینک رو میزارم هرکی خواست میگیره میخونه...ولی شما که میگی فیلتره باشه...با ترجمه میزارم
آمار خیره کنندهٔ فیل جونز در مسابقات فصل گذشته ۲۶ بازی ۷۵ تکل که ۶۸% موفق بوده ۷۶ بار توپ گیری از حریف ۲۷ خطا و فقط ۴ کارت زرد .تعداد کارتهای دریافتی میانگین در هر ۶.۵ بازی ۱ کارت که برای ۱ مدافع خیره کنند است
فیل جونز فصل آینده با پیراهن شماره ۲ منچستر یونایتد به میدان خواهد رفت پیراهنی که سالها بر تن گری نویل مدافع با سابقه و کاپیتان سابق یونایتد بود
خوب مطمئنا منچستر بیشتر هافبک نیاز داشت اما دلیل نمی شه وقتی فرصتی برای رفع کاستی تو بعضی جاهای دیگه زمینه داریم, دست دست کنیم تا بازیکن به ارسنال و لیوپول بره.نقل قول:
دوستان فیل جونز به همین خوبی که دفاع وسط بازی میکنه میتونه هافبک دفاعی هم بازی کنه و یکی از دلایل اصلی جذبش هم همین بوده
خب. قرار هم نیست همین امسال فرگی بره، این بازیکنا هم سنشون خیلی کمه.نقل قول:
واسه الان جواب نمیدن، کلا اینا(غیر از دروازه بان) هیچکدوم نمیتونن جزء یازده نفر اصلی باشن. اصلا نمی خوام ناامید باشم ولی با این نوع خریدها به جای رویایی باید منتظر یه فصل همراه با زجر کشیدن باشیم.
دوست عزیز مگه فصل پیش خیلی خرید های شاخی داشتیم . ولی قهرمانی رو گرفتیم . در حالی که بقیه تیم ها خرید های تپلی داشتن .نقل قول:
این فصل هم همین طور . کلا فرگوسن دنبال اینه که تیم خوب درست کنه نه اینکه بازیکنای اسمی بخره .
در ضمن هنوز زمان هست و میشه بازیکنای دیگه ای هم خرید ناراحت نباشید .
اوسین بولت: می توانم برای منچستریونایتد بازی کنم
سایت گل- اوسین بولت، قهرمان دو 100 متر اعلام کرد قصد دارد بعد از بازنشستگی از این ورزش، به فوتبال بپردازد و اعلام کرد به اندازه ای خوب هست که بتواند برای منچستریونایتد به میدان برود.
بولت که رکورددار دوهای 100 و 200 متر دنیاست، مطمئن است که می تواند در الدترافورد به میدان برود.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من واقعا می خواهم بعد از بازنشستگی، فوتبال بازی کنم زیرا سال هاست که فوتبال نگاه می کنم و فکر می کنم که درک خوبی از این بازی دارم. من واقعا فوتبال را دنبال می کنم و فکر می کنم به اندازه ای خوب هستم که بتوانم برای منچستریونایتد بازی کنم. من به اندازه کافی خوب هستم زیرا سریع هستم . البته باید کمی تمرین کنم تا بهتر شوم."
این ستاره جامائیکایی در سال 2009 در تمرینات منچستریونایتد شرکت کرد و از همان زمان با کریس رونالدو نیز دوستی نزدیکی پیدا کرد.
احتمال حضور ناني در اينترميلان افزايش يافت
خبرگزاري فارس: در حالي كه منچستريونايتد به دنبال امضاي قرارداد با هافبك هلندي اينترميلان است، احتمال دارد در اين راه ناني را نيز به مهآتزا بفرستد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اينديپندنت، هافبك پرتغالي منچستر يونايتد كه دراين فصل بازيهاي درخشاني براي شياطين سرخ انجام داده ممكن است مجبور شود فصل آينده را در ايتاليا بازي كند.
ناني از ابتداي فصل 2008-2007 از اسپورتينگ ليسبون به جمع شياطين سرخ اضافه شد و طي اين مدت 95 بازي براي اين تيم انجام داده و 17 گل نيز به ثمر رسانده است.
يونايتدها براي حضوري قدرتمند در فصل آينده قصد دارند وسلي اسنايدر را به خدمت بگيرند. باتوجه به قيمت بالاي اسنايدر، يونايتدها حاضر شدند هافبك جوان خود را نيز به عنوان بخشي از قرارداد به نرآتزوري واگذار كنند.
گفته ميشود منچستر يونايتد به دنبال جذب اشلي يانگ هافبك استون ويلا است و به همين دليل جايگاه ناني در تركيب يونايتدها به خطر افتاده است. بدين ترتيب ممكن است وي با انتقال به اينتر موافقت كند.
کد:http://www.ghatreh.com/news/7650890.html.%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-%D9%86%D8%A7%D9%86%D9%8A-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%8A%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%85%D9%8A%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D9%8A%D8%B4-%D9%8A%D8%A7%D9%81%D8%AA.html
چیچاریتو: به سر الکس و منچستریونایتد مدیونم
سایت گل- خاویر ارناندس در صحبتهایی اعلام کرد که به سرالکس فرگوسن که او را به اروپا آورد به شدت مدیون استاین ستاره 23 ساله پیش از این در تیم گوادالاخارای مکزیک بازی می کرد و تابستان گذشته با قراردادی 7 میلیون پوندی به منچستریونایتد پیوستاو در فصل اول حضورش در اولدترافورد 20 گل در تمامی رقابتها به ثمر رساند و توانست جای دیمیتار برباتوف در ترکیب اصلی شیاطین سرخ را بگیرد.این درحالی است که این روزها صحبتهایی درمورد ابراز تمایل سران رئال به چیچاریتو به گوش می رسد ولی این ستاره مکزیکی اعلام کرده که می خواهد در یونایتد مانده و دینش به سرالکس را ادا کند.چیچاریتو در صحبتهایی دراین رابطه به سان گفت:« بعد از فصل خوبی که بایونایتد سپری کردم به شدت با انگیزه ام. من به سرالکس که مرا به اروپا آورد به شدت مدیونم.رویاهای من تغییری نکرده .می خواهم جامهای قهرمانی فراوانی کسب کنم و تیمم را به همان جایگاه واقعی اش بازگردانم.»ارناندس در دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا که با شکست 1-3 یونایتد مقابل بارسا همراه بود در ترکیب ثابت منچستر قرار داشت.
من از بازي ناني رو خيلي دوست دارم.به نظر من ناني بازيش از اشنايدر و والنسيا و اشلي يانگ و ... بهترهنقل قول:
احتمال حضور ناني در اينترميلان افزايش يافت
خدا كنه نره :41: