بسازید اسمایلشونقل قول:
(اسمایلی با دو دست در حالت قرینه که انگشت شست با خط افق زاویه 45 درجه می سازد و انگشت اشاره عمود بر محور انگشت شست می باشد)
Printable View
بسازید اسمایلشونقل قول:
(اسمایلی با دو دست در حالت قرینه که انگشت شست با خط افق زاویه 45 درجه می سازد و انگشت اشاره عمود بر محور انگشت شست می باشد)
خدایا با نام تو
این سریال که دیگه واقعا حال به هم زن شده. با اون سکانسهای 5دقیقه ای که فردوس پیادش میکنه دیگه چندش آور شده. این هم دو تا شات اسکرین از این مجموعه:
محتوای مخفی: نمايش
محتوای مخفی: نمايش
حامد:11:
آقا مگه اون موقع توی تهران بعضی محله ها گاز کشی نشده بوده؟!
این سعـــــــــــــــــید سلطـــــــــــــــــــانی کارگردان این سریال تخصص بسیاری در کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــش دادن سریال و آب بندی به داستان داره نمونش پس از باران بود که اون موقع هم همه رو گذاشته بود سر کار:31:
یه سوتی دیگه تو این قسمت هم اینکه
اونجا که حشمت فردوس با وکیله تو سالن دادگاه رو صندلی نشسته بودن داشتن حرف میزدن یه پسره اونطرف وایساده بود شلوار لی سنگ شور پاش بود!!!!!
دیگه واقعا دارن شورشو در میارن. نصف این قسمت فقط سر شعر خوندن خانوم خانوما تلف شد.
.
.
.
خدایا با نام تو
سلام
خدا به داد اونایی برسه که بعد از ماه رمضون می خوان این سریال واقعاً.....رو دنبال کنند. این سریال...:2:
به نظر من هم دارن الکی طولش میدن این سریال رو
هیچ چیز بدرد بخوری تو سریال نیست همش حرف زدنه
حالا دیگه بخواین سری دومش رو هم بسازن ....
سلام
ظاهراً قراره جمعه پخش بشه!!!این خبر بد حقیقت داره؟؟؟؟
:2:اگه داشته باشه دیگه اخرشه:2:
این تاپیک هم که دیگه پر شده از انتقاد ... خبری از طرفداراش نیست :31:
من هر 10 قسمت ، یه قسمت رو میبینم ... اخرین باری که دیدم احساس کردم کارگردانش داره بهتر عمل میکنه ولی در کل خیلی بیخوده سریالش :31: