نقل قول:
ممنون از کمکتون ولی اگه بخوام همه ی این صفهاتو ببینم باید 3 روز بشینم اگه کسی میتونه کمکم کنید
نقل قول:
ممنون از کمکتون ولی اگه بخوام همه ی این صفهاتو ببینم باید 3 روز بشینم اگه کسی میتونه کمکم کنید
آخه توی اون آدرسی که من بهت دادم یه نفر نوشته که برای استفاده از قابلیت Time Machine Ready DVR باید هارد 500 به بالا به تی وی وصل کنی..
مرسی داداشنقل قول:
خونه یکی از اقوام که ال ای دی سامسونگ داشتند، یه نکته جالب متوجه شدم.وقتی نور صحنه های تصاویر تلویزیونی کم و زیاد میشد آرم شبکه(بالا سمت چپ) هم کم نور و پر نور میشد مثلا وقتی صفحه سیاه میشد یا تیره میشد، رنگ آرم شبکه هم تیره میشد!!!!می خواستم بدونم این طبیعی هست؟یعنی همه برندها اینجورین؟سونی هم؟
من خودم عاشق سونی هستم . اما با این وجود LG LW9500 دارم .نقل قول:
محشره !! خیلیا Sony EX520 رو پیشنهاد دادن . اما خودم جفتشو تست کردم . سونی به نحوی سوسک شد
تنها عیب LW9500 رفلکس نور هستش
تروموشن LG LW9500 = 400hz
تروموشن Sony EX520 = 100hz
معایب سونی هم فراوان . بعضیاشو خودت گفتی . یکیشم که خیلی مهمه اینه که EX520 دو رگه هستش معروفه به LCD+LED خودم شاهد سوختن پیکسلش بودم.نباید گول برند رو بخوری !!!
نقل قول:
یه هارد اکسترنال بخر . 500 به بالا . یه بارم با تلویزیونت فرمتش کن .
حتما روی تنظیم نور دینامیک بوده ، همه تلویزیون ها دارن این رو - مصرف برق رو هم کاهش میده energy saving:2:نقل قول:
نقل قول:
در این که LW9500 بهتر از Ex520 شکی نیست اما شما دارید اشتباه می کنید بین این دو نوع تی وی هیچ فرقی نیست جز چینش دیود های LED در پشت پنل.
9500 هم یک LCD با بک لایت LED و فقط نوع این چینش فرق می کنه ضمن این که LW9500 هم می تونه پیکسل سوخته داشته باشه چیزعجیبی نیست.
ضمن این که اون مشکل رفلکس نور خیلی شدید و شاید برای بعضی از خانه ها حتی استفاده از این تی وی رو سخت کنه .
:31:
خوبه خودتون هم به یه فرق اشاره کردین :46:
EX520 پر از نقصه :31:
نداشتن دانگل وای فای - مشکل در زیرنویس فارسی - مشکل فرمت USB - نداشتن ماشین زمان و ...
بازم بگم؟ :31:
LW9500 اسمارت بودنش یه دنیاس :27:
صدای جفتشون رو هم تست کردم . سونی رو بهترین تنظیم، باید 50 تا بالا بزنی که اونم صداش دلچسب نیس
ولی ال جی روی ولوم 15 صدای مناسبی داره:8:
خودت فروم تلویزیون رو ببین . تاپیکایی که در موردمشکل EX520 ایجاد شدن رو بشمار :5:
چط.ری باید وصلش کنم؟لطفا کامل توضیح بدیننقل قول: