مال من که سیاهه هنوز مشکلی پیدا نکرده، یه دوبار هم جای زبر قرار گرفته، ولی رنگش نرفتــه...:19: البته خیلی وقت هم نیست که دارمش...
مال من که سیاهه هنوز مشکلی پیدا نکرده، یه دوبار هم جای زبر قرار گرفته، ولی رنگش نرفتــه...:19: البته خیلی وقت هم نیست که دارمش...
یه دوتا عکس تو نور روز میزاری ببینیم خوشگله یا نه؟نقل قول:
ممنون
من که فک نمیکنم رنگش بره چون HTC قبلا هم گوشی هاشو همین جوری میزد دوستم خیلی وقته وایلدفایر داره هنوز که چیزیش نشده یکی ام هست تاچ تو پرو داره من که ندیدم مشکلی داشته باشه این یارو هندیه چرت گفته وقتی میخریده که کور نبوده حتما با صورت زدتش تو آسفالت، اونجایی که برآمده ست رنگش رفته. صددرصد زمین خورده، این جوری :42:
سرمه ایشو من تو علاالدین دیدم تو نت زیاد ازش عکس نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدیدا رنگ قرمز هم معرفی شده ولی زیاد جالب نیست...:41:
آقا دیگه اینجوریا نیست که رنگش به این راحتی بره! من تو دست گرفتم و معلومه بدنه مرغوبی داره.
خوب یه کسی هست مثل دوست من که دیزایر اچی دیش از دستش میفته و بدنه ی فلزیش رنگش میره... لبه ی بالایی سمت راست کلی رنگش رفته و اعصاب خوردیه.
نا گفته نماند dhd خود من هم لبه های تیزش یکم رنگش رفته...! (البته زیاد به این ور و اون ور خورده!)
کسانی که این گوشی را دارن جواب بدهند
از نظر شما ایراد های این گوشی چییه صداش چه طوره؟
معلومه با تو دست گرفتن رنگش نمیره شما ماشین 100 ملیونی ام که بخری بمالیش به دیوار رنگش میره میخای این نره:18: توی فلزو که مثل پلاستیک نمیشه رنگ کرد من وقتی بخرمش یه محافظ توپم براش میگیرم:5:نقل قول:
یه چیز تو این مایه ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولیا 4.5 دلار اینا 6.5 یورو مفتِ به خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اگه ایرانی بعید بدونم با این قیمت ها و یا تا 3 برابرش هم بتونی بخری. من برای dhd ایم یه کیف a-case لپتاپی (از اینایی که برای نگه داشتن گوشی پلاستیک داره...) خریدم 33 تومن. اصلا هم به درد بخور نیست و پلاستیکش کلا وا رفته... کیف های خیلی خوبی واسه گوشیم تو اینترنت می بینم. اینارو تو کرج جایی میشه تهیه کرد؟!نقل قول:
اولیا 4.5 دلار اینا 6.5 یورو مفتِ به خدا
نقره ایش خیلی جیگره :thumbsup::7: